LOKOL map

LOKOL

10 · 66 recensies

Kinkerstraat 140, Amsterdam

Gesloten

LOKOL
LOKOL LOKOL
LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL LOKOL
Bekijk meer
LOKOL

Over deze locatie

Aan de Kinkerstraat 140 in het gebied 'Bellamybuurt Zuid' in Amsterdam ligt LOKOL. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, LOKOL accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.023 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bellamybuurt Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Beginnend op maandag en doorlopend tot woensdag is LOKOL gesloten, waardoor bezoekers de gelegenheid krijgen om de rest van de week hun bezoek te plannen. Vanaf donderdag tot en met zaterdag, is de locatie doorlopend open van 12:00 tot 21:00, waardoor het een ideaal moment is om langs te komen. Ook op zondag kan er van dezelfde gastvrije openingstijden worden genoten, perfect voor een ontspannen afsluiting van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij LOKOL

Goed nieuws! Bij LOKOL in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.