Marqt Hoofddorpweg map

Marqt Hoofddorpweg

7.8 · 105 recensies

Hoofddorpweg 2, Amsterdam

Marqt Hoofddorpweg
Marqt Hoofddorpweg Marqt Hoofddorpweg
Marqt Hoofddorpweg Marqt Hoofddorpweg
Marqt Hoofddorpweg

Over Marqt

Marqt Hoofddorpweg staat voor beter eten, gezond eten en een eerlijke prijs. Hier kan je heerlijke verse producten halen en zo duurzaam en gezond boodschappen doen.

Aan de Hoofddorpweg 2 in het gebied 'Legmeerpleinbuurt' in Amsterdam ligt Marqt Hoofddorpweg. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 105 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Marqt Hoofddorpweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Legmeerpleinbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pita broodje Met kaas
Google Maps Logo

Slechtste supermarkt ervaring van 2021

Pita broodje Met kaas 6 maanden geleden
oral carl
Google Maps Logo

Wilde 1,5 uur voor sluit sap echter kwam de filiaalmanager zijn personeel uitschelden. Ik kom hier nooit meer

oral carl 6 maanden geleden
Jeroen Boelsma
Google Maps Logo

Mooie locatie maar erg duur,en zeker voor wat je er voor je geld krijgt 🤮🤮🤮🤮

Jeroen Boelsma 9 maanden geleden
cilly wolf
Google Maps Logo

Marqt met een Q 'chique' ? Nou dat valt tegen. Over kwaliteit valt te twisten, maar zonet was ik er voor een boodschapje en viel op hóe vies de mandjes waren, echt uitgesproken vies!! In coronatijd? Dus zei ik bij het afrekenen tegen de dame achter kassa: Mevrouw kijk eens, hoe vies het mandje is en de andere mandjes zijn net zo vies. "Ja mevrouw", was het neerbuigende antwoord," die moet u zelf schoonmaken". Haha, nou sorry zo veel sop heb ik niet bij me. Dan maar naar de Deen daar zorgt het personeel voor hele schone mandjes en zijn ze normaal aardig.

cilly wolf 1 jaar geleden
Rick van Wijngaarden
Google Maps Logo

Ik moet even wennen aan deze plek en het concept. Ik waardeer de producten die worden aangeboden die overwegend vers en ambachtelijk lijken, maar dan ook dubbel de prijs. Ik mis duidelijkheid de propositie die mij wordt geboden. Ik zie geen verhaal bij de verse vis en boerderijkaas, en de dranken die ook ongetwijfeld met een reden op het schap staan. Die loop ik ook gewoon voorbij. Heel erg kort door de bocht proef ik een claim van duurzaamheid voor de consument met de grotere portemonnee. Maar dan duurzaamheid als etiket, zonder verhaal, maar wel een hogere prijs. En dan begrijp ik wel dat er meerdere vestigingen zijn in Amsterdam. Als ik geinteresseerd ben in authenciteit van producten, dan ga ik naar de kaasboer, visboer en bakker op de hoek. Die zijn er gelukkig voldoende in Zuid. Dan kan ik ook inschatten wat ik koop en waar ik voor betaal. Ik wil ook deze onderneming niet bij voorbaat diskwalificren. Het is aan hen om te antwoorden.

Rick van Wijngaarden 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Marqt

Goed nieuws! Bij Marqt Hoofddorpweg in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Marqt

Alle Marqt supermarkten

Marqt staat voor beter eten, gezond eten en een eerlijke prijs. Hier kan je heerlijke verse producten halen en zo duurzaam en gezond boodschappen doen.

Benieuwd naar andere Marqt supermarkten in Nederland? Marqt heeft in totaal 10 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Legmeerpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Marqt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Marqt supermarkten
Marqt
Marqt
Marqt Linnaeusstraat
Marqt Olympiaplein
Marqt Heemstede
Marqt Hoofddorpweg
Marqt
Marqt
Marqt Haarlemmerstraat
Marqt Olympiaplein
Marqt Brazilië
Marqt Heemstede
Marqt
Marqt
Marqt Olympiaplein
Marqt Brazilië
Marqt Heemstede
Marqt Hoofddorpweg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.