Lars Amsterdam map

Lars Amsterdam

9.6 · 180 recensies

Danzigerkade 179, Amsterdam

Lars Amsterdam
Lars Amsterdam Lars Amsterdam
Lars Amsterdam Lars Amsterdam
Lars Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Danzigerkade 179 in het gebied 'Coenhaven/Mercuriushaven' in Amsterdam ligt Lars Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 180 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lars Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Coenhaven/Mercuriushaven hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Cécile Appelo
Google Maps Logo

Vanmiddag genoten van een geweldig mooi en lekker lunchmenu. Alles was zorgvuldig bereid en prachtig geserveerd. Het bijpassende wijnarrangement was bijzonder goed gekozen. Én onze gastvrouw Kimberly was top!! Wat een fijne plek; wij komen zeker weer!

Cécile Appelo 3 weken geleden
Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid)
Google Maps Logo

Er kan er maar 1 de beste zijn. Next level dit. Wij komen zeker terug. Service is trouwens ook fantastisch. Alleen maar vakidioten hier♥️🥰

Nicolay van Breukelen (Makelaars in zekerheid) 2 maanden geleden
Jeroen van den Broek
Google Maps Logo

Super lekker eten, met vooral een zeer ongedwongen en erg gezellige bediening. Kom hier graag snel weer terug. Geschikt voor iedere gelegenheid.

Jeroen van den Broek 2 maanden geleden
Thomas Posthumus Meyjes
Google Maps Logo

Uitstekend! Persoonlijke service, geweldige ambiance en héérlijk eten. Je moet hier echt even voor omrijden, als je het niet bezwaarlijk vindt iets meer dan gemiddelde prijzen te betalen... Gegarandeerd geslaagde avond.

Thomas Posthumus Meyjes 2 maanden geleden
Irma Hofman
Google Maps Logo

Vandaag van de luch Genoten met een hele grote G wat heerlijk gezeten ondanks de storm wat geeft dit restaurant een heerlijk gevoel zeg qua eten en personeel voortreffelijk de mensen die voor de storm hebben afgebeld weten niet wat ze hebben gemist super zeg komen vlug terug

Irma Hofman 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Lars Amsterdam

Goed nieuws! Bij Lars Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.