MediaMarkt Almere map

MediaMarkt Almere

7.6 · 2680 recensies

Brouwerstraat 3, Almere

MediaMarkt Almere
MediaMarkt Almere MediaMarkt Almere
MediaMarkt Almere MediaMarkt Almere
MediaMarkt Almere

Over MediaMarkt

MediaMarkt Almere is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Aan de Brouwerstraat 3 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt MediaMarkt Almere. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.680 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MediaMarkt Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Feyza Kurt
Google Maps Logo

Nieuwste Samsung toestel gekocht bij MediaMarkt. Vanaf dag 1 ervaar ik problemen met de camera. Ik ben langs geweest en gebeld met MediaMarkt, moest bepaalde acties uitvoeren enz. Helaas geen verandering. Afgelopen zaterdag ongeveer een uur bezig geweest in de winkel, de medewerker begreep helemaal mijn frustratie. Hij wilde mij helpen met omruilen naar een nieuwe toestel. Dit werd door leiginggevende bij de servicebalie tegengehouden. Ik was ongeveer een week te laat!! Klopt, omdat ik telkens werd weggestuurd zonder oplossing! Nu willen ze mijn nieuwe toestel opsturen voor reparatie, toestel is net een paar weken oud. Ik vind dit niet kunnen!! MediaMarkt moet zijn verantwoordelijkheid kennen en mij voorzien van een goedwerkende nieuwe toestel of mijn geld teruggeven!!! Voor mij geen aankopen meer bij MediaMarkt meer!!

Feyza Kurt 2 maanden geleden
José Kosterman
Google Maps Logo

Heb ontzettend lang bij de klantenservice gestaan. Was € 3,15 kwijt voor het parkeren. Ook hier te weinig personeel. Maar, de medewerker heeft ontzettend haar best gedaan. Na 3x 'reparatie' omdat de nieuwe telefoon vanaf eerste gebruik storing geeft nu voor de vierde keer aangeboden. Koopovereenkomst wordt nu eindelijk (niet dus) ontbonden. Heb tweede telefoon moeten aanschaffen. Ik ga hier zeker geen telefoon meer kopen! Ook voor wasmachine en koelkast ga ik in het vervolg volg naar een andere winkel die wél service geeft. Dit lijkt nergens op. Bovendien op 1 juni bericht ontvangen dat de telefoon wederom 'gerepareerd' moet worden. Foto's tonen duidelijk de storing met strepen en kleurtjes aan dat er iets helemaal mis is met het toestel. Waarom krijg ik mijn geld niet terug?

José Kosterman 2 maanden geleden
Anthony !
Google Maps Logo

Super fijne winkel. Misschien nog wel fijner personeel. Een Samsung promoter zei me ineens dat ik een goede keuze had gemaakt met mijn nieuwe aankoop (Skullcandy headphones) en vertelde zijn ervaring met het product, ookal is het niet eens zijn specifieke gebied. Ook toen het product niet in orde bleek te zijn ben ik geweldig geholpen door Mila(niet helemaal zeker van haar naam) bij de service balie, al duurde het wel even voor ik aan de beurt was. Gelijk een nieuw product meegekregen.

Anthony ! 2 maanden geleden
José Kosterman
Google Maps Logo

Heb de Motorola E20 voor de derde keer in reparatie wegens strepen in allerlei kleuren. Na de eerste 'reparatie' was er alleen een update gedaan. Niets gedaan met de klacht die pas na een maand weer optrad en niet meer weg ging. Dus reservetoestel gekocht om de tijd te overbruggen. Nu inmiddels voor de dérde keer met nog steeds dezelfde klacht ingeleverd maar heb er geen enkel vertrouwen meer in. Foto's zijn meegeleverd dus op papier

José Kosterman 2 maanden geleden
Richard Kleuver
Google Maps Logo

Altijd fijne grote en ruime zaken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment van alle electronica die men maar kan bedenken. Ben hier zelf meerdere malen goed geslaagd in verband met de vele aanbiedingen die ze hebben. Over de klantenservice kan ik alleen zeggen dat ik zelf geen slechte ervaringen heb meegemaakt bij de enkele keren dat ik iets miest terugbrengen of omruilen. Wel mis ik de grote ervaringsruimte's en demonstratie zuilen die er voorheen vaak waren. Het gaf de winkel wat meer een eigen gezicht in plaats van alleen maar rijen met producten

Richard Kleuver 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d30d17 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a90b13 !important; }
MediaMarkt

Alle MediaMarkt elektronica winkels

MediaMarkt is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Benieuwd naar andere MediaMarkt elektronica winkels in Nederland? MediaMarkt heeft in totaal 45 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van MediaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle MediaMarkt elektronica winkels
MediaMarkt Zwolle
MediaMarkt Apeldoorn
MediaMarkt Ede
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium
MediaMarkt Zoetermeer
MediaMarkt Arnhem
MediaMarkt Bergen op Zoom
MediaMarkt Duiven
MediaMarkt Eindhoven Centrum
MediaMarkt Eindhoven Ekkersrijt
MediaMarkt Maastricht
MediaMarkt Rotterdam Centrum
MediaMarkt Dordrecht
MediaMarkt Drachten
MediaMarkt Duiven
MediaMarkt Eindhoven Ekkersrijt
MediaMarkt Groningen Sontplein
MediaMarkt Middelburg
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast MediaMarkt Almere nog meer in of rondom Almere (Centrum Almere Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Almere Stad.