LEGO Store Amsterdam Amsterdam

LEGO Store Amsterdam

Bij LEGO Store Amsterdam gelegen aan de Kalverstraat 57 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

LEGO Store Amsterdam

Kalverstraat 57 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij LEGO Store Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Kalverstraat 57 bevindt zich LEGO Store Amsterdam. Bij LEGO Store Amsterdam kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Speelgoedwinkel scoort LEGO Store Amsterdam een 9.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden LEGO Store Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van LEGO Store Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of LEGO Store Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 226 8990
LEGO Store Amsterdam Amsterdam
LEGO Store Amsterdam Amsterdam
LEGO Store Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van LEGO Store Amsterdam?

LEGO Store Amsterdam krijgt een beoordeling van 9.4/10 gebasseerd op 1099 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om in een winkel rond te lopen waar op twee verdiepingen alles Lego is. De medewerkers hebben wel een superduidelijk script uit hun hoofd morten leren. Kijk bijv naar de piano en je zult aangesproken worden met het verhaal 'wist je dat je er echt op kan spelen?'. (Da's niet helemaal waar trouwens, al maakt hij wel geluid.) Als je tegen die onnederlandse klantenbehandeling kan is het verder een superleuke winkel met heel vriendelijk klantgericht personeel.

Lees verder

4/5

Het is LEGO. Wat moet ik nog meer zeggen? Het persoonlijk is gezellig en vriendelijk en zelfs daarvoor zou je al eens langs moeten gaan. De winkel ligt ook mooi in het centrum en hun aanbod van producten is waanzinnig. Ze hebben zelfs dingen op voorraad die online meestal uitverkocht zijn. Ook hebben ze leuke activiteiten die helaas gesloten zijn vanwege Corona. De wachtrij buiten was ook ongeveer 30 tot 45 minuten als er ongeveer 20 mensen in de rij staan. Zeker een aanrader om langs te gaan als je van LEGO houd.

Lees verder

4/5

Mooie winkel. Erg duur vergeleken met andere retail winkels maar goed. Alles mooi op display. Maar ik kwam daar met en voor mijn neefje en nichtje die daar zelf de vrijheid hadden om lego te kopen voor een x-bedrag. En dan praat het personeel geen Nederlands, dit was erg ongemakkelijk voor ze. Ook zijn de acties online van lego.com beter

Lees verder

3/5

Leuke winkel met fantastische bouwwerken, PAB-wall en minifig samensteller. Helaas heb ik tijdens mijn bezoek maar 1 iemand in het Nederlands terug horen praten en die stond bij de deur. Voor mij is Engels geen probleem, maar in mijn omgeving ken ik wel mensen die daardoor niet de winkel op de beste manier kunnen bezoeken, met bijvoorbeeld hulp of vragen beantwoorden.

Lees verder

3/5

Tijdens de opening van deze winkel dacht ik dat het een toeristisch gebeuren was. Mijn jeugdherinneringen aan Lego, los van het spelen, waren ook de foto's die je naar Groote Gast kon sturen en waarop je soms een kaartje terug kreeg met waardering voor je bouwwerk(je). De winkel zelf is fantastisch, een bakfiets, molen, maar ook een schilderij dat knippert langs de trap. En zo ongelooflijk veel mooi Lego. Maar nu in deze rare tijden, met winkelsluitingen, beperkingen en afwezigheid van toeristen besloot mijn vrouw, met de kinderen een afspraak te maken (10min de winkel vrijwel alleen voor jezelf). Zij en de kinderen kregen alle aandacht en hulp. Bij afscheid kregen de kinderen presentjes. Ik was helaas niet aanwezig. Maar de verhalen waren zo lief dat ik me schuldig voel dat ik ze voor toeristenwinkel aan zag. Een aanrader, juist nu. En ik ben weer helemaal Lego fan (nouja, weer... altijd geweest)

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij LEGO Store Amsterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij LEGO Store Amsterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast LEGO Store Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere LEGO® Stores speelgoedwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere LEGO® Stores speelgoedwinkels in Nederland? LEGO® Stores heeft in totaal 3 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze LEGO Store Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle speelgoedwinkels van LEGO® Stores te vinden.

Bekijk alle LEGO® Stores speelgoedwinkels