LEGO Store Amsterdam map

LEGO Store Amsterdam

9.4 · 1636 recensies

Kalverstraat 57, Amsterdam

LEGO Store Amsterdam
LEGO Store Amsterdam LEGO Store Amsterdam
LEGO Store Amsterdam LEGO Store Amsterdam
LEGO Store Amsterdam

Over LEGO® Stores

Aan de Kalverstraat 57 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt LEGO Store Amsterdam. Zoek je in de categorie speelgoedwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.636 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, LEGO Store Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Judith Koopman
Google Maps Logo

Mooie winkel! 2 verdiepingen vol met lego. Veel grote projecten staan opgebouwd, zoals een molen van lego waar je in kunt, een soort fietskar van lego om even in te zitten en nog veel meer. Onze zoon van 8 is een groot lego fan en hij is erg gefascineerd van de lego titanicboot. Die zagen we niet opgebouwd staan. Nagevraagd bij het personeel en die waren zo vriendelijk! Speciaal voor onze zoon werd de boot (stond achter en niet in de winkel) naar voren gehaald en de 3 delen werden aan elkaar gemaakt, zodat hij de titanic kon bewonderen. Ook kregen we nog wat leuke info te horen over de boot van de medewerker. We waren een dagje uit in Amsterdam, maar als we ons zoontje vragen wat het leukste was die dag, dan is dat toch echt dat hij de lego titanic boot nu in het echt gezien heeft. Bedankt aardige meneer van de lego winkel!

Judith Koopman 1 maand geleden
Nireas Palmachius
Google Maps Logo

Was een waar plezier om te ontdekken welke ontwikkelingen LEGO heeft gemaakt in al die jaren. Mijn vrouw en ik liepen langs en werden aangetrokken door de molen, het kaasvrouwtje en de tulpen geheel gemaakt met LEGO blokjes. (Echt Amsterdamse stijl) Eenmaal binnen vriendelijk gegroet door diverse medewerkers. Een medewerker legde ons uit dat in een grote beker losse blokjes geschept konden worden. Voor mijn kleinkind verkoos ik liever een kant en klare set in zijn favoriete thema; politieauto. Ook de tweede verdieping was mooi ingericht met noviteiten van LEGO en werden wij verder geholpen door vriendelijk personeel. Dit LEGO filiaal (misschien alle filialen) stimuleerde haar personeel met wedstrijden waarin zijn zelf een mooie LEGO set konden verdienen, als zij de meeste positieve klantrecensies ontvingen. De jongen die ons uiteindelijk hielp afrekenen verdient ook de mooie recensies. Bravo LEGO. Wij komen weer terug. Ons kleinkind wordt weer verwend door deze nieuwe aankoop. Dank voor de uitnodigende inrichting en jullie enthousiaste medewerkers. Ga zo door!

Nireas Palmachius 4 maanden geleden
Tom M. Riddle
Google Maps Logo

Leuke winkel met fantastische bouwwerken, PAB-wall en minifig samensteller. Helaas heb ik tijdens mijn bezoek maar 1 iemand in het Nederlands terug horen praten en die stond bij de deur. Voor mij is Engels geen probleem, maar in mijn omgeving ken ik wel mensen die daardoor niet de winkel op de beste manier kunnen bezoeken, met bijvoorbeeld hulp of vragen beantwoorden.

Tom M. Riddle 1 jaar geleden
Lucas van Tol
Google Maps Logo

Het is natuurlijk hartstikke leuk om in een winkel rond te lopen waar op twee verdiepingen alles Lego is. De medewerkers hebben wel een superduidelijk script uit hun hoofd morten leren. Kijk bijv naar de piano en je zult aangesproken worden met het verhaal 'wist je dat je er echt op kan spelen?'. (Da's niet helemaal waar trouwens, al maakt hij wel geluid.) Als je tegen die onnederlandse klantenbehandeling kan is het verder een superleuke winkel met heel vriendelijk klantgericht personeel.

Lucas van Tol 1 jaar geleden
Nard Hornes
Google Maps Logo

Mooie winkel. Erg duur vergeleken met andere retail winkels maar goed. Alles mooi op display. Maar ik kwam daar met en voor mijn neefje en nichtje die daar zelf de vrijheid hadden om lego te kopen voor een x-bedrag. En dan praat het personeel geen Nederlands, dit was erg ongemakkelijk voor ze. Ook zijn de acties online van lego.com beter

Nard Hornes 1 jaar geleden
Colin Tirion
Google Maps Logo

Het is LEGO. Wat moet ik nog meer zeggen? Het persoonlijk is gezellig en vriendelijk en zelfs daarvoor zou je al eens langs moeten gaan. De winkel ligt ook mooi in het centrum en hun aanbod van producten is waanzinnig. Ze hebben zelfs dingen op voorraad die online meestal uitverkocht zijn. Ook hebben ze leuke activiteiten die helaas gesloten zijn vanwege Corona. De wachtrij buiten was ook ongeveer 30 tot 45 minuten als er ongeveer 20 mensen in de rij staan. Zeker een aanrader om langs te gaan als je van LEGO houd.

Colin Tirion 1 jaar geleden
LEGO® Stores

Alle LEGO® Stores speelgoedwinkels

Benieuwd naar andere LEGO® Stores speelgoedwinkels in Nederland? LEGO® Stores heeft in totaal 3 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Begijnhofbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van LEGO® Stores lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle LEGO® Stores speelgoedwinkels
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.