McDonald's Almere Centrum map

McDonald's Almere Centrum

7.4 · 1864 recensies

Stationsstraat 55, Almere

McDonald's Almere Centrum
McDonald's Almere Centrum McDonald's Almere Centrum
McDonald's Almere Centrum McDonald's Almere Centrum
McDonald's Almere Centrum

Over McDonald's

I'm Lovin' It! Heerlijke die Franse frietjes en de Big Mac van de McDonald's Almere Centrum. Kun jij de verleiding weerstaan als je de gele M van McDonald's Almere Centrum ziet?

Aan de Stationsstraat 55 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt McDonald's Almere Centrum. Zoek je in de categorie fastfood een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.864 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, McDonald's Almere Centrum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Barry
Google Maps Logo

25 minuten gewacht op een koude, incomplete afhaalmaaltijd die thuis regelrecht de vuilnisbak in kon. Waardeloze vestiging.

Barry 2 weken geleden
Cathy T
Google Maps Logo

Dit is de 2e keer dat ik bij de Mac Donalds ben geweest. Beide keren is het superdruk, het nummerscherm stuk wat zorgt voor nog meer drukte rondom de afhaalbalie, te weinig personeel en erg vies. Overal lag viezigheid op de grond en het duurde erg lang voor dit werd opgeruimd. Ik denk dat je met meer personeel een stuk verder komt.....

Cathy T 3 weken geleden
B Gers
Google Maps Logo

Niet een aanrader rond etenstijd. Hele restaurant zit vol bezorgers en dat zorgt er er ook voor dat je bestelling best veel tijd kost. Wij hadden c.a. 20 bezorgers er nog tussen. Men gaat er zelfs automatisch vanuit dat je afhaalt dus ondanks een bestelling om direct op te eten wordt alles verpakt voor afhaal. Meerdere mensen om je heen eten uit de zak, zonder dienblad. Hopelijk zijn er MC vestigingen met wat meer restaurant sfeer.. (het blijft natuurlijk fastfood..:))

B Gers 1 maand geleden
K 12esses
Google Maps Logo

Ik ben er afgelopen zondag wezen eten, maar wat is het hier onhygiënische. Bij binnenkomst waren letterlijk alle tafels waar geen mensen zaten vies. Dus besloot om een doek te vragen en zelf onze tafel schoon te maken. Ik werk zelf persoonlijk als leidinggevende in de horeca dus ik weet hoe belangrijk hygiëne is. Er staat behoorlijk wat personeel in de keuken dan is het een kleine moeite om 1 collega eens in de 10 minuten het restaurant door te laten gaan een kleine moeite. Als de inspectiedienst hiervan op de hoogte was geweest ben ik bang dat je alleen hierop al word afgekeurd. Dus hopelijk kunnen jullie wat met mijn feedback.

K 12esses 1 maand geleden
E Tarnowska
Google Maps Logo

Wij zijn van andere kant van Almere gekomen om lekker bij MC op vrijdag avond te eten.De terminal werkt niet ,ik zou moeten magneet lezen?Het was gewone pin pas van ING geen credit card of zo.Ik heb gevraagd om de terminal op te starten of andere gebruiken maar de "manager" wil geen moiete over doen en ging hij weer met zijn collega's lachen.Ik had maar 2 euro mee dus heb ik voor mijn kind cheeseburger gekocht (die sowieso droog was zei hij) .Om nog vervelender te doen heb ik 0.35 in muntjes van 5 cent van manager terug gekregen ...Ze hadden gwn 10 en 20 cent in de kassa zag ik... Wij zijn weggelopen met 1 cheeseburger, 2 euro voor de parkeerplaats betaald.En mijn pas deed prima 4 minuten later bij de parkeerplaats.... WAS HET DAN MIJN PAS OF DE TERMINAL VAN JULLIE?

E Tarnowska 2 maanden geleden
David Potter
Google Maps Logo

Vandaag naar de Mc geweest in Almere Stad en bijna 42 euro betaald (met kortingscoupons) voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Mijn burgers waren oud en koud en er zat geen augurk op en maar 1 stukje ui, bijna onvindbaar op mijn burger zonder een microscoop. Ik weet niet hoor maar de Mc is allesbehalve nog goedkoop en dan krijg je een droge gore lap vlees met alleen kaas en geen augurk of ui…Ook gewoon niks zeggen he…gewoon geen augurk op elke burger in onze bestelling. Dat ze hier nog klanten hebben daar mogen ze heel blij mee zijn, oplichters!

David Potter 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #05300a url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #05300a 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #05300a 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #042708 !important; }
McDonald's

Alle McDonald's fastfoodrestaurants

I'm Lovin' It! Heerlijke die Franse frietjes en de Big Mac van de McDonald's. Kun jij de verleiding weerstaan als je de gele M van McDonald's ziet?

Benieuwd naar andere McDonald's fastfoodrestaurants in Nederland? McDonald's heeft in totaal 38 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van McDonald's lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle McDonald's fastfoodrestaurants
McDonald's Amsterdam Nieuwendijk 70
McDonald's Heteren
McDonald's Harderwijk
McDonald's Groningen Sontplein
McDonald's Amersfoort Centrum
McDonald's Venlo Markt
McDonald's Arnhem Pleijroute
McDonald's Almere Centrum
McDonald's Hengelo Zuid
McDonald's Den Bosch Centrum
McDonald's Maastricht Vrijthof
McDonald's Utrecht Lange Vie
McDonald's Almere Centrum
McDonald's Assen
McDonald's Enschede Woonplein
McDonald's Arnhem Centraal
McDonald's Doetinchem
McDonald's Amersfoort Centrum
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.