Maleis restaurant Wau map

Maleis restaurant Wau

8.6 · 538 recensies

Zeedijk 35, Amsterdam

Maleis restaurant Wau
Maleis restaurant Wau Maleis restaurant Wau
Maleis restaurant Wau Maleis restaurant Wau
Maleis restaurant Wau

Over deze locatie

Aan de Zeedijk 35 in het gebied 'Kop Zeedijk' in Amsterdam ligt Maleis restaurant Wau. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 538 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Maleis restaurant Wau accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kop Zeedijk hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Amir Khoshiwal
Google Maps Logo

Heerlijk eten! We hadden een rijsttafel laten bezorgen. De bezorger was zeer vriendelijk en kwam exact op het afgesproken moment. Het eten was goed verpakt, kwam in grote porties en was nog goed warm. Het smaakte heerlijk! Echt een aanrader!

Amir Khoshiwal 10 maanden geleden
Levent Akar
Google Maps Logo

Super vriendelijke eigenaar.. Dank je voor alles...🙏

Levent Akar 1 jaar geleden
Jochem Wagemakers
Google Maps Logo

Toen, lang geleden, je nog gewoon in een restaurant kon eten, hebben we hier al een paar keer lekker gegeten. Er zaten veel toeristen uit oost aziatische landen en dat was niet voor niets. De beste sate heb ik bij Wau gegeten. Nu hebben ze een speciaal afhaalmenu, een rijsttafel. Veel heerlijke gerechten op je tafel voor 25 euro. De rendang is echt super lekker. Ook de vegan versie perfect. Het is een beetje nostalgie, zoals bij de afhaalchinees vroeger, maar deze echt lekker met normale porties. Je kan er niet de hele week eten!

Jochem Wagemakers 1 jaar geleden
Lilian van der Horst
Google Maps Logo

Het lekkerste Maleisisch platbrood met curry!

Lilian van der Horst 1 jaar geleden
flacito765
Google Maps Logo

Superleuk halal restaurant in hartje centrum. Heerlijke smaken, vriendelijke bediening. Goede kwaliteit vlees 👌🏼

flacito765 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Maleis restaurant Wau

Goed nieuws! Bij Maleis restaurant Wau in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.