Landal Het Land van Bartje Ees

Landal Het Land van Bartje

Bij Landal Het Land van Bartje gelegen aan de Buinerweg 8 in Ees kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landal Het Land van Bartje is één van de 1 locaties in Ees op CardMapr.

Landal Het Land van Bartje

Buinerweg 8 in Ees

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal Het Land van Bartje in Ees

In Ees aan de Buinerweg 8 bevindt zich Landal Het Land van Bartje. Bij Landal Het Land van Bartje kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal Het Land van Bartje een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal Het Land van Bartje

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal Het Land van Bartje. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Ees

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0599 236 162
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal Het Land van Bartje Ees
Landal Het Land van Bartje Ees
Landal Het Land van Bartje Ees

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal Het Land van Bartje?

Landal Het Land van Bartje wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 2013 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Dit weekend een van de aangepaste huisjes gehuurd, het is een "speciaal" toegankelijk tweepersoons huisje en voor ons de eerste aangepaste bungalow. Prima doorgankelijk, de douche hangt extra laag met douchestoel en lage onderrijdbare wastafel en lekker grote spiegel die ook voor de valide persoon handig is. De slaapkamer, voorzien van tweepersoons bed met verstelbare bodem en een papagaai in het midden sliep prima al is de kast zo geplaatst dat je er vanuit de rolstoel niet goed bij kunt. Mijn handen jeukten om deze kast om te draaien maar mijn echtgenote verbood het mij. De huiskamer met open keuken is lekker ruim en door de hoge zoldering iets of wat gehorig maar dat mocht de pret niet drukken. De aangepaste keuken hangt voor de gemiddelde rolstoelgebruiker helaas toch echt wat aan de hoge kant, is dus goed onderrijdbaar maar dan moet je heel veel "boven je macht" werken als jij als fysiek beperkte de keuken wilt bestieren. 95 cm hoog blad is dan meer voor valide een handige hoogte. De service is fantastisch met rondom een sneeuwvrij gemaakt pad en als dat niet voldoende zou zijn geweest, de belofte het nog verder op te ruimen, helemaal top.

Lees verder

4/5

Ondanks de lockdown maatregelen doen ze toch veel om een leuk verblijf ervan te maken. Inchecken vanuit de auto via speciale balie bij oprijden van park, uitchecken alleen sleutel in brievenbus gooien vanuit de auto. Ponyranch is open en blijft mogelijk om gedurende familie time te borstelen en een ritje te maken. Daarnaast met de huifkar over het park, half uurtje voor 27,50 euro. Bij receptie knutselspullen af te halen zodat kinderen vooruit kunnen. Huisje was goed schoon, paar kleine problemen snel opgelost door de technische dienst.

Lees verder

5/5

Prachtig natuurrijk park. Direct aan een mooi bos waar ook de hond los mag wandelen. Wel een beetje opletten op je hond, want ook wilde reeën lopen hier los. In de buurt zijn verschillende archeologische bezienswaardigheden zoals hunebedden, grafheuvels en pingoruines (uit de ijstijd) op loopafstand van het park. Op het park zelf zijn verschillende voorzieningen zoals een zwembad een restaurant en snackbar. Ook is er voor kinderen genoeg vertier. Pony rijden is een aanrader voor de kleinere meiden en jongens. Verder zijn de huizen lekker luxe en prima ingericht. Wij komen hier graag!

Lees verder

5/5

Mooi park, met verschillende soorten huisjes en huizen. Wij zitten in een huis met sauna, bubbelbad en zonnebank en genieten hier enorm van. Vier sterren omdat er verbouwd wordt, waar wij op zich geen last van hebben, maar toont wat minder mooi. Óók jammer is dat de supermarkt/winkel erg klein is. Maar je kan er wél de belangrijkste boodschappen halen. Nu de horeca gesloten is, biedt het park bezorgservice aan. Wat erg jammer is, is dat je niet aan huis kan pinnen omdat hun verbinding slecht is. Je moet in het restaurant/snackbar bestellen en betalen, daarna kun je een tijd afspreken waarop het bezorgd wordt. Óf gelijk zelf meenemen, maar omdat wij best nog een stukje moesten lopen voor we bij ons huis zijn, ervoor gekozen te laten bezorgen, anders is het koud en zij bezorgen op een fiets.

Lees verder

4/5

Mooi park en de sfeervolle en landelijke huisjes liggen in een bos. We konden van uit het huisje zo de bossen in lopen wat natuurlijk altijd fijn is omdat je dan niet meteen de auto nodig hebt. Wat wel jammer is en zeker zomers dat je dicht aan de weg zit met je buiten zitje. Mede omdat er nog altijd personen zijn die menen dat ze alleen op deze planeet zijn. Verder is alles prima verzorgd.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Landal Het Land van Bartje

Goed nieuws! Bij Landal Het Land van Bartje in Ees kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Ees

Benieuwd naar andere locaties in Ees waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ees zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ees
Landal Het Land van Bartje Ees Overnachting

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal Het Land van Bartje in Ees kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting