Landhotel De Hoofdige Boer Almen

Landhotel De Hoofdige Boer

Bij Landhotel De Hoofdige Boer gelegen aan de Dorpsstraat 38-40 in Almen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Landhotel De Hoofdige Boer is één van de 2 locaties in Almen op CardMapr.

Landhotel De Hoofdige Boer

Dorpsstraat 38-40 in Almen

Betalen met creditcards bij Landhotel De Hoofdige Boer in Almen

In Almen aan de Dorpsstraat 38-40 bevindt zich Landhotel De Hoofdige Boer. Bij Landhotel De Hoofdige Boer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Landhotel De Hoofdige Boer een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Landhotel De Hoofdige Boer

Overnacht en boek je hotelkamer bij Landhotel De Hoofdige Boer. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Almen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0575 431 744
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Landhotel De Hoofdige Boer Almen
Landhotel De Hoofdige Boer Almen
Landhotel De Hoofdige Boer Almen

Reviews

Wat zeggen anderen over Landhotel De Hoofdige Boer?

Landhotel De Hoofdige Boer wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 496 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooi plekkie voor een hap en snap. Echter een bij binnenkomst een heel scala aan huisregels ivm corona. (Begrijpelijk ) Echter als er staat dat de tafel na ieder bezoek wordt schoongemaakt, en de menukaart oa. Heb ik daar mijn twijfels bij, als dit dus niet gedaan word. (Vooral de kaart met de corona regels)aangezien iedereen die beetpakt en leest. De oude rommel van de mensen voor ons word weggebracht, en thats it !! Koffie en een 12 uurtje besteld De maaltijd werd gebracht en was al half op toen de bittere lauwe koffie nog erbij kwam. Het broodje was bevroren en ontdooit in de magnetron, uitgedroogd dus jammer. Ik vroeg de bediening om zout en peper voor de uitsmijter. Alleen hier kwamen ze niet meer op terug. Algemene indruk van personeel Inc walky talky op de heup. Warrig, kort af, vergeetachtig, en kattig naar elkaar toe. Onhandig in de dienblad bediening. Stralen uit ik heb er niet zoveel zin in vandaag. Opmerking.... in het verleden was dit echter beter georganiseerd. Misschien een idee voor de eigenaar of tip. Zo te zien geeft u bij alle 5 sterren reactie,s het zelfde antwoord. Maar zie de mindere beoordelingen maar als positieve feedback. Dit word gegeven om je zaak of mensen te verbeteren. Blijkbaar is dit te lastig voor de hoofdige boer De reactie daarop snap ik ook niet echt. Het was namelijk ook een erg negatieve ervaring. Dan ga ik ook niet een heel positief verhaal posten. Het positieve is ,, dat ik vermeld dat het in het verleden beter georganiseerd was. Dus heb wel degelijk een goede ervaring gehad vroeger.

Lees verder

1/5

Helaas door een fout bij de aanbieder van een kadobon was de reservering nooit aangekomen....na een poos gewacht te hebben werd ons de tuinkamer (lees: vergaderzaal) aangeboden die omgebouwd zou worden tot slaapkamer....de douche en wc zaten verder op de gang. Daar is sinds de bouw denk ik nooit meer wat aangedaan. We kregen de sleutel mee en toen we 's nachts in het hotel aankwamen en onze kamer ingingen viel het wel een beetje tegen...gelukkig zouden we alleen slapen en ontbijten in het hotel en was het voor dat doel voldoende. Het ontbijt was prima maar ook een beetje matig allemaal. Ik denk dat als het in het begin allemaal soepel was verlopen en we de hotelkamer kregen die we gereserveerd hadden, wij een veel betere ervaring over zouden hebben gehad aan onze overnachting.

Lees verder

3/5

Goedemorgen, Ten eerste vonden wij het een slecht idee dat wij kamer 23 kregen; de hele nacht met een bromtoon is niet de bedoeling. We kregen weliswaar de volgende dag een andere kamer, maar het was toch 1 nacht teveel. Wij vinden dat je die kamer niet kunt boeken voor gasten. De kamer was voor de rest voldoende. Het ontbijt was minimaal (mede door de coronamaatregelen, maar toch). Overigens wordt er op deze wijze (het ontbijt aan tafel serveren) heel veel weggegooid. Wij vonden dit zeker niet ideaal. Wij hebben 1 keer 's avonds in het hotel gegeten. Het diner was sober en vrij weinig. Wat wij ook misten was een soort leeshoek, bar, koffiehoekje. Desondanks zegt dit alles niet dat we niet meer terugkomen, want het hotel ligt op een hele mooie plek. Bij ons was de bediening prima en vriendelijk, voor ons nuchtere Noord-Hollanders soms iets te vriendelijk (het is ook nooit goed!?).groet A.D.Kruiver en M.Schoon

Lees verder

2/5

Dit is een geweldig hotel/restaurant. Vakkundig, klantvriendelijk, heerlijke maaltijden, humor, uitermate goede service, een organisatie die er op gericht is de klant een kwalitatief goed verblijf te bieden, of anders gezegd... een echt vakantiegevoel te geven.

Lees verder

5/5

Prima landhotel, nette kamer met gerenoveerde natte cel. Grote gratis parking. Uitstekend ontbijt en goede keuken. Vriendelijk personeel. Tegenover het hotel een gezellige thee tuin alsmede het Staring museum "Staal" . De rivier de Berkel is nabij evenals Hanze stad Zutphen en het mooie stadje Lochem.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Landhotel De Hoofdige Boer

Goed nieuws! Bij Landhotel De Hoofdige Boer in Almen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Almen

Benieuwd naar andere locaties in Almen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almen
Landhotel De Hoofdige Boer Almen Overnachting

Landhotel De Hoofdige Boer

Dorpsstraat 38-40

Hotel Landgoed Ehzerwold Almen Overnachting

Hotel Landgoed Ehzerwold

Ehzerallee 14