Louis Wittenburg map

Louis Wittenburg

8 · 112 recensies

Raadhuisstraat 16, Amsterdam

Louis Wittenburg
Louis Wittenburg Louis Wittenburg
Louis Wittenburg Louis Wittenburg
Louis Wittenburg

Over deze locatie

Aan de Raadhuisstraat 16 in het gebied 'Leliegracht e.o.' in Amsterdam ligt Louis Wittenburg. Zoek je in de categorie feestwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 112 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Louis Wittenburg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leliegracht e.o. hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Babet Zevenbergen
Google Maps Logo

Naast de hoge prijzen laat de service ook te wensen over. Werd eerst al op een snauwende manier naar een muur verwezen toen ik vroeg of ze een bepaald product hadden. En op de vraag of ik een ongeopend potje schminck a € 6,95 mocht ruilen indien de kleur niet goed bleek te zijn, werd er kortaf geantwoord dat ‘ze daar niet aan doen’. Zorg dus dat je in 1 keer het juiste product koopt, want je mag niet ruilen!

Babet Zevenbergen 7 maanden geleden
Sandra Dreeijers
Google Maps Logo

Goede service altijd een perfecte sfeer😁

Sandra Dreeijers 9 maanden geleden
Zoë Bakker
Google Maps Logo

€66 betaald voor 3 pakjes ballonnen een tankje waar 20 kleine ballonnen uit kwamen die na een paar uur alweer zakten.

Zoë Bakker 10 maanden geleden
Prs B
Google Maps Logo

(NL ENG) Leuke winkel, veel horror, veel maskers, Halloween artikelen, goeie service, klantvriendelijk. Nice shop, lots of horror Halloween items, lots of masks, good service, customer friendly.

Prs B 1 jaar geleden
Luc Wensveen
Google Maps Logo

Louis Wittenburg, topzaak. Prijs kwaliteit goed, vriendelijke verkoper. Voor al mn spulletjes voortaan langs Louis

Luc Wensveen 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Louis Wittenburg

Goed nieuws! Bij Louis Wittenburg in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.