Media Markt Den Haag

Media Markt

Bij Media Markt gelegen aan de Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Media Markt

Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij Media Markt in Den Haag

In Den Haag aan de Grote Marktstraat 17-37 bevindt zich Media Markt. Bij Media Markt kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 330 6400
Routebeschrijving
Media Markt Den Haag
Media Markt Den Haag
Media Markt Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt?

Media Markt wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 5887 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mediamarkt Den Haag houdt zich aan de nieuwe corona regels, dat merk je al meteen bij binnenkomst. Er is een aparte in en uitgang bij binnenkomst handen ontsmetten en afstand houden. Klantenservice had het redelijk druk met beantwoorden van vragen maar ook onze vraag (prijs van een product) netjes en correct beantwoord, ondanks de drukte in de winkel maar 2 kassa's open vond ik wat weinig zoals meer mensen, maar verder alles netjes in orde.

Lees verder

4/5

In de winkel mooie verkoop praatjes en vriendelijk personeel. Bij de kassa en/of info balie is het wat minder professioneel. Hebben wij voor bijna €1400 aan spullen gekocht, de medewerker hielp ons heel ongeïnteresseerd, gaf geen advies en had waarschijnlijk niet goed geslapen. Er stond op een prijs kaartje deal.... Kijk naar de foto een deal van €2.- de medewerker zei 'ja dat kan €2.- korting. Ik zei een beetje vreemd waarop hij alleen zijn schouders ophaalde. En omdat hij dat deed hebben wij de pc niet gekocht.

Lees verder

2/5

Bij de aankoop van mijn tv gaven medewerkers van de Mediamarkt Den Haag aan een laagste prijs garantie te hanteren, maar dat klopt niet. Althans, op de tv-afdeling was dit in ieder geval totaal niet het geval: het scheelde ons e900 tov een andere winkel! Bij een confrontatie met een offerte van elders werd bij MM aangegeven dat het fout moet zijn en dat dit niet kan. Dus niet, want ik heb de tv inmiddels al in mijn bezit. Mediamarkt is mbt bepaalde producten dus gewoon duurder dan andere fysieke winkels. Op dezelfde dag heb ik ook nog een vervelende ervaring gehad met medewerkers van de service balie beneden: zonder mij aan te horen waar het precies om ging, werden al zaken geroepen als: dit product moet je zelf sturen naar hun webshop of naar de fabrikant. Klantvriendelijkheid/-gerichtheid was in mijn beleving ver te zoeken. Bovengemelde staat zo ver van mijn verwachting van MM, dat ik 1 ster al teveel vind, maar goed het is niet anders. Ik zal iig 2x nadenken voordat ik terechtkom bij MM.

Lees verder

1/5

De aller slechtste winkel die ik tot nu toe heb bezocht was hier. man man man... wat is hun personeel toch brutaal en onfatsoenlijk. Ik snap niet wie die mensen daar als personeel aanneemt, maar ze zijn super amateuristisch. Die mensen hebben niet eens tijd voor je, omdat ze zo nodig met elkaar moeten kletsen, terwijl de klanten staan te wachten. Na heel lang wachten, besloot ik maar hier niks meer te kopen en ben ik de winkel uit gelopen. Even later ging ik langs bij de Coolblue en daar werd ik gelukkig wel goed geholpen. Daar werd ik wel netjes geholpen en bij de mediamarkt helaas niet. Waardeloos en één ster is zelfs veel voor jullie. Het liefst had ik jullie niet eens een ster gegeven!!!!!

Lees verder

1/5

Het Personeel help je goed en ze hebben veel geduld. En ze zijn vrindlijk.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt

Goed nieuws! Bij Media Markt in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast Media Markt in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel