Landal Hoog Vaals Vaals

Landal Hoog Vaals

Bij Landal Hoog Vaals gelegen aan de Randweg 21 in Vaals kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landal Hoog Vaals is één van de 3 locaties in Vaals op CardMapr.

Landal Hoog Vaals

Randweg 21 in Vaals

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal Hoog Vaals in Vaals

In Vaals aan de Randweg 21 bevindt zich Landal Hoog Vaals. Bij Landal Hoog Vaals kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal Hoog Vaals een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal Hoog Vaals

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal Hoog Vaals. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Vaals

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 306 8383
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal Hoog Vaals Vaals
Landal Hoog Vaals Vaals
Landal Hoog Vaals Vaals

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal Hoog Vaals?

Landal Hoog Vaals wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2696 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Update 1 oktober 2020: Personeel in café is nog steeds om te huilen. Een behoorlijk chagrijnige dame (wat flinker, met haren opgestoken) die geen zin in haar werk heeft. Zoek dan aub een andere baan dan een baan waarbij gastvrijheid en vriendelijkheid geen rol speelt. ------------------------------------------------- Vandaag het café bezocht. Bediening jong, onervaren en het heeft dan ook tien minuten geduurd voordat we eindelijk werden opgemerkt. Dit terwijl er maar één ander tafeltje bezet was. Ook waren een ruim aantal tafeltjes niet afgeruimd en lag er afval onder de tafeltjes op de grond. De barjongen stond maar wat naar de bonnetjes te kijken, naar buiten staren, ging tussendoor eens een ijsje scheppen en had totaal niet in de gaten wat er in zijn bar om hem heen gebeurde. We wilden ook een hapje eten. Op de site staat dat er voor kinderen een kinderkaart zou zijn. Helaas, die is er niet. Poffertjes, kinderpizza en frietjes, meer keuze was er niet. Oftewel alleen vette hap voor kinderen. Op de drankjes hebben we meer dan tien minuten gewacht, barjongen stond nog steeds als een kip zonder kop naar de bonnetjes te staren, ijsje scheppen, etc. Uiteindelijk maar opgestaan en weggegaan. Zelfs dat we weg liepen, had de barjongen niet in de gaten. Dit café is een mooie uitdaging voor Jon Taffer van Bar Rescue, want hier moet dringend iets gebeuren en het personeel eens goed opgeleid worden. Erg jammer, want het heeft een mooi uitzicht en voor kinderen een fijne speeltuin.

Lees verder

1/5

2 huisjes gehuurd in corona tijd, beide waren niet schoon. Op 1 dekbed zat zelfs bloedsporen. Dit is absoluut niet wat je van Landal zou verwachten. Juist nu dienen de huisjes smetteloos schoongemaakt te worden. Eens maar nooit meer.

Lees verder

1/5

Het huis was ondanks,wat vernieuwing,toch oud.En heel vochtig.De ramen hadden dikke zwarte randen.Wij hadden een buitenjacuzzi die was geweldig.Verder is er in deze tijd natuurlijk niets te doen,daar kan niemand iets aan doen.Maar erg saai,een beetje wandelen,en dat is het.Het is een pracht locatie,met Duitsland en Belgie om de hoek.Maar voor ons in deze tijd ,toch wel zonde van het geld.

Lees verder

2/5

Alles helemaal Top pasje voor de auto lag klaar ivm mijn moeder slecht ter been, dus kon voor het huisje parkeren. Ramen verdiende wel een aandachtpunt vooral met de zon er op. Dus maar even gelapt, kleine moeite. En kom op vele parken van Landal elk jaar in Dec maar hier in het gezellige Limburg was de kerstverlichting buiten een aanfluiting. Zelf maar de ramen in het huisje versierd zoals jaren bij Landal in Dec Zie foto

Lees verder

5/5

Wij hebben echt een heerlijk weekend gehad. Met als cadeautje een flink pak sneeuw! Ons huisje was al gerenoveerd en was dan ook prima. Heerlijke bedden, nette badkamer. Gewoon goed. De horeca was ook goed geregeld. Via de landal app kon je van alles bestellen en ophalen bij een pick up point. Wij komen zeker nog een keer terug.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Landal Hoog Vaals

Goed nieuws! Bij Landal Hoog Vaals in Vaals kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Vaals

Benieuwd naar andere locaties in Vaals waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Vaals zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Vaals
ALDI Vaals Supermarkt

ALDI

Kerkstraat 2

Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting

Landal Hoog Vaals

Randweg 21

Kruidvat Vaals Drogisterij

Kruidvat

Maastrichterlaan 43

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal Hoog Vaals in Vaals kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting