Loogman tanken & wassen Amsterdam Amsterdam

Loogman tanken & wassen Amsterdam

Bij Loogman tanken & wassen Amsterdam gelegen aan de Van Marwijk Kooystraat 10 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Loogman tanken & wassen Amsterdam

Van Marwijk Kooystraat 10 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Loogman tanken & wassen Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Van Marwijk Kooystraat 10 bevindt zich Loogman tanken & wassen Amsterdam. Bij Loogman tanken & wassen Amsterdam kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Vervoer scoort Loogman tanken & wassen Amsterdam een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Loogman tanken & wassen Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Loogman tanken & wassen Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Loogman tanken & wassen Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Vervoer

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 645 6461
Loogman tanken & wassen Amsterdam Amsterdam
Loogman tanken & wassen Amsterdam Amsterdam
Loogman tanken & wassen Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Loogman tanken & wassen Amsterdam?

Loogman tanken & wassen Amsterdam krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 1044 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik was gisteren in de wasstraat van loogman, door een storing in het systeem kon ik geen zelfwas kaartje uit de automaat halen ,kortom ik kreeg de wasbeurt voor niks,dat vind ik nou service!

Lees verder

5/5

Ideaal. Je hoeft niet meer de auto uit om te tanken. Je rijdt de rolband op, medewerker tankt je auto vol, je pint, en je rijdt weer weg.

Lees verder

5/5

Het is iedere keer toch weer een klein feestje als je bij Loogman Amsterdam je auto gaat laten wassen. Perfect geholpen en altijd keurig schoon 👍🏼

Lees verder

4/5

Voor het eerst ook de binnenreiniging laten doen, is me echt tegengevallen. Bij mijn VW Caddy hadden ze de helft de vloer niet gezogen, kleine moeite om de stoelen even naar voren te schuiven. En de pedels naast het stuur waren helemaal niet gedaan. Jammer, want ik vind het wel een fijn bedrijf.

Lees verder

3/5

Buitenkant spiegel beschadigd van mijn bestelbus, Loogman zegt dat dit mijn probleem is en niet van hun, mischien even luisteren en voorkomen voor andere, nee nee niks geen vriendelijke compensatie en zicht op verbetering. Een koud zakelijke antwoord.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Loogman tanken & wassen Amsterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loogman tanken & wassen Amsterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Loogman tanken & wassen Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Loogman Tanken & Wassen vervoersbedrijven in Nederland

Benieuwd naar andere Loogman Tanken & Wassen vervoersbedrijven in Nederland? Loogman Tanken & Wassen heeft in totaal 8 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Loogman tanken & wassen Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle vervoersbedrijven van Loogman Tanken & Wassen te vinden.

Bekijk alle Loogman Tanken & Wassen vervoersbedrijven