Logis Hotel Restaurant Zeezicht Harlingen

Logis Hotel Restaurant Zeezicht

Bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht gelegen aan de Zuiderhaven 1 in Harlingen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Logis Hotel Restaurant Zeezicht is één van de 6 locaties in Harlingen op CardMapr.

Logis Hotel Restaurant Zeezicht

Zuiderhaven 1 in Harlingen

Betalen met creditcards bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht in Harlingen

In Harlingen aan de Zuiderhaven 1 bevindt zich Logis Hotel Restaurant Zeezicht. Bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Logis Hotel Restaurant Zeezicht een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht

Overnacht en boek je hotelkamer bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Harlingen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0517 412 536
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Logis Hotel Restaurant Zeezicht Harlingen
Logis Hotel Restaurant Zeezicht Harlingen
Logis Hotel Restaurant Zeezicht Harlingen

Reviews

Wat zeggen anderen over Logis Hotel Restaurant Zeezicht?

Logis Hotel Restaurant Zeezicht wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 301 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik ben zeer ondermatig en respectloos behandeld door een blonde serveerster van ongeveer in de 40. Ik vroeg welke wijnen er op de kaart stonden. Toen ze een wijn noemde die ik niet kende vroeg ik naar de smaak ervan. Ik kreeg een denigrerende snauw: "Uh, dat is DRANK". Later bestelde ik een gebakje. Ik heb hier zo'n 50 minuten op moeten wachten terwijl tafels om ons heen die later dan ons bestelden, wél eerder geserveerd werden. Ik probeerde contact te krijgen maar werd volledig genegeerd. Vervolgens werd het gebakje op tafel gesmeten. Die had de klap niet overleefd en viel nog net niet uit elkaar van ellende. Er viel weinig eer te behalen aan het opeten ervan. Helaas kreeg ik er ook maar 1 lepeltje bij terwijl ik er 2 vroeg. Toen ik de serveerster terug riep om een lepel te vragen kreeg ik een zucht en een steun en een blik waar ik geen "U" tegen zeg. Die blik gun je je ergste vijand nog niet toe. Eenmaal klaar liep ik naar de kassa om te betalen. Ze zag me aanlopen en schreeuwde van binnen naar buiten "€14,75!!!!". Hier kom ik niet meer terug.

Lees verder

1/5

Op uitnodiging van een goede bekende hier gegeten. Op voorhand de menukaart op internet bestudeerd. Het water liep ons in de mond en gezien de getoonde prijzen móest dit wel een hoogstandje zijn. Wát een deceptie! Kwaliteitsvlees als tournedos en entrecote werden nagenoeg koud en beslist niet medium (als gevraagd) opgediend. En dat met wachttijden die er niet om logen waarin niet de moeite werd genomen even te melden waardoor er langer gewacht moest worden. Van bijlagen heeft men hier niet gehoord en bestonden slechts uit een mini bakje frites en een dito schaaltje salade. Ook de desserts waren van een minimale kwaliteit voor een maxi-prijs. Was er dan niets goed? Jazeker: het personeel deed zijn uiterste best en bleef vriendelijk, maar liep zichtbaar op hun tenen. En de lokatie en dito uitzicht is fantastisch. Maar we kwamen om te eten en dan moet er veel verbeteren willen wij hier ooit terug komen.

Lees verder

2/5

Vandaag een familie diner in Hotel Zeezicht in Harlingen. Locatie voortreffelijk. Menukaart ziet er goed uit prijzen mogen er ook zijn dus de verwachting is groot. Helaas er ging nog al wat mis, of viel tegen. Carpaccio leek heel wat maar veel te veel rucola erop en in verhouding weinig vlees. Zo ook de garnalencoctail lijkt heel wat maar ook fit is opgevuld met veel sla en beperkt garnalencocktail. Tomatensoep en mosterdsoep die waren goed. Er was besteld een entrecote medium gebakken en wordt rood geserveerd, vleesschotel met drie stukjes vlees erop is koud, wordt keurig terug genomen naar de keuken, wordt warm terug gebracht helaas mist er domweg vlees van een van de twee borden. Vega pasta besteld spaghetti met veel rucola niets geen hoogstandje. Dessert besteld hier zeker 30 tot 40 minuten op moeten wachten. De hoge verwachting viel gewoon weg erg tegen. Voor ons geen tweede bezoek aan Hotel Zeezicht Harlingen.

Lees verder

1/5

Hotel Zeezicht is uniek. Door z'n ligging, door de voortdurende reuring en niet in de laatste plaats dankzij de fantastische, vriendelijke gastvrijheid. Een verblijf in Zeezicht is altijd de moeite waard, want de bewegingen in de binnenhaven en de veerhaven trekken steeds de aandacht. En in de tweede helft van de avond lijkt fe wereld hier tot stilstand te komen en geniet je van de rust, een goed diner en nog steeds van de geweldige service!

Lees verder

5/5

Goed gegeten. Ruime binnen- en buiten terras. Eigen parkeerplaats, waar niet zo veel plaats is. Verders in de stad betaald parkeren tot 17.00 uur. Niet duur.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht

Goed nieuws! Bij Logis Hotel Restaurant Zeezicht in Harlingen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Harlingen

Benieuwd naar andere locaties in Harlingen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Harlingen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Harlingen
Hotel Restaurant 't Heerenlogement Harlingen Restaurant
Logement Garjen Harlingen Overnachting

Logement Garjen

Noorderhaven 75

Restaurant AnnaCasparii Harlingen Restaurant

Restaurant AnnaCasparii

Noorderhaven 69

Pearle Opticiens Harlingen Harlingen Opticien
Blokker Harlingen Woonwinkel

Blokker

Voorstraat 28

Trekpleister Harlingen Drogisterij

Trekpleister

Voorstraat 44