Levi's® Leidsestraat map

Levi's® Leidsestraat

8.6 · 109 recensies

Leidsestraat 8, Amsterdam

Levi's® Leidsestraat
Levi's® Leidsestraat Levi's® Leidsestraat
Levi's® Leidsestraat Levi's® Leidsestraat
Levi's® Leidsestraat

Over Levi's

Aan de Leidsestraat 8 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt Levi's® Leidsestraat. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 109 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Levi's® Leidsestraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bernadette Bijman Kroon
Google Maps Logo

Waardeloze winkelmedewerksters! 3 jonge vrouwen die voornamelijk met elkaar staan te praten en te lachen. En keihard naar boven schreeuwen, god mag weten waarom! Ik ga hier NOOIT meer heen, terwijl Levi's nota bene mijn lievelingsmerk is.

Bernadette Bijman Kroon 1 jaar geleden
Sinister Resident
Google Maps Logo

Een hele leuke shop, waar personeel ook kennis heeft van kleding. Ik ben zeer tevreden en zal daar zeker nog vaker mijn kleding kopen.

Sinister Resident 1 jaar geleden
Djan David
Google Maps Logo

Mooie, opgeruimde winkel. Vriendelijk personeel maar dat geldt voor alle Levi's stores. Kom er altijd graag. Live in Levi's!

Djan David 2 jaar geleden
Minke x
Google Maps Logo

Beste merk om spijkerbroeken te kopen! Werd ook erg goed geholpen door het enthousiaste en aardige personeel. Ook makkelijk in te maken bij levi's zelf. Handig als de broekspijpen te lang zijn. Ook mooie centrale ligging. Het is het waard om levi's broeken te proberen als je ze nog niet eerder geprobeerd hebt.

Minke x 3 jaar geleden
Robin de Wilde
Google Maps Logo

Zojuist 2 broeken en T-shirts gekocht, wegens hogere prijs nieuwe collectie gelijk 10% korting. Geweldige service ook, ondanks dat er meerdere personen tegelijk geholpen werden, sta je amper tot niet te wachten. Optimaal.

Robin de Wilde 3 jaar geleden
Levi's

Alle Levi's modewinkels

Benieuwd naar andere Levi's modewinkels in Nederland? Levi's heeft in totaal 27 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leidsegracht Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Levi's lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Levi's modewinkels
Levi's® Leidsestraat
Levi's® Breda
Levi's® Den Haag
Levi's® Groningen
Levi's® Hartenstraat
Levi's® Enschede
Levi's® Amstelveen
Levi's® Factory Outlet Bataviastad
Levi's® Eindhoven
Levi's® Leiden
Levi's® Utrecht Hoog Catharijne
Levi's® Haarlem
Levi's® Amstelveen
Levi's® Kalverstraat
Levi's® Zwolle
Levi's® Groningen
Levi's® Haarlem
Levi's® Factory Outlet Roermond Stadsweide
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.