Landal Rabbit Hill Uddel

Landal Rabbit Hill

Bij Landal Rabbit Hill gelegen aan de Grevenhout 21 in Uddel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landal Rabbit Hill is één van de 1 locaties in Uddel op CardMapr.

Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21 in Uddel

Landal GreenParks Logo

Betalen met creditcards bij Landal Rabbit Hill in Uddel

In Uddel aan de Grevenhout 21 bevindt zich Landal Rabbit Hill. Bij Landal Rabbit Hill kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landal Rabbit Hill een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landal Rabbit Hill

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landal Rabbit Hill. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Uddel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0577 456 431
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landal Rabbit Hill Uddel
Landal Rabbit Hill Uddel
Landal Rabbit Hill Uddel

Reviews

Wat zeggen anderen over Landal Rabbit Hill?

Landal Rabbit Hill wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2670 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bezoek 2020: 3 van de 7 dagen geen wifi. Dit is een voor ons bekend probleem: van de 5 verblijven de afgelopen jaren hebben we 3 keer geen wifi gehad. Voor Landal is dit blijkbaar niet zo'n probleem. Grappig genoeg kregen we de wifi gratis omdat het de vijfde keer was dat we hier verbleven. Nogmaals dank daarvoor, maar liever betalen we gewoon voor goede wifi. Laatste dag: geen pizza. Schoonmaak huisjes: altijd vies. Het is dat ons kind van 3 jaar zich hier zo heerlijk kan vermaken en dat het een superomgeving is met de honden en dat we met hun in een kinderhuisje terecht kunnen. Maar de service is niet iets om voor terug te komen. O ja, € 2,80 voor een koffie in een kartonnen bekertje vinden wij te veel. De kwaliteit van het eten bij Buds Tolhuis om de hoek is gelukkig hetzelfde gebleven! Dus zijn we daar weer lekker om de dag gaan eten. Bezoek 2019: Geweldig park voor kids. Vooral met mooi weer voegt de enorme buitenspeeltuin met terras echt wat toe. Zwaar minpunt: kwaliteit van het eten restaurant is beneden alle peil. Bij de lunchgerechten wordt 'oerbrood' geserveerd. Oeroud brood! Gortdroog. Twee dagen achter elkaar. Twee maal lunch en een maal diner. Drie spiegeleieren passen op 1 boterham, tosti met de zwartgeblakerde kant naar beneden geserveerd, varkenshaasje was verkleurd (en niet goed meer) en gortdroog. Wij komen nog terug op dit park, maar gaan buiten het park eten bij Buds Tolhuis No. 11, één minuut rijden met de auto vanaf het park. Ook lopend en met de fiets te doen.

Lees verder

1/5

Erg leuk park! Het personeel is ook vriendelijk, en behulpzaam! Toen we aan kwamen, kwamen we in een huisje wat niet was schoon gemaakt, we belden de receptie en kregen direct een ander huisje Toch moet ik zeggen dat de schoonmaak wel beter kan, onze kinderen kruipen nog en hun kleertjes waren binnen no-time zwart van de grond. Even een dweil over de grond en het probleem zou verholpen zijn. De huisjes zijn in goede staat, en goed onderhouden! Ook de omgeving is prachtig, met veel uitwijk mogelijkheden. Ook heeft het park een eigen speeltuin, heel leuk voor de kinderen. Ook top dat het zwembad open is! Al moet je je voor een tijdsblok inschrijven, toch fijn dat je even kan zwemmen met de kinderen! Tegenover ons huisje zat een groep statushouders in een huisje, dit was erg jammer, niet omdat we last van ze hebben gehad, Maar omdat deze mensen gevlucht zijn voor ellende en verdriet, en wij komen daar voor onze plezier, daarom voelde het ook niet fijn als ze elke keer naar ons keken wanneer we uit het huisje gingen, je voelt je dan heel erg bevoorrecht, Geen fijn gevoel als je op vakantie bent. Buiten dat, erg genoten van ons verblijf op rabbit hill. Bedankt voor de gastvrijheid!

Lees verder

4/5

Heerlijk midweekje weggeweest tijdens de hittegolf. Maar goed dat we vlak naast het buitenzwembad een huisje hadden, een kort sprintje was voldoende om een verfrissende duik te nemen. Bij ons huisje zaten we onder een bladerdek van hoge bomen, hierdoor bleef het nog redelijk koel. Binnenzwembad was ook prima, leuk animatieteam met veel activiteiten voor de kinderen. Met halve liters Heineken op het terras voor hun vader kunnen we met recht spreken van een bijzonder geslaagde vakantie!

Lees verder

5/5

Het huisje is vies en het ruikt ook niet best. Bed, kussens en dekbed zijn smoezelig. Zoiets hoeft niet. We zijn hier in corona tijd en de tijd schema's en tussendoor schoonmaken zijn een lachertje. De kids hebben een uurtje de tijd om te spelen of zwemmen. We zijn niet in het restaurant geweest. Één keer nooit meer voor ons. Cheers D

Lees verder

2/5

Top!Mooi park met veel activiteiten en door binnen- en buitenzwembad en indoorspeeltuin met elk weer geschikt.Ook hele mooie omgeving om te fietsen en uitjes te plannen;Julianatoren,Apenheul,klimbos Berg en Dal,Boschbad Apeldoorn,Paleis t Loo etc te veel om op te noemen

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Landal Rabbit Hill

Goed nieuws! Bij Landal Rabbit Hill in Uddel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Uddel

Benieuwd naar andere locaties in Uddel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Uddel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Uddel
Landal Rabbit Hill Uddel Overnachting

Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21

Andere Landal GreenParks hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Landal GreenParks nog meer locaties. Naast Landal Rabbit Hill in Uddel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Landal GreenParks locaties
Landal Kasteeldomein de Cauberg Valkenburg Overnachting
Landal De Lommerbergen Reuver Overnachting
Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Oost-Vlieland

Landal Amerongse Berg Overberg Overnachting
Landal Coldenhove Eerbeek Overnachting
Landal Hoog Vaals Vaals Overnachting