Lazuur map

Lazuur

10 · 103 recensies

Purmerplein 8, Amsterdam

Gesloten

Lazuur
Lazuur Lazuur
Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur Lazuur
Bekijk meer
Lazuur

Over deze locatie

Aan de Purmerplein 8 in het gebied 'Tuindorp Nieuwendam-Oost' in Amsterdam ligt Lazuur. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 103 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lazuur accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Tuindorp Nieuwendam-Oost hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Lazuur' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Lazuur. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.