Lokaal van de Stad map

Lokaal van de Stad

10 · 1.017 recensies

Heemstedestraat 68, Amsterdam

Open

Lokaal van de Stad
Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad
Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad Lokaal van de Stad
Bekijk meer
Lokaal van de Stad

Over deze locatie

Trendy café-restaurant met terras en op de kaart ontbijt, internationale gerechten en diverse bieren.

Aan de Heemstedestraat 68 in het gebied 'Westlandgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Lokaal van de Stad. Zoek je in de categorie restaurant of bar & uitgaan of cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.017 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lokaal van de Stad accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westlandgrachtbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

In het hart van Amsterdam is Lokaal van de Stad een plek waar de deuren zich openen aan het begin van de dag. Op maandag tot en met vrijdag kunnen bezoekers er terecht vanaf 08:30 in de ochtend tot 01:00 's nachts. Het weekend brengt langere openingstijden met zich mee; zowel op zaterdag als op zondag is de locatie geopend van 08:30 tot 02:00. Deze tijden zijn ideaal voor zowel ochtendmensen als nachtbrakers die willen genieten van wat Lokaal van de Stad te bieden heeft.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Lokaal van de Stad' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Lokaal van de Stad. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Lokaal van de Stad

Goed nieuws! Bij Lokaal van de Stad in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.