Marqt Haarlemmerstraat map

Marqt Haarlemmerstraat

8.4 · 1084 recensies

Haarlemmerstraat 165, Amsterdam

Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Haarlemmerstraat Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Haarlemmerstraat Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Haarlemmerstraat

Over Marqt

Marqt Haarlemmerstraat staat voor beter eten, gezond eten en een eerlijke prijs. Hier kan je heerlijke verse producten halen en zo duurzaam en gezond boodschappen doen.

Aan de Haarlemmerstraat 165 in het gebied 'Haarlemmerbuurt Oost' in Amsterdam ligt Marqt Haarlemmerstraat. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.084 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Marqt Haarlemmerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt Oost hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jack Santilhano
Google Maps Logo

Nou ik moet zeggen een grote vooruitgang!!! Vroeger was het een ander assortiment. Met biologisch en ook regulier kuntmest voeding......maar nu is dat bewust veranderd. Ik heb dat jarenlang aan het personeel proberennuit te leggen!? Biologisch + gewoon = geen goeie combinatie Om nog een ander vreemd detail te melden ! Amsterdam barst vd BIOLOGISCHE WINKELS! PRIMA, maar er is er een in Zuid die geen biologisch brood maar gewoon brood verkoopt tussen alle BIO PRODUKTEN??? ALLES MOET JE DUBBEL CONTROLEREN...... VOORAL OOK IN DE BIOLOGISCHE VOEDINGSINDUSTRIE,want de veelvoud aan nieuwe produkten, worden voorzien van totaal overbodige toevoegingen.......dit gaat zo ver, dat dit zelfs zeer schadelijke ANTAGONISTISCHE (= tegenstrijdige vertering) uitwerking heeft! Dit wordt onverteerbaar in het menselijk lichaam!? bv. Groente en fruit werkt zo evenals honderden chemische / farmaceutische toevoegingen....... CONSUMENT LET OP UW ZAAK....... Ik heb er een dagtaak aan, die kleine lettertjes! Legio bedrijven houden hun produkten in de koeling, en dit is eigenlijk niet toelaatbaar! Want de consument betaald hievoor de rekening......... Ik moet dagelijks fruit en groente weggooien wegens onzichtbare schimmel en bederf......... ZIE FOTO VAN DURE BIO PEER , DIE IN 5 UUR AANGETAST IS , BUITEN EN BINNENKANT

Jack Santilhano 2 maanden geleden
Leslie Kramer
Google Maps Logo

Veel mooie biologische producten. Ook vegan en vegetarisch. Er is ook vlees en vis te kooo. En zeep, schoonmaakartikelen.

Leslie Kramer 3 maanden geleden
Nicky Italiaander
Google Maps Logo

Mooi winkel en klantgerichte staf. Let op de openingstijden.. ivm andere tijden dan op de glazen deur staat. Kunnen soms afwijken, “tijdelijk?” Uitsluitend met pin betalen..

Nicky Italiaander 4 maanden geleden
Wilgo Bruinhard
Google Maps Logo

Dit was mijn 1e keer in deze winkel.. Goed gesorteerd en anders...leuk

Wilgo Bruinhard 6 maanden geleden
Jeanine Van Leeuwen
Google Maps Logo

Lekker maar blijft wel duur

Jeanine Van Leeuwen 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Marqt

Goed nieuws! Bij Marqt Haarlemmerstraat in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Marqt

Alle Marqt supermarkten

Marqt staat voor beter eten, gezond eten en een eerlijke prijs. Hier kan je heerlijke verse producten halen en zo duurzaam en gezond boodschappen doen.

Benieuwd naar andere Marqt supermarkten in Nederland? Marqt heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt Oost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Marqt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Marqt supermarkten
Marqt
Marqt
Marqt
Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Heemstede
Marqt Hoofddorpweg
Marqt
Marqt
Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Olympiaplein
Marqt Brazilië
Marqt Hoofddorpweg
Marqt
Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Olympiaplein
Marqt Brazilië
Marqt Heemstede
Marqt Hoofddorpweg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.