McDonald's Alblasserdam Alblasserdam

McDonald's Alblasserdam

Bij McDonald's Alblasserdam gelegen aan de Kelvinring 46 in Alblasserdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

McDonald's Alblasserdam is één van de 6 locaties in Alblasserdam op CardMapr.

McDonald's Alblasserdam

Kelvinring 46 in Alblasserdam

Betalen met creditcards bij McDonald's Alblasserdam in Alblasserdam

In Alblasserdam aan de Kelvinring 46 bevindt zich McDonald's Alblasserdam. Bij McDonald's Alblasserdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Fastfood, scoort McDonald's Alblasserdam een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

McDonald's Logo

Categorie

Fastfood

Stad

Alblasserdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

078 693 1595
Routebeschrijving
McDonald's Alblasserdam Alblasserdam
McDonald's Alblasserdam Alblasserdam
McDonald's Alblasserdam Alblasserdam

Reviews

Wat zeggen anderen over McDonald's Alblasserdam?

McDonald's Alblasserdam wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2146 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ging er heen om een ijsje te eten samen met mijn hond omdat hij het zo goed had gedaan op de training. De Mac drive was open en het restaurant zelf ook deels. Bij binnenkomst werd er eerst van je gevraagd een aantal vragen te beantwoorden en uiteraard je handen te ontsmetten met de gel die daar al klaar stond. Daarna kom je kiezen om de bestelling mee te nemen of hier op te eten en dat mocht dan op het terras zijn. Het was er niet zo druk, dus ik was snel aan de beurt, ook fijn.

Lees verder

4/5

Milkshakes onder de rand gevuld terwijl je wel de volle prijs betaald, bijna 3 euro voor een flurry krijg je nog minder dan een halve bak! Gaan we terug -ja dat is de norm- amehoela, bij andere mc donalds zitten de bekers wel gewoon vol. Bestelling ook niet compleet, friet koud, kortom zeker geen aanrader. Rij wel een paar kilometer verder voor een GOEDE mc donalds

Lees verder

1/5

Prima. Goed rekening gehouden met de covid maatregelen.

Lees verder

4/5

Waren met onze hond en zaten op het terras wat zo goed als uitgestorven was ivm weer. Vind regels niet erg, als niet mag dan houd ik me eraan. Maar staat niet duidelijk bij ingang dat honden niet welkom zijn en toch moet je terrein verlaten. Als duidelijk staat dat niet mag, hadden we niet eerst besteld. Erg klant onvriendelijk. #Update. De eigenaar heeft gereageerd. Geachte heer/mevrouw Vermeeren, Ik heb uw bericht in goede orde ontvangen. Heel vervelend vond ik het om te moeten vernemen dat uw laatste bezoek aan ons restaurant niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. U gaf aan dat u niet met de hond op het terras mocht zitten.  Ons beleid wat betreft honden hebben we sinds een jaar aangepast. Honden mogen niet meer in het restaurant en niet meer in de serre. Dit wordt bij de deur gecommuniceerd. Op het terras echter is het wel toegestaan mits net zoals bij u het geval was op de grond en aan de lijn.  Ik betreur het dan ook zeer dat u ten onrechte met de hond bent weggestuurd. Het voorval is ondertussen besproken met de desbetreffende manager en het zal nogmaals onder de aandacht worden gebracht bij de overige medewerkers. Als dank dat u uw ongenoegen kenbaar heeft gemaakt en ter compensatie van het ongemak wil ik u opnieuw uitnodigen in ons restaurant. Hiervoor wil ik u vier bonnen toesturen waarmee u twee menu's en twee desserts naar keuze kunt bestellen. Om dit mogelijk te maken ontvang ik graag uw adresgegevens. Zodra ik deze heb ontvangen zal ik er zorg voor dragen dat de bonnen verstuurd gaan worden. Nogmaals hartelijk dank voor uw bericht en ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet,  Paul van Dijk  McDonald's Alblasserdam

Lees verder

1/5

Ik kreeg hier mijn pauze. Mooier kan niet

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij McDonald's Alblasserdam

Goed nieuws! Bij McDonald's Alblasserdam in Alblasserdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Alblasserdam

Benieuwd naar andere locaties in Alblasserdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alblasserdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alblasserdam
Kruidvat Alblasserdam Drogisterij

Kruidvat

Cortgene 4C

Hans Anders Opticien Alblasserdam Alblasserdam Opticien
Blokker Alblasserdam Woonwinkel

Blokker

Makado-Center 66

Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Plantageweg 31

Het Wapen van Alblasserdam Alblasserdam Restaurant
HORNBACH Alblasserdam Alblasserdam Bouwmarkt

HORNBACH Alblasserdam

Kelvinring 60

Andere McDonald's locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent McDonald's nog meer locaties. Naast McDonald's Alblasserdam in Alblasserdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle McDonald's locaties
McDonald's Alblasserdam Alblasserdam Fastfood
McDonald's Heerenveen Heerenveen Fastfood
McDonald's Heteren Heteren Fastfood