Los Pilones map

Los Pilones

8.4 · 516 recensies

Geldersekade 111, Amsterdam

Los Pilones
Los Pilones Los Pilones
Los Pilones Los Pilones
Los Pilones

Over deze locatie

Aan de Geldersekade 111 in het gebied 'Nieuwmarkt' in Amsterdam ligt Los Pilones. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 516 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Los Pilones accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwmarkt hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bart van Hall
Google Maps Logo

Vegan taco's besteld en kregen met vlees voorgeschoteld. Gevraagd aan de serveerster en zij zei dat ze wel vegan waren. Naar de bar gelopen en nogmaals gevraagd en daar te horen gekregen dat het inderdaad niet de vegan optie was. Erg slecht van de serveerster om maar gewoon iets te zeggen als je het niet zeker weet. Onze eetlust was hierna wel weg en dus niet meer kunnen genieten van het eten. Helaas werden wij ook niet gecompenseerd met een gratis gerecht oid. All in all een erg onprettige ervaring en reden voor ons om niet terug te komen.

Bart van Hall 1 maand geleden
N Nisia
Google Maps Logo

Lekker vers eten, menu is wel beperkt(weinig keuze)

N Nisia 11 maanden geleden
Wobbe Veerman
Google Maps Logo

Gekke buitenlanders, se doen tomatensous in me bier. En de boonen sein ook heel pitteg

Wobbe Veerman 2 jaar geleden
Ferdi Dusen
Google Maps Logo

Het eten was zeker ok. Wat jammer dat de witte wijn op was en we meerdere keren water hebben moeten bestellen voordat we deze kregen. Positief was wel dat we 40 minuten voor reserveringstijd een tafeltje hebben kunnen krijgen.

Ferdi Dusen 2 jaar geleden
Marco Kramer
Google Maps Logo

Een gezellig klein Mexicaans restaurant met naar mijn idee authentieke Mexicaanse gerechten die je gemakkelijk met vrienden kunt delen. Ook een goede drankkaart met een flinke selectie cocktails, tequila, mezcal en Mexicaans bier.

Marco Kramer 2 jaar geleden
Miranda Luiken
Google Maps Logo

Echt goed Mexicaans eten in Amsterdam zoals het hoort, broers Héctor, Pedro en Juan weten hoe dat moet!

Miranda Luiken 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Los Pilones

Goed nieuws! Bij Los Pilones in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.