MaMa Kelly Amsterdam map

MaMa Kelly Amsterdam

7.4 · 938 recensies

Olympisch Stadion 35, Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam
MaMa Kelly Amsterdam MaMa Kelly Amsterdam
MaMa Kelly Amsterdam MaMa Kelly Amsterdam
MaMa Kelly Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Olympisch Stadion 35 in het gebied 'Olympisch Stadion e.o.' in Amsterdam ligt MaMa Kelly Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 938 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MaMa Kelly Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Olympisch Stadion e.o. hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Olaf van der Tier
Google Maps Logo

We hadden een besloten diner in de luipaard kamer. Alles was goed geregeld Al moest ik wel vaak achter mijn bestelling aan (drankjes) Het eten dat we kregen was niet heel erg goed. Tenminste: de oesters waren heerlijk en het voorafje ook. De kip waar ze bekend om staan was echter smakeloos. Het leek wel gekookt met een beetje bouillon van een blokje. Het was niet knapperig, wel redelijk mals maar wel bijna te droog maar er zat vooral te weinig smaak aan. De risotto was ook geen echt succes, het zag er grauw uit en niet uitnodigend. De mensen die kreeft hadden vonden het lekker maar kregen geen schaar, kraker en geen doekjes of water om de handen te reinigen. Het toetje was dan wel weer heerlijk!

Olaf van der Tier 3 weken geleden
Lisanne Kamp (Your Weddingplanner)
Google Maps Logo

We waren hier met een vrijgezellenfeest voor de High Tea. Want een aanfluiting was dit. Je bepaalt 40 euro per persoon voor een plakje foccacia brood met pulled chicken of humus, kipnugget, yakitori spies, half stukje quiche en daarna een etagère vol met zoetigheden die rechtstreeks uit de koeling van de Sligro terecht kwamen. Prijs/Kwaliteit is absoluut niet oké. Bediening had er ook weinig zin in.

Lisanne Kamp (Your Weddingplanner) 1 maand geleden
Sabrina Rhemrev
Google Maps Logo

Ik ben niet iemand die snel een review achterlaat, maar dit was toch wel enorm slecht. Natuurlijk wil je graag naar Mama Kelly Amsterdam om het mooie roze interieur te fotograferen. Dit viel echter enorm tegen. De benedenverdieping was volgens de medewerker "vol" terwijl er nog overduidelijk lege plekken waren. De benedenverdieping is dan ook het enige wat een beetje instawaardig is. Zit je boven, heb je pech. Je hebt dan te maken met een donker, sfeerloos eethuis idee. Service is belachelijk traag en ronduit slecht. Na 45min zitten werd er een menukaart aangeboden en gevraagd of we iets wilden drinken. Vervolgens duurde het nog ruim 20 minuten voordat er drankjes werden geserveerd. Het eten is de prijs zeker niet waard, om maar niet over het dessert te spreken. Overduidelijk uit de vriezer gehaald en zeer smaakloos. Voor het eten kom je hier zeker niet terug. Toen we wilden afrekenen was er geen enkele medewerker te bekennen, iedereen loopt je gewoon voorbij. Na meerdere malen overwogen te hebben weg te lopen kwam er eindelijk iemand naar onze tafel toen ik keihard begon te zwaaien met mijn arm om aandacht te trekken. Voor de duidelijkheid: de bovenverdieping is een open ruimte en er waren ruim 5 serveersters aan het werk. Er wordt gewoon geen aandacht geschonken aan de service en bediening. Uiteindelijk heeft iedereen onderweg naar huis te maken gehad met buikpijn en misselijkheid, dit kan geen toeval zijn. Ik kan het niet genoeg zeggen: echt HEEL SLECHT.

Sabrina Rhemrev 1 maand geleden
Ken Mendeszoon
Google Maps Logo

Vandaag wilden we op het terras zitten met dit mooie weer. En toen werden we weggebonjourd met het slappe excuus geen zicht op het terras te hebben omdat ze onderbemand waren. Hoort er dan niet gewoon een afgebakend terras te zijn of een bordje? Het riekt naar onraad als je onze mooie kleur erbij neemt. Erg jammer dit Mama Kelly, je naam doet gastvrij aan maar dat ben je absoluut niet. Gentrification op en top, mij en mijn netwerk hier niet meer gezien.

Ken Mendeszoon 2 maanden geleden
Richella
Google Maps Logo

Zojuist de meest trieste en duurste high tea gehad. Zoetige hapjes waren erg klein en binnen één hap op. Hartige hapjes waren zo simpel en er zat totaal geen smaak in. Sushi zat er ook bij inbegrepen, zowat half bevroren en hele rare smaak. Echt de goorste hap die we ooit hebben genomen, dit kun je geen sushi noemen! Een high tea voor €40,- per persoon echt belachelijk. We zijn bij meerdere restaurantjes geweest die high tea aanbieden en die waren stukken en stukken beter. Mama Kelly is echt overhyped en de high tea is zeker niet €80,- waard voot twee personen! Voor ons nooit meer hier! Dit is niet eens één ster waard.

Richella 2 maanden geleden
Patty Kamberg
Google Maps Logo

Het was echt verschrikkelijk. De high tea leek niet in de verre verte op de foto’s die zij plaatsen op hun instagram. Zelfs wat nog enigszins herkenbaar was, leek zo bij de supermarkt vandaan te komen. Ik vraag me af sinds wanneer sushi bij een high tea hoort, droge kleffe sandwiches met paprika erop, paddestoelen, geitensalade… En dat dan ook nog eens voor €40 pp! En zelfs wanneer je zegt dat het echt niet te eten was, geen tegemoetkoming, niks. Het is dat ik minimaal 1 ster moest geven, maar het was nog niet eens een halve ster waard.

Patty Kamberg 2 maanden geleden
Juffrouw J
Google Maps Logo

Beetje flauw. Hebben gisteren een tafel geboekt voor EUR 35 per persoon. Daar zat geen eten of drinken bij, terwijl de website aangaf, dinner, drinks en dance voor EUR 35. Ze wilden ook na onze klacht daar ons niet in tegemoetkomen, of ook maar iets verrekenen. Het feit dat ze het nu hebben aangepast op hun website en expliciet aangeven dat eten en drinken niet is inbegrepen, daarmee erkennen ze dus dat ze fout zaten. Verder was de muziek echt té hard. Je komt er uiteindelijk ook om te eten en te ouwehoeren. Zet de muziek na 22:00 een tandje hoger zodat het feest kan losbarsten. Heb echt wel begrip voor wat extra steun voor de horeca na Covid, maar voor het geld dat we kwijt waren aan een avond eten en drinken, takkeherroe en een beetje dansen aan het eind dat was het echt niet waard.

Juffrouw J 3 maanden geleden
Cynthia bakker
Google Maps Logo

Super leuke locatie en mooi ingericht! Roze maakt het helemaal een meidending! Kip/kreeft voor 2 personen wordt geserveerd op 1 bord. Kost bij elkaar €75 euro, vind de prijs aan de hoge kant voor wat je krijgt. De kip had een apparte smaak en de kreeft was klein. Een eerdere keer heerlijke wilde zalm met boerenbrood gegeten. Nu wordt belegd op een focaccia, smaakte minder lekker. Je krijgt niet allemaal tegelijk je eten, 2 dames waren al klaar voordat de andere 2 hun bestelling kregen. De bestelling wordt snel opgenomen alleen het wachten duur soms lang, 15/20 minuten wachten op een cocktail. Al met al een leuke ervaring! Eten/prijsverhouding kloppen niet helemaal...

Cynthia bakker 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij MaMa Kelly Amsterdam

Goed nieuws! Bij MaMa Kelly Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.