Media Markt Akerpoort Amsterdam

Media Markt Akerpoort

Bij Media Markt Akerpoort gelegen aan de Zuidermolenweg 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt Akerpoort is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Media Markt Akerpoort

Zuidermolenweg 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Media Markt Akerpoort in Amsterdam

In Amsterdam aan de Zuidermolenweg 20 bevindt zich Media Markt Akerpoort. Bij Media Markt Akerpoort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt Akerpoort een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 667 5700
Routebeschrijving
Media Markt Akerpoort Amsterdam
Media Markt Akerpoort Amsterdam
Media Markt Akerpoort Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt Akerpoort?

Media Markt Akerpoort wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 1091 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slecht Slecht Slecht !!! Om 16.52 kom ik voor de deur aan, wordt ik niet toegelaten. Dame zegt we zijn vanaf 17.00uur gesloten ivm corona. Dus ik geef netjes aan dat het 16.52 is... JA, maar we zitten aan de max aan klanten binnen. Terwijl er op dat moment 3 mensen naar buiten komen en ik alsnog niet naar binnen mag. Slecht hoor !!! Online eerst gekeken of jullie een product hadden liggen... ja. Dan was de bedoeling snel pakken en betalen, maar dat zat er dus niet in. 1: we zijn om 17.00 uur dicht, terwijl het 16.52 was. 2: ow het is nog niet 17.00 uur, nou dan gooi ik het maar op een we zitten aan de max aan klanten binnen. Zojuist in de auto bij jullie voor de deur het product online besteld, maar helaas voor Mediamarkt niet bij jullie. Snap dat we op dit moment voorzichtig moeten zijn, maar ik haat liegen. Ga zo door !

Lees verder

1/5

Vandaag een jbl party speaker gehaald bij de mediamarkt voor een nette prijs en keurig te woord gestaan en geholpen en me keuze ook kunnen maken nu zeer happy er mee en zal er veel plezier aan beleven. Bij binnen komst was ik aan het kijken na 3 a 4 minuten kwam er een man naar me toe ken ik u helpen nou das gelukt keurig geholpen te woord gestaan en een mooi product mee genomen waar ik zeer attent mee ben

Lees verder

4/5

zoals bij de meeste mediamarkt filialen beetje onpersoonlijke benadering, weinig contact. Maar wel goed geholpen.

Lees verder

4/5

Maar een beperkt aanbod van de spullen. Er staan bijv 10 verschillende tondeuse en staan er onder de schappen maar 2 daadwerkelijk te koop. Beter online bestellen dus.

Lees verder

3/5

Rommelig en slecht bevoorraad is dit een van de slechtere vestigingen van MediaMarkt. Verder zijn de kassa’s onderbemand en ook op de winkelvloer is het lastig met een verkoper in contact te komen, er zijn nog x wachtenden voor u. Wel voldoende gratis parkeren om de hoek in de parkeertoren. Ook een praktisch afhaalpunt voor webbestellingen, als je een half uurtje over hebt. En men je zending kan terugvinden. Alles met elkaar een matige ervaring hier, hele krappe voldoende.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt Akerpoort

Goed nieuws! Bij Media Markt Akerpoort in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17