Madame Tussauds Amsterdam map

Madame Tussauds Amsterdam

8.6 · 22893 recensies

Dam 20, Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam
Madame Tussauds Amsterdam Madame Tussauds Amsterdam
Madame Tussauds Amsterdam Madame Tussauds Amsterdam
Madame Tussauds Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Dam 20 in het gebied 'Begijnhofbuurt' in Amsterdam ligt Madame Tussauds Amsterdam. Zoek je in de categorie musea een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 22.893 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Madame Tussauds Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Begijnhofbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Kristof Valentini
Google Maps Logo

De museums van Madame Tussauds hebben geen introductie nodig natuurlijk. Deze versie in Amsterdam is absoluut de moeite om te bezoeken. Uiteraard kan je hier zeer veel Nederlands sport- en muzikale helden terug vinden. Verder is er ook plaats voor bekende wereld leiders en acteurs. Bij een bezoekje aan Amsterdam mag je dit zeker toevoegen aan je to do lijst. Het is aan te raden om een ticket en tijdslot op voorhand te boeken, zo ben je zeker van je plaats.

Kristof Valentini 1 week geleden
Esther Maintz
Google Maps Logo

Ondanks dat we kaartjes van te voren hadden gekocht stonden we lang in de rij. Het was enorm druk en we schuifelden achter de rij mensen aan de hele tijd. Je kon amper een foto maken omdat het zo druk was. De prijskaartjes zijn nogal prijzig voor wat je ervoor terugkrijgt. We waren in minder dan een uur achter de meute mensen erdoorheen geschuifeld en er waren best veel "oude" beelden die mijn dochter van 12 niet eens kende. Personeel was heel vriendelijk. Maar prijs-kwaliteit matcht helaas niet.

Esther Maintz 2 weken geleden
Kevin Guldentops
Google Maps Logo

Als je in londen bent geweest, is deze gewoon heel klein. Alles staat dicht tegen elkaar. De mensen in het museum waren uiterst vriendelijk, en helpen je om foto's te nemen etc. Echter de bediening van de giftshop aan het einde liet echt te wensen over... Ofwel was het een slechte dag van deze jongeman, of hij had er echt geen zin in. Maar een glimlach of dag en bedankt kon er jammer genoeg niet af.

Kevin Guldentops 1 maand geleden
Gees ennik
Google Maps Logo

Vorig jaar een reservering gedaan met een tijdslot (omdat een e-ticket gekocht is via Ticketveiling.nl). Dus 6 februari om 16.30 gereserveerd. Gisteren een paar keer het museum voorbij gelopen, heel erg druk. Mensen stonden in de rij… Maar ik maak mij niet druk, ik had twee e-tickets. ‘s ochtends gekeken of het museum open is, inderdaad vanaf 10.00. Rond 16.20 naar het museum gegaan. En ……..gesloten. Waarom dan een tijdslot van 16.30??? Ik wil mijn geld terug, moest hiervoor 150 km rijden.

Gees ennik 6 maanden geleden
Karin
Google Maps Logo

Na een bezoek bij het museum met onze bejaarde moeder werd ons beneden bij de uitgang gevraagd of we iets van medicatie waren verloren. Wij hadden geen idee, maar moeder bleek haar medicatie inderdaad verloren .... Een andere collega stond via portofoon in verbinding en ging het direct checken boven.. En ja hoor zij had het uit haar tas laten vallen.... Wat een ontzettend oplettend en behulpzaam personeel. Bedankt dames die aanwezig waren afgelopen maandag!

Karin 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Madame Tussauds Amsterdam

Goed nieuws! Bij Madame Tussauds Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Madame Tussauds Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam (Begijnhofbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Begijnhofbuurt.