Marbles Inn map

Marbles Inn

9.8 · 27 recensies

Maria Austriastraat 849, Amsterdam

Marbles Inn
Marbles Inn Marbles Inn
Marbles Inn Marbles Inn
Marbles Inn

Over deze locatie

Aan de Maria Austriastraat 849 in het gebied 'Haveneiland Noordoost' in Amsterdam ligt Marbles Inn. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 27 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Marbles Inn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haveneiland Noordoost hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Marbles Inn

Overnacht en boek je hotelkamer bij Marbles Inn. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

ewald garstenauer
Google Maps Logo

Goed ontbijt. vriendelijke gastheer. Rustige ligging.

ewald garstenauer 8 maanden geleden
David Dyte
Google Maps Logo

Zeer vriendelijke eigenaar, die super behulpzaam is en meer dan een paar talen kent. Kamers zijn meer dan comfortabel en openbaar vervoer naar de oude stad in Amsterdam is eenvoudig en gemakkelijk. Zeer sterk aanbevolen.

David Dyte 2 jaar geleden
Peter Van De Wiel
Google Maps Logo

Goed!!!

Peter Van De Wiel 2 jaar geleden
Koen van Vuuren
Google Maps Logo

Hele fijne tijd gehad. André was zeer gastvrij en de kamer was schoon en netjes. Vlakbij een tramhalte en in 10 minuten in hartje Amsterdam. Zeker voor herhaling vatbaar!

Koen van Vuuren 3 jaar geleden
Grit
Google Maps Logo

Super B & B, rustige locatie net buiten maar goed verbonden met het lokale verkeer. In 10 minuten zit je midden in het centrum. Zeer aardige gastheer, houdt van helpen en geeft tips. We hadden een kleine kamer met douche en bad, mooi ingericht, schoon en comfortabel. Kunnen we aanbevelen?

Grit 3 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.