Media Markt Almere Almere

Media Markt Almere

Bij Media Markt Almere gelegen aan de Brouwerstraat 3 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt Almere is één van de 62 locaties in Almere op CardMapr.

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3 in Almere

Betalen met creditcards bij Media Markt Almere in Almere

In Almere aan de Brouwerstraat 3 bevindt zich Media Markt Almere. Bij Media Markt Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt Almere een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 530 7500
Routebeschrijving
Media Markt Almere Almere
Media Markt Almere Almere
Media Markt Almere Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt Almere?

Media Markt Almere wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1874 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Oriëntatie in deze mooie winkel en kijk dan goed online! Dan ben je altijd goedkoper uit bij andere .

Lees verder

4/5

Wat een rot firma Mediamarkt. Gisteren wasmachine gekocht met de afspraak dat hij vandaag geleverd wordt. Zitten wachten tot 11.00 .Ik zou een mail krijgen hoe laat ze ongeveer zouden komen. Geen mail gekregen. Toen ben ik gaan bellen, krijg ik de mededeling dat hij niet bezorgd gaat worden vandaag.Annuleren ook geen optie, weet niet wanneer ik mijn geld terug krijg. Nu maar afwachten wanneer hij geleverd wordt. Laatste keer dat wij bij Mediamarkt nog iets bestellen. Volgende keer maar weer gewoon Cool Blue..

Lees verder

1/5

Zit je thuis te wachten, krijg je een mail dat ik helaas voor niks zit te wachten, word steeds slechter die service

Lees verder

1/5

Afgelopen vrijdag heb ik in de winkel een Laptop besteld. De laptop was niet op voorraad in de winkel en de winkelmedewerker heeft de laptop voor mij besteld. De voorwaarde was wel dat ik deze gelijk moest betalen. Ik ben totaal niet van het vooruit betalen, maar aangezien anders de laptop niet besteld kon worden heb ik de betaling €587,18 voldaan. Inmiddels is het woensdag en heb niks meer van de mediamarkt vernomen. De klantenservice heeft geen idee wanneer de laptop geleverd word en ik moet maar gewoon wachten tot ik gebeld word. Ik ben er inmiddels achter dat als ik de laptop zelf via de site had besteld ik deze binnen 1 tot 3 dagen al in huis had gehad, dat de levertijd via de winkel nu al 5 dagen is, en er niet bekend is wanneer ik de laptop kan ophalen is dan ook erg vreemd. Het hele gebeuren komt op mij over als jullie hebben je geld binnen en ik mag het uitzoeken. Ik heb vanaf aankomende week de laptop nodig en verwacht dan ook dat jullie deze situatie opgelost hebben en ik de laptop in mijn bezit heb.

Lees verder

1/5

Vreselijke winkel, slecht, ondeskundig en ook nog eens onvriendelijk personeel. Werkt zelfs samen met de aller slechtste internet provider Ziggo, en beloven ze je van alles terwijl ze wel beter moeten weten. Maar goed, lees de rest van de beoordelingen maar en u weet genoeg. Voor ons nooit meer Media Markt, ze hebben ons zo op ons ziel getrapt. Met ons zo te bedonderen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt Almere

Goed nieuws! Bij Media Markt Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog 62 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102