Marqt Amsterdam

Marqt

Bij Marqt gelegen aan de Hoofddorpweg 2 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Marqt

Hoofddorpweg 2 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Marqt in Amsterdam

In Amsterdam aan de Hoofddorpweg 2 bevindt zich Marqt. Bij Marqt kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Supermarkt scoort Marqt een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Marqt

Voor de actuele openingstijden van Marqt in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Marqt nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Supermarkt

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 211 1331
Marqt Amsterdam
Marqt Amsterdam
Marqt Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Marqt?

Marqt krijgt een beoordeling van 8.2/10 gebasseerd op 92 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Marqt met een Q 'chique' ? Nou dat valt tegen. Over kwaliteit valt te twisten, maar zonet was ik er voor een boodschapje en viel op hóe vies de mandjes waren, echt uitgesproken vies!! In coronatijd? Dus zei ik bij het afrekenen tegen de dame achter kassa: Mevrouw kijk eens, hoe vies het mandje is en de andere mandjes zijn net zo vies. "Ja mevrouw", was het neerbuigende antwoord," die moet u zelf schoonmaken". Haha, nou sorry zo veel sop heb ik niet bij me. Dan maar naar de Deen daar zorgt het personeel voor hele schone mandjes en zijn ze normaal aardig.

Lees verder

3/5

Ik moet even wennen aan deze plek en het concept. Ik waardeer de producten die worden aangeboden die overwegend vers en ambachtelijk lijken, maar dan ook dubbel de prijs. Ik mis duidelijkheid de propositie die mij wordt geboden. Ik zie geen verhaal bij de verse vis en boerderijkaas, en de dranken die ook ongetwijfeld met een reden op het schap staan. Die loop ik ook gewoon voorbij. Heel erg kort door de bocht proef ik een claim van duurzaamheid voor de consument met de grotere portemonnee. Maar dan duurzaamheid als etiket, zonder verhaal, maar wel een hogere prijs. En dan begrijp ik wel dat er meerdere vestigingen zijn in Amsterdam. Als ik geinteresseerd ben in authenciteit van producten, dan ga ik naar de kaasboer, visboer en bakker op de hoek. Die zijn er gelukkig voldoende in Zuid. Dan kan ik ook inschatten wat ik koop en waar ik voor betaal. Ik wil ook deze onderneming niet bij voorbaat diskwalificren. Het is aan hen om te antwoorden.

Lees verder

3/5

I love this store! Ik kom hier dagelijks voor de heerlijke verse producten. De visafdeling is mijn favoriet. Echter, zojuist wel € 4,14 betaald voor 2 rode paprika’s, vond ik vrij bizar. Verklaring was het seizoen.. Dus wel opletten bij de seizoensprijzen!

Lees verder

4/5

Dooie vlieg in mijn kaas🤢

Lees verder

1/5

producten heerlijk personeel over algemeen ook erg klantvriendelijk op een oudere vrouw met zwart stijl haar met pony .na . Die heeft er nooit veel zin in en negeert je volkomen als je bij haar moet afrekenen

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Marqt

Goed nieuws! Bij Marqt in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Marqt nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Marqt supermarkten in Nederland

Benieuwd naar andere Marqt supermarkten in Nederland? Marqt heeft in totaal 10 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Marqt toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle supermarkten van Marqt te vinden.

Bekijk alle Marqt supermarkten
Marqt Amsterdam Supermarkt
Marqt Amsterdam Supermarkt
Marqt Amsterdam Supermarkt
Marqt Amsterdam Supermarkt