Landal Het Vennenbos Hapert

Landal Het Vennenbos

Bij Landal Het Vennenbos gelegen aan de Schouwberg 7 in Hapert kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landal Het Vennenbos is één van de 2 locaties in Hapert op CardMapr.

Landal Het Vennenbos

Schouwberg 7 in Hapert

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal Het Vennenbos in Hapert

In Hapert aan de Schouwberg 7 bevindt zich Landal Het Vennenbos. Bij Landal Het Vennenbos kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal Het Vennenbos een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal Het Vennenbos

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal Het Vennenbos. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Hapert

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0497 389 393
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal Het Vennenbos Hapert
Landal Het Vennenbos Hapert
Landal Het Vennenbos Hapert

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal Het Vennenbos?

Landal Het Vennenbos wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 3913 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Landal het Vennenbos is ons goed bevallen. Er is een hoop te doen op het park en het voelde voor ons allemaal goed georganiseert. De huisjes zijn wat opgeknapt en ook netjes. Ik mis wel de vervelende tuinsets die ze altijd in zulke parken hebben. Nu zaten we namelijk op een leren twijfelaartje waar je met geen mogelijkheid comfortabel op kan zitten/liggen ze glijden beter dan de glijbanen op het park. Het zwembad was helemaal geweldig ondanks dat ik de corona maatregelen raar vondt. Je moet via looproutes lopen en er mag een max aantal zwemmen per keer. Maar het zijn alsnog veelste veel mensen in het zwembad. Bij de wildwaterbaan staan ze met rijen van 3 dik op 20cm afstand van elkaar 10 meter lang. Dit geldt op alle glijbanen. En niemand zegt iets. Ik vindt het prima ik heb lak aan de corona maatregelen maar vervolgens mag mijn dochtertje die helemaal fan is van bollo en al 5 weken roept dat ze bollo een high five wil geven geen high five geven i.v.m corona. Ik bedoel kom op. Dit trekt nergens op. Ze was ook zwaar teleurgesteld. Verder is het eten zowel de friet als de pizza's prima. Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. We zaten 2 weken geleden een week op Centerparcs Port Zelande en dat park is echt om te janken vergeleken met Vennebos. Goed werk! Wij hadden een leuke week. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder

4/5

Lang weekend met mijn gezin hier geweest. Kamers: Mooi en vernieuwd, jammer dat het niet goed schoongemaakt wordt (overal stof en spinnenwebben, badkamer tegels nog onder de vette vingers), en een vrouw voor ons toen wij gingen inchecken had ook geen fris huisje. Eten: Goed, alleen bij de snackbar duurde het ruim 20 min langer dan aangegeven ondanks het online bestellen en bestelling was niet compleet (de volgende dag aangegeven maar we hadden gelijk moeten komen en dit werd ook verteld aan iemand anders in de rij waar hetzelfde was voorgevallen. Park: Super leuk, echte aanrader voor kinderen! Genoeg te beleven, van pony rijden tot een springkussen park, mooi zwembad, leuke indoor speelhal. Corona regels worden goed nageleefd en wij hebben hier tijdens ons verblijf geen hinder aan ondervonden.

Lees verder

4/5

Slecht georganiseerd bij aankomst. Rijen over de parkeerplaats heen, waar duidelijk gevraagd word alleen aan te melden ,er is ook niemand van de organisatie die een gezin van 5 uit de receptie stuurt. Nee joh.. gewoon lekker laten staan, als je maar wel je handen ontsmet want dat is heel belangrijk. 🥴 Eten in de brasserie... Ik ben gauw tevreden met mijn eten, maar dit was gewoon slecht. Vlees nog rauw, groente verbrand, vervolgens apart zitten eten omdat een nieuw stukje vlees in de frituur gooien blijkbaar 15 minuten duurd🥴.. geen excuses niks.... de patat die was wel goed gebakken👍 Het aanmelden voor activiteiten is helemaal drama.. als.je dat dus niet gelijk op dag van aankomst doet pis je dus naast de pot voor alles!! Misschien het inschrijven op de dag van activiteit doen en niet al 4 dagen van te voren, is iets eerlijker namelijk. Of... Vertel het je gasten even bij aankomst.. Voor mij geen tweede keer naar dit park.

Lees verder

2/5

GEEN AANRADER!!! Nou echt weer mooi begin van de vakantie! We komen aan in een huisje waar de vloer niet geveegd is, de haren nog aan de trap hangen en op het bed liggen en de ramen die onder zitten met handafdrukken en vegen. Onacceptabel tijdens deze COVID crisis. Vriendinnetje op de eerste dag tijdens het wegzetten van de auto gestruikeld over uitstekende tegels op het pad waarbij haar enkel krak zei. Dus twee andere vriendinnen naar de EHBO waar ze weigeren te helpen, maar de meneer is meer geinteresseerd in wanneer wij gaan zwemmen zodat ze ons, zes jonge meiden, kunnen zien zwemmen en hoelaat we er dan precies zouden zijn. Hij probeerde ons de les te lezen toen wij om hulp vroeg. Zolang de patiënt er niet bij was konden ze niets doen, zij kon niet meer lopen... wat verwachten ze van haar. Wij zijn zes meiden waarvan 3 met een EHBO certificaat en een verpleegkundige in opleiding waarvan wij allemaal het idee kregen dat de meneer bij deze afdeling niet gekwalificeerd was om hier te staan. Dus wij de tweede dag naar het ziekenhuis want we hebben toch een foto moeten laten maken want de huisarts vertrouwde het niet. Vervolgens komen we terug in het park waar het autovrij is, nou prima, maar er staat op de site dat als je slecht te been bent dat je dan met de auto het park op mag. Zegt de niet zo vriendelijke dame achter de balie, nou een rolstoel heeft ook wielen dus dan rol je haar maar naar je huisje toe.... vanaf de parkeerplaats dus dat hele park door met een rolstoel waar geen enkel stukje recht gelegd is terwijl ze wel adverteren dat je gewoon met de auto het park op mag indien je slecht te been bent... Nou mijn bloed begon te koken, en heb dan ook een beklag gedaan bij een collega bij de receptie, over hoe wij hier behandeld worden als een stelletje kleuters en niet serieus genomen worden... Ons zul je niet meer terug zien hier. Eva Gregoire.

Lees verder

1/5

Heerlijk weekje gehad met mijn gezin. In totaal 4 van de 5x gezwommen, wat voor ons voldoende was. Prachtig zwembad, voor ieder wat wils. Netjes gerenoveerd kinderhuisje met vaatwasser. Het personeel doet zijn best, ondanks de maatregelen. Ook de animatie (puk pelle en bollo) verdient een pluim! De kinderen vonden het geweldig! Verbeterpunten; de kuilen in het bed, en de gladde/harde bank, zat echt niet lekker. Ik zou eerder weer voor Lommerbergen kiezen, daar heb je een grotere speeltuin/kinderboerderij, net iets meer vertier voor peuter/kleuter. Hier waren we wel snel uitgekeken. Maar ik vond de huisjes hier netter en mooier. Ondanks alles een fijne week gehad! En voor de mensen die zeuren om alles vanwege de Corona, BLIJF LEKKER ‘veilig’ THUIS!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Landal Het Vennenbos

Goed nieuws! Bij Landal Het Vennenbos in Hapert kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hapert

Benieuwd naar andere locaties in Hapert waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hapert zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hapert
Jumbo Hapert Supermarkt

Jumbo

Markt 26

Landal Het Vennenbos Hapert Overnachting

Landal Het Vennenbos

Schouwberg 7

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal Het Vennenbos in Hapert kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting