Leen Bakker map

Leen Bakker

7.6 · 192 recensies

Klimopweg 23, Amsterdam

Leen Bakker
Leen Bakker Leen Bakker
Leen Bakker Leen Bakker
Leen Bakker

Over Leen Bakker

Bij de Leen Bakker kan je terecht voor de inrichting van je huis of tuin. De missie is om lage prijzen te hanteren, zonder op kwaliteit te bezuinigen.

Aan de Klimopweg 23 in het gebied 'Papaverweg e.o.' in Amsterdam ligt Leen Bakker. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 192 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Leen Bakker accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Papaverweg e.o. hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

ravi negenman
Google Maps Logo

Duur geworden en niet door de corona crisis of door de oorlog in Oekraïne gewoon niet meer de de betaalbare meubelzaak

ravi negenman 2 maanden geleden
Roxanne Sharona
Google Maps Logo

Nooit maar dan ook nooit meer dat je mij wat ziet kopen in leenbakker wat een slechte service zeg. In de winkel de kast besteld levertijd 3 weken na ja netjes de 3 weken afgewacht en hoppa bezorgers staan voor de deur vol enthousiasme en dat om 7 uur in de ochtend speciaal hier nog vrij voor genomen aangezien ze tussen 7 en 10 kwamen eindstand word de klep open gedaan van de vrachtwagen zit mijn kast er niet in??? Na meerdere malen contact gehad met de klantenservice en excuus waar ik eindstand niks aan had. Aangezien ik mensen had ingehuurd om de kast in elkaar te zetten en deze gewoon moest betalen. Kon de kast met twee dagen geleverd worden dus opnieuw de mensen moeten inhuren. Word de kast geleverd komt deze helemaal beschadigd aan. Gelijk weer contact opgenomen met de klantenservice ja we wisselen hem om Nouja prima maar was weer 2 weken wachten. Nu komt vandaag de deur binnen en je raad het weer gedoe leveren ze geen schroeven dus kan eindstand mijn hele kast niet afgemaakt worden. Weer gebeld met de klantenservice ja vervelend sorry blabla ja we bestellen nieuwe schroeven voor je als ze op voorraad zijn komen ze met een week en anders weet ik het niet? Even serieus leenbakker ik bestel voor 600 euro een kast en heb meer gezeik dan moeite met de kast in elkaar te zetten. Voor mij geen leenbakker meer 😒

Roxanne Sharona 2 maanden geleden
elly van der vliet
Google Maps Logo

Een ongezellige winkel.

elly van der vliet 4 maanden geleden
Sumatra world
Google Maps Logo

Laatst hebben we een bank gehaald voor een mooie prijsje, voor al de lange meneer met bril heeft ons heel goed geholpen

Sumatra world 4 maanden geleden
Frits
Google Maps Logo

Goed assortiment.

Frits 4 maanden geleden
Robin Oosterman
Google Maps Logo

Ik kwam een online order retourneren, maar deze bleek niet compleet. Ze hadden ons voor 4 stoelen geen onderstel gestuurd. De winkel kon deze order niet terugnemen en ik moest het maar regelen met de klanten service. Ik gebeld in de winkel want de medewerker wilde niet bellen. Ik heb dik een half uur moeten wachten tot er opgenomen werd. De online klantenservice was verder heel behulpzaam maar de winkel medewerker wilde in eerste instantie niet meewerken. Hij was zeer onvriendelijk. Ze hadden het ook zo druk want er waren zieken etc. 3 man weinig klanten en ondertussen hielde ze een koffie onderonsje terwijl wij in de wacht stonden aan de telefoon met de klantenservice. Ook de andere medewerker was aan het zuchten, kreunen en steunen. Ik ben dik 1 1/2 uur in de winkel geweest om dit op te lossen. Ze adverteren op de pui met Leen Bakker.nl 24/7 online maar ze lossen in deze winkel niks op. Het is dat de klantenservice en leidinggevende van de klantenservice belde naar de winkel, want anders was ik niet geholpen.Ik zou er ander persoon neer zetten en zorgen voor een curcus klant benadering. Die kan ik trouwens zelf wel geven. Ik ben niet duur erg vriendelijk en heb korte wachttijden :) Laatste tip voor jullie... De klant is de dupe van jullie interne problemen. Los het met elkaar op, maak ruzie, maar laat mij het niet merken!

Robin Oosterman 4 maanden geleden
Leen Bakker

Alle Leen Bakker woonwinkels

Bij de Leen Bakker kan je terecht voor de inrichting van je huis of tuin. De missie is om lage prijzen te hanteren, zonder op kwaliteit te bezuinigen.

Benieuwd naar andere Leen Bakker woonwinkels in Nederland? Leen Bakker heeft in totaal 109 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Papaverweg e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Leen Bakker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Leen Bakker woonwinkels
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
Leen Bakker
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.