Landgoed Westerlee Westerlee

Landgoed Westerlee

Bij Landgoed Westerlee gelegen aan de Hoofdweg 67 in Westerlee kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landgoed Westerlee is één van de 1 locaties in Westerlee op CardMapr.

Landgoed Westerlee

Hoofdweg 67 in Westerlee

Betalen met creditcards bij Landgoed Westerlee in Westerlee

In Westerlee aan de Hoofdweg 67 bevindt zich Landgoed Westerlee. Bij Landgoed Westerlee kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landgoed Westerlee een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landgoed Westerlee

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landgoed Westerlee. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Westerlee

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0597 433 082
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landgoed Westerlee Westerlee
Landgoed Westerlee Westerlee
Landgoed Westerlee Westerlee

Reviews

Wat zeggen anderen over Landgoed Westerlee?

Landgoed Westerlee wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 561 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zoals hieronder ook door iemand beschreven hebben wij dezelfde ervaring gehad met de high tea. Wat teleurstellend! Kleurloos geheel van enkele stukjes cake en een paar mini sandwiches. Met de vegetariër werd, terwijl er vooraf wel was gevraagd of er bijzondere dieet wensen waren, geen rekening gehouden. Het was de karigste high tea die we ooit gehad hebben in een saaie ambiance. Ook het personeel had er waarschijnlijk niet veel zin in en vroegen ook niet of het gesmaakt had en of we nog wat wensten. De inbegrepen koffie ook niet gezien. Het geheel was totaal niet in verhouding met de prijs! Gelukkig niet de volle prijs betaald maar dan nog was het het geld helaas niet waard.

Lees verder

1/5

Als je toch eens de moeite neemt om in dit kleine Nederland een leuk plekje te zoeken dan vindt je er talloze. Ingegeven door de beperking van het Corona vonden wij meerdere mogelijkheden waaronder Landgoed Westerlee, rustig gelegen op een mooie lokatie van waaruit je direct meerdere wandelroutes kunt gaan lopen. Maar ook het Landgoed zelf met een mooie geschiedenis is een heerlijke plek om te verblijven ook in de sfeervolle tuin waar je rustig je dingetje kunt doen. Het is een aanrader en dus zeker een bezoekje waard, doen dus.

Lees verder

4/5

13-7-2020 samen met mijn vriend hier een nachtje verbleven in de "bruidssuite". Wat hebben we genoten! Echt een plek om tot rust te komen, super ontspannen en romantische sfeer. De dames die zondag en maandag werkzaam waren (helaas de namen vergeten), waren enorm behulpzaam en vriendelijk. We wilde zelfs een nachtje extra blijven, maar het was volgeboekt en dat is logisch! De jacuzzi was wel wat verouderd en had beter gemogen, maar dit zou binnenkort gerenoveerd worden, dit is wel een aandachtspuntje. Daarnaast was ik een jasje vergeten na vertrek, ik ben direct gebeld en volgende dag als pakketje thuis ontvangen, dat noem ik service! Tot snel!

Lees verder

5/5

Geweest voor een High Tea, maar vonden het erg teleurstellend. De hapjes waren bijzonder klein, een stukje cheesecake van amper een centimeter twee kleine stukjes ‘sandwich’ waarvan 1 alleen met kaas. De scone uit de oven was nog koud van binnen met een mini cupje jam, de ‘huisgemaakte bonbons’ was 1 chocotruffel en de diverse soorten cake en koek doet ook meer vermoeden dan een klein stukje spekkoek. Ook zou je bij een high tea goede thee verwachten, maar dit is ook gewoon lipton. En de bediening ging ook niet heel lekker. Bij binnenkomst staan we eerst al een tijd te wachten voor iemand zegt ‘ik kom u zo helpen’ en tijdens de high tea geen moment gevraagd of iemand nog iets wilde, daar moesten we zelf actief naar vragen terwijl dat andersom zou moeten. En terwijl we nog thee aan het drinken waren werd alles al afgeruimd, wederom zonder te vragen of iemand nog iets wilde. Ik zou deze high tea zeker niet aanraden, zelfs niet voor de korting via social deal en absoluut niet voor de ‘normale’ prijs.

Lees verder

1/5

Het verblijf was goed maar zeker geen 4-sterren. De whirlpool was erg verouderd en lekte bij de douchekop. Vochtplekken op de muur en hoofdbord van het bed. Rand van de spiegel was een stofnest. Airco wel netjes aanwezig. Verders ruime kamer en groot bed. 3- gangen verrassingsmenu was niet goed. Vlees was taai en vet. Lange wachtijd. Wel aangegeven aan medewerker, konden een ander hoofdgerecht krijgen maar we hadden geen zin om weer 1 uur te moeten wachten. Dessert kwam sneller. Ontbijt is prima maar ook geen 4-sterren. Abrikozen uit blik en een wit koffie kopje voor de thee. Medewerkers wel vriendelijk. Ik kreeg gratis verse muntthee uit glas.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Landgoed Westerlee

Goed nieuws! Bij Landgoed Westerlee in Westerlee kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Westerlee

Benieuwd naar andere locaties in Westerlee waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Westerlee zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Westerlee
Landgoed Westerlee Westerlee Overnachting

Landgoed Westerlee

Hoofdweg 67