McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord map

McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord

7.8 · 3539 recensies

Loevesteinse Randweg 200, Schiphol

McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord
McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord
McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord
McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord

Over McDonald's

I'm Lovin' It! Heerlijke die Franse frietjes en de Big Mac van de McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord. Kun jij de verleiding weerstaan als je de gele M van McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord ziet?

Aan de Loevesteinse Randweg 200 in het gebied 'Schiphol' in Schiphol ligt McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.539 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 22 locaties in Schiphol waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiphol hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Azra Sertovic
Google Maps Logo

Kipnuggets worden vergeten, oké kan gebeuren. Toen ik erom vroeg, werd er nonchalant gezegd ‘komt eraan’. 10 minuten later nog steeds niets. Toen ik wederom zelf erom ging vragen, kreeg ik (weer) een nonchalante ‘sorry mevrouw’. Het personeel was te druk met onderling onprofessioneel gedrag (luidruchtig lachen). Kortom, het geld niet waard.

Azra Sertovic 2 maanden geleden
Edwin Van doornik
Google Maps Logo

Manager onbeschoft naar personeel Lopen als mieren door elkaar en daarom geen structuur in bestellingen alsmede accuraat werken. Doe hier wat aan is namelijk geen goede reclame Is ondertussen ook een mailtje gestuurd naar mc Donalds Nederland Die waren al op de hoogte volgens het antwoord en zijn nu ook weer hevig geschrokken.

Edwin Van doornik 2 maanden geleden
stan maarse
Google Maps Logo

Niet eens 1 ster waardig!!! Ik vroeg een cola zero was er niet, werd zonder toestemming vervangen door light. Ik vroeg een softijsje in een plastic bakje kreeg ik een koek horentje. Mijn vrouw is allergisch voor kaas duidelijk gezegd GEEN KAAS stond op de bon en op het briefje die er op stond dat er geen kaas in zat. Gelukkig heeft mijn vrouw opgelet of er echt geen kaas op zat. En helaas zat er kaas op. Er word totaal niet geluisterd en totaal niet klant vriendelijk wij komen hier nooooit meer!!!! Zelfde geld had mijn vrouw een hap genomen en werd ze behoorlijk ziek.

stan maarse 3 maanden geleden
Bob Beekman
Google Maps Logo

Wel prima eten. Maar hebben jullie ooit gehoord van de populaire hit game “among us” ja, dat zet vast wel een belletje af! Toen ik hier namelijk heen ging was ik met 7 vrienden, helaas was 1 vriend een “imposter” en besloot hij 4 andere vrienden van mij neer te steken. En toen realiseerde ik het me. 1 kilo please 🙏🏼

Bob Beekman 3 maanden geleden
Robertveen Veen
Google Maps Logo

Erg slecht. Personeel verstaat noch begrijpt Nederlands. Muffin egg bacon werd zonder bacon geserveerd. Werd niet vervangen ! Ook nadat wij deze ongeroerd wilden teruggeven. Verder was het ei met blauwe vlekken, waarschijnlijk van de verpakking, maar zag er zo onsmakelijk uit, dat wij het niet durfden te eten. Ook hierover werd niets ondernomen. Achteraf hebben wij €13,90 betaald voor 2 jus d' orange en 2 lauwe koffies !!!!!! De rest ging de vuilnisbak in. Mc.Donalds was eens, in het verleden , eetbaar , nu ...... een schande !!!!!!

Robertveen Veen 4 maanden geleden
Nick
Google Maps Logo

Echt nare mensen werken daar. Je kan tegenwoordig al nergens meer naar de WC. Dus wij 20mim gereden met jonge dame in de auto, die echt heel nodig moet plassen. Meneer bij de deur vertel dat ze geen wc hebben. Als ik vraag hoe hij dan naar de wc gaat. Wist hij dat ook niet. Intimiderend komen nog 2 collega's naar de deur om ons een soort van weg te jagen. Hele nare sfeer hangt daar. Laten we hopen dat de verbouwing ook wat personeel laat verdwijnen. We hadden ook spontaan geen honger meer.

Nick 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij McDonald's

Goed nieuws! Bij McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord in Schiphol kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #05300a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #05300a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #05300a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #042708 !important; }
McDonald's

Alle McDonald's fastfoodrestaurants

I'm Lovin' It! Heerlijke die Franse frietjes en de Big Mac van de McDonald's. Kun jij de verleiding weerstaan als je de gele M van McDonald's ziet?

Benieuwd naar andere McDonald's fastfoodrestaurants in Nederland? McDonald's heeft in totaal 38 vestigingen waaronder deze in Schiphol (Schiphol) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van McDonald's lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle McDonald's fastfoodrestaurants
McDonald's Zwolle Centrum
McDonald's Heerde
McDonald's Airport Schiphol Lounge 2
McDonald's Leeuwarden
McDonald's Assen
McDonald's Enschede Woonplein
McDonald's Heerde
McDonald's Airport Schiphol Lounge 3
McDonald's Arnhem Centraal
McDonald's Maastricht Vrijthof
McDonald's Haarlem Grote Houtstraat
McDonald's Utrecht Leidsche Rijn / The Wall
McDonald's Heteren
McDonald's Zwolle Zuid
McDonald's Kampen
McDonald's Enschede Woonplein
McDonald's Doetinchem
McDonald's Utrecht Lange Vie
City Guide

Wat te doen in Schiphol

Benieuwd wat je naast McDonald's Airport Schiphol McDrive Noord nog meer in of rondom Schiphol (Schiphol) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiphol.