Media Markt Akerpoort Amsterdam

Media Markt Akerpoort

Bij Media Markt Akerpoort gelegen aan de Zuidermolenweg 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt Akerpoort is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Media Markt Akerpoort

Zuidermolenweg 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Media Markt Akerpoort in Amsterdam

In Amsterdam aan de Zuidermolenweg 20 bevindt zich Media Markt Akerpoort. Bij Media Markt Akerpoort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt Akerpoort een 7/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 667 5700
Routebeschrijving
Media Markt Akerpoort Amsterdam
Media Markt Akerpoort Amsterdam
Media Markt Akerpoort Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt Akerpoort?

Media Markt Akerpoort wordt gewaardeerd met een 3.5 gebasseerd op 1190 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Verschrikkelijke service Ik koop een smartphone met screenprotector via de “smartbar”. Vervolgens is die niet in voorraad en moeten ik zelf voorstellen om me te contacteren als die terug binnen is. Een maand later, nadat de winkel meerdere malen niet telefonisch bereikbaar is, vertelt men mij dat ze van niks weten en de “smartbar” mijn telefoon gewoon gebruiksklaar zou gezet hebben. Niks van waar en 29€ down the drain.. thanks MediaMarkt! Hier kom ik nooit meer.

Lees verder

1/5

Mooie mediamarkt, voor goed tijdens de black friday week. Veel dingen op voorraad maar vond de indeling van de winkel een beetje chaotisch en onoverzichtelijk. Heb mijn items wel gevonden uiteindelijk maar het was even goed zoeken, juist omdat het zo chaotisch was.

Lees verder

3/5

Nette winkel met ruim assortiment

Lees verder

4/5

Ik ben zeer en zeer teleurgesteld in mediamarkt in Osdorp! Ik had 15-08-2020 wasmachine gekocht zou maandag geleverd worden. Tijdens het leveren bleek het transportbouten scheef gemonteerd te zijn. Uiteindelijk werd het mij geadviseerd te weigeren en ook gedaan. Toen moest ik klantenservice bellen. Ik zou een nieuwe krijgen en een mail ontvangen... helaas niets gehoord of gekregen. Uiteindelijk naar mediamarkt Osdorp geweest met Manager gesproken. Hij zei tegen mij vrijdag of zaterdag krijgen jullie nieuwe wasmachine binnen! Maar helaas weer niets gekregen.. alle beloftes die gedaan zijn niet gehouden als manager van mediamarkt Osdorp vind ik dat erg tries dat jij dat niet kan regelen! Als nog zaterdag geweest moet ik zondag komen omdat manager van klantenservice niet was... helaas en triest. Zondag weer geweest voor de zoveelste keer en werd weer niet geholpen omdat zei er niks van wisten! En maandag 24-08-2020 gebeld zou worden in de ochtend en weer niet is gedaan! Ik vind mediamarkt Osdorp een triest bedrijf ze komen niet met oplossingen en houden niet aan klantgerichtheid! Ik geef jullie als cijfer een 0 vooral jullie klantenservice en manager! Jullie als mediamarkt Osdorp is geen enkel ster waard!

Lees verder

1/5

Vandaag een jbl party speaker gehaald bij de mediamarkt voor een nette prijs en keurig te woord gestaan en geholpen en me keuze ook kunnen maken nu zeer happy er mee en zal er veel plezier aan beleven. Bij binnen komst was ik aan het kijken na 3 a 4 minuten kwam er een man naar me toe ken ik u helpen nou das gelukt keurig geholpen te woord gestaan en een mooi product mee genomen waar ik zeer attent mee ben

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt Akerpoort

Goed nieuws! Bij Media Markt Akerpoort in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137

MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17

HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Jodenbreestraat 11

Blokker Amsterdam Woonwinkel

Blokker

Jodenbreestraat 19

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast Media Markt Akerpoort in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel