MediaMarkt Den Haag Den Haag

MediaMarkt Den Haag

Bij MediaMarkt Den Haag gelegen aan de Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

MediaMarkt Den Haag

Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Grote Marktstraat 17-37 bevindt zich MediaMarkt Den Haag. Bij MediaMarkt Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Den Haag een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 330 6400
MediaMarkt Den Haag Den Haag
MediaMarkt Den Haag Den Haag
MediaMarkt Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Den Haag?

MediaMarkt Den Haag wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 6136 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik was op zoek naar een monitor en maar bij niet alle monitors werd het paneeltype aangegeven. Dus liep ik naar een medewerker en vroeg of zij VA paneel monitors verkopen. Hij wist niet wat ik bedoelde dus ik werd doorgestuurd naar een technischere medewerker van de desbetreffende afdeling (teamleider?). Maar ook hij wist niet wat VA is en ik werd gewoon voor gek gezet met "heb je het misschien verkeerd gelezen?" en "niet alles wat op internet staat klopt." Erg jammer. Wel een mooie winkel, alleen jammer van het personeel.

Lees verder

2/5

Ik heb een tablet van samsung S5E 6 GB ram met 128 GB geheugen. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik een tablet zoek waar ik ook een.toetsenbord kan aansluiten of verbinden ivm me werk. Verkoper beloofde mij dat al mijn.wensen in deze tablet ligt. Op advies van de verkoopmedewerker heb ik deze tablet gekocht. Achteraf ben ik erachter gekomen door Samsung zelf dat deze niet mogelijk is. Ben in gesprek gegaan met de klantenservice, echter heeft deze niet geholpen. Vervolgens heb ik een gesprek gevoerd met de filiaalmanager van spui (Den Haag). Manager gaf aan dat ze niks konden betekenen voor mij, omdat ik bij de aankoop de voorwaarden van mediamarkt heb geaccepteerd. Ik vroeg met een normale houding en gedrag het volgende. Waarom moet ik als klant lijden over een medewerker van mediamarkt die mij deze tablet heeft aangeraden waar ik in praktijk niks aan deze tablet heb. Manager wilde mij niet meer te woord staan en dat alles is besproken. Hierop reageerde ik verbaast en had een glimlach van 'dit kan toch niet waar zijn'. Man man man, Tablet verkocht voor €300, verlies van €200 Nieuwe tablet gekocht bij de BCC. Kijk uit wat je koopt.

Lees verder

1/5

Mooie winkel en meestal kun je daar kopen wat je zoekt. Behulpzame medewerkers.

Lees verder

5/5

Goeie prijzen wel krappe winkel door teveel assortimenten.

Lees verder

4/5

wat een slechte hulp krijg je van de medewerkers, speciaal diegene voor een tv kopen op de Grote Marktstraat in Den Haag. Ik heb een tv gekocht (betaald) er werd gezegd dat het morgen geleverd wordt, dat ding kost mij 561 euro, toen kreeg ik een telefoontje dat het 99 euro duurder zou zijn omdat hij gekalibreerd zou zijn. Dus mijn klantenrecht zou ik dan moeten beroepen en dan hoef ik in principe niks extra te betalen. en dan krijg ik een mail dat mijn bestelling/levering is vertraagt?????? Wat is dit nou voor een klantenservice????? Ik was eigenlijk in staat om terug te gaan naar het filiaal om hem daar van de planken af te pakken en er zo mee weg te lopen. Maar ik neem morgen gewoon weer contact op met de klantenservice en dan wil ik gewoon weten of ik hem nu wel of niet morgen dus krijg. Anders wil ik gewoon mijn geld terug en koop wel een tv ergens anders

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Den Haag

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
Sligro Den Haag Westvlietweg Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel