LeRestaurant map

LeRestaurant

9.2 · 135 recensies

Frans Halsstraat 26H, Amsterdam

LeRestaurant
LeRestaurant LeRestaurant
LeRestaurant LeRestaurant
LeRestaurant

Over deze locatie

Aan de Frans Halsstraat 26H in het gebied 'Frans Halsbuurt' in Amsterdam ligt LeRestaurant. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 135 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, LeRestaurant accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Frans Halsbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Julie Lotta
Google Maps Logo

Het eten is voortreffelijk, maar de bediening minder. Zolang je geen ‘commentaar’ hebt, is de bediening joviaal en gastvrij. Zo niet, dan word je genegeerd en met een scheef oog aangekeken. Ik heb daardoor een naar gevoel aan de avond overgehouden en zal niet snel terugkeren. Het eten is de ster absoluut waard, maar de complete beleving niet.

Julie Lotta 3 weken geleden
sun Walenkamp
Google Maps Logo

Wat een fijne plek en hier krijg je prachtige gerechtjes. Heel persoonlijk. Kortom hier komen we vaker terug.

sun Walenkamp 7 maanden geleden
Rik de Wolf
Google Maps Logo

Echt een leveltje hoger dan de concurrentie (bijvoorbeeld Sinne, Mos). De wijn is ook erg lekker, het enige wat me opviel is dat niet ieder gerecht werd voorzien van een eigen wijn. Maar de kwaliteit vond ik erg goed.

Rik de Wolf 9 maanden geleden
Guido Wallagh
Google Maps Logo

Elke gang was zalig,! Dit gecombineerd met dr enorme gastvrijheid maakte de avond tot een memorabele ervaring.

Guido Wallagh 9 maanden geleden
Yegane
Google Maps Logo

Een uitzonderlijk heerlijke avond. Op iedere bord tref je de perfecte klassieke technieken met steeds kleine moderne twist aan. En laat de wijnkeuze aub aan de chef over! Hij heeft de beste wijnen harmonieus passend bij zijn creaties.

Yegane 10 maanden geleden
MNGM Channel
Google Maps Logo

Eten 10, Wijn 10, Service 10. Werkelijk geweldig.

MNGM Channel 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij LeRestaurant

Goed nieuws! Bij LeRestaurant in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.