MediaMarkt Bergen op Zoom Bergen op Zoom

MediaMarkt Bergen op Zoom

Bij MediaMarkt Bergen op Zoom gelegen aan de Burgemeester van Hasseltstraat 3 in Bergen op Zoom kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Bergen op Zoom is één van de 6 locaties in Bergen op Zoom op CardMapr.

MediaMarkt Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 3 in Bergen op Zoom

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom aan de Burgemeester van Hasseltstraat 3 bevindt zich MediaMarkt Bergen op Zoom. Bij MediaMarkt Bergen op Zoom kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Bergen op Zoom een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Bergen op Zoom

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0164 218 600
MediaMarkt Bergen op Zoom Bergen op Zoom
MediaMarkt Bergen op Zoom Bergen op Zoom
MediaMarkt Bergen op Zoom Bergen op Zoom

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Bergen op Zoom?

MediaMarkt Bergen op Zoom wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2357 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer onvriendelijke/asociaal/onbehulpzaam personeel! Wilde een nieuwe dvd speler kopen (lijkt overigens alsof ze hun assortiment nooit aanvullen. Alle schappen zijn leeg) en het personeel wat niks zit te doen, weigert om mij te vertellen waar deze staan en welke het beste toepasbaar is voor mijn tv. Personeel is dus zeker niet deskundig! Ook de servicebalie vertoont geen enkele vorm van vriendelijkheid en neigt eerder naar 4e-rangs coffeeshop personeel wat alleen maar schreeuwt. Echt hoor, ga nooit hier je spullen halen! kan beter naar Breda filiaal gaan waar ze veel vriendelijker zijn en veel meer in hun assortiment hebben. Ook de toegangstrappen naar de winkel zijn zeer vies en verpauperd. Lijkt wel alsof er ook nooit wordt schoongemaakt.

Lees verder

1/5

De mediamarkt verleent geen service. Deze winkel is alleen prima als je op doorreis bent. Product kopen en wegwezen. Service staat niet in hun woordenboek. De mevrouw van de afdeling “klantenservice” gaat gewoon onder toezicht van de bedrijfsleider Olaf van Gremberghe boos naar mij als klant staan wijzen? Naar een klant wijzen vind ik zeker Not Done. Als ik dat naar een klant deed dan was ik mijn baan kwijt. Ik kan alleen al 4 verschillende cases benoemen maar de meest recentelijke laat de druppel in de emmer overlopen. 3x een nieuwe laptop uitgezocht en bij de huidige die STARTKLAAR is gekocht, zat een dode pixel in het scherm. Hun excuus: je hebt hem zelf voor het eerst aangezet dus het is niet ons probleem. Nou nee! Startklaar gekocht. Dus de mediamarkt heeft hem als eerste aan gehad en had dit netjes moeten melden maar in plaats daarvan is hij terug in de doos gegaan en heb ik nu een laptop van €1000,- met een dode pixel in het scherm die de mediamarkt WEIGERT te vergoeden of om te wisselen voor een andere laptop. Een dode pixel wordt gezien als irritatie en niet als reparatie noodzaak. Slap excuus wat comform burgelijk wetboek ook zeker niet wordt geaccepteerd. Accepteer je defecte producten voor de verandering en help de klant daar waar je dat verplicht bent. Maar ik adviseer hier dus NOOIT zaken mee te doen.

Lees verder

1/5

Vandaag een zeer slechte ervaring bij de mediamarkt meegemaakt.Zo klantonvriendelijk. Vanwege de corona is de lift afgesloten, dus alle mensen die slecht ter been zijn, mensen met kinderwagens, rollator, rolstoelen en scootmobiels mogen/kunnen de winkel niet in omdat de mevrouw bij de servicebalie weigerde om éénmalig de lift open te stellen. Weinig service bij die servicebalie. Je kunt niet alles op corona schuiven, maar je kunt tijdens de coronaperiode wel klantvriendelijk zijn. Je sluit op deze manier een grote groep klanten buiten

Lees verder

1/5

Ik ben niet altijd even kapot van deze Mediamarkt. Galaxy A50 daar gekocht. Na een val scherm ernstig beschadigd. Ze konden er niet in kijken, zeiden ze. Waarschijnlijk ook interne schade, zeiden ze. Van de Smartbar stuurden ze me naar klantenservice. Dan bent u hem wel een tijdje kwijt, zeiden ze. Heeft u dan een adaptertje voor mijn micro simkaart, dat ik die zolang in mijn oude telefoon kan doen? Nee, hadden ze niet. Bij de klantenservice gevraagd of ze wilden proberen mijn gegevens op de telefoon te bewaren. Nee, het eerste wat we doen, is gegevens wissen, was het antwoord. Oh. Waarschijnlijk is ie total loss, werd me gezegd. Oh. Tja... ik kocht bijna een nieuwe, maar bedacht: ik ben toch niet gek? Bij BARST in Roosendaal was hij binnen een paar uur van een nieuw scherm voorzien, daar hadden ze WEL adaptertjes voor kleinere simkaarten en al mijn gegevens staan nog gewoon op mijn telefoon. Dus schreeuw ik op z'n Mediamarkts nog eens IK BEN TOCH NIET GEK?

Lees verder

2/5

Eigenlijk 0 sterren maar dat is niey mogelijk helaas. Vandaag bij de media markt geweest. Ik was geinterreseerd in een playstation en had daar een paar vragen over. De 1e medewerker die me hielp was heel aardig en wist veel te vertellen. De 2e wilde ons laten meedoen aan een aanbieding van budget energie. We hadden al meerdere malen gezegd dat we geen interesse hadden. Toen ik de laatste keer zei 'sorry meneer maar we hebben echt geen interesse' heeft de meneer de security gebeld en ons de winkel ujt gezet. Waarop de omstanders reageerden dat het niet normaal is en dat ik niks had misdaan. Toch de winkel uit gezet. Klacht ingediend en nog geen reactie gehad. Erg jammer. Ik kom hier niet meer terug. Blijkt dat deze onvriendelijke meneer de filiaalmanager was. Mijn bezoek komt weer als hij weg is. Ga hier niet naartoe, geen klantvriendelijkheid door filiaalmanager.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Bergen op Zoom

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Bergen op Zoom in Bergen op Zoom kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Bergen op Zoom

Benieuwd naar andere locaties in Bergen op Zoom waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Bergen op Zoom zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Bergen op Zoom
City Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting
Tulip Inn Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting

Tulip Inn Bergen op Zoom

Antwerpsestraat 56

Jumbo Bergen op Zoom Supermarkt

Jumbo

Burgemeester van Hasseltstraat 1

MediaMarkt Bergen op Zoom Bergen op Zoom Elektronicawinkel

MediaMarkt Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 3

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom Bergen op Zoom Overnachting

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom

Stationsstraat 29

Marco's Intermezzo Bergen op Zoom Restaurant

Marco's Intermezzo

Stationsstraat 33

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Bergen op Zoom in Bergen op Zoom kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel