Media Markt Den Haag

Media Markt

Bij Media Markt gelegen aan de Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Media Markt

Grote Marktstraat 17-37 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Media Markt in Den Haag

In Den Haag aan de Grote Marktstraat 17-37 bevindt zich Media Markt. Bij Media Markt kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 330 6400
Routebeschrijving
Media Markt Den Haag
Media Markt Den Haag
Media Markt Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt?

Media Markt wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 5665 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het Personeel help je goed en ze hebben veel geduld. En ze zijn vrindlijk.

Lees verder

5/5

Media markt is door de jaren steeds slechter geworden. Vooral bij personeel die heel erg laks is. En in het bijzonder media markt den haag is echt bagger winkel. De personeel die daar werkt, komt alleen tijd vullen, maar van klanten helpen? HOW MAAR! Die gasten zijn zo lui en nemen niet eens de moeite om je fatsoenlijk te woord te staan. Ik werd letterlijk genegeerd terwijl het niet eens zo druk was in die hele winkel. Ik kom hier dus never nooit meer terug. JULLIE VERDIENEN NIET EENS 1 STER. DAT IS AL TE VEEL VOOR JULLIE LUIE PERSONEEL DIE ALLEEN MAAR ZAKKEN KOMEN VULLEN MET LOON!!!!!

Lees verder

1/5

Ok winkel, weer zo'n hate/love relatie omdat ik meestal geen f××k kan vinden en vreemd genoeg, kan dat ook niet zeggen van iedereen die daar werkt. Of het geen idee antwoord en dan weglopen van eigen afdeling. Ik moet mezelf dwingen om zsm-nog steeds- me telefoon te laten maken maar na 2x, 3etages te hebben gezien en dan 45min wachten op het antwoord nee dat is boven, kan me schelen hoe laat, aangezien iedereen die daar solliciteert weet hoe of wat het zit met de tijden. En als je geen ppl mens ben, nogmaals... je weet waar je gaat werken en weetniet is niet de naam van je afd! Dus tja, maar er zijn ook genoeg vriendelijke niet gedwongen mensen die daar werken en al is het misschien dan 5min, diegene toch even, op de niet haar/zijn afd. de tijd neemt en dat is mijn love relatie plus de website (vaak duidelijker) & ja weer de openingstijden. Ik hou van na 6uur me dingen doen.

Lees verder

3/5

Jullie personeel is tien keer niks. Wat zeg ik? Tien keer? Nee duizend keer niks! Ik snap niet wie die mensen daar aanneemt als personeel van de media markt, maar het wordt eens tijd dat jullie echt weer nieuwe mensen gaan aannemen. De personeel is super slecht bezig met de klanten die daar kwamen voor een koopje. Door jullie personeel kom ik dus hier nooit meer terug. Ik werd niet netjes geholpen en uiteindelijk ben ik boos weg gelopen.

Lees verder

1/5

Wat ik zocht was niet beschikbaar. Geen probleem, vriend is wel geslaagd, maar om extra drukte te vermijden bij de kassa ben ik apart gaan staan om op hem te wachten. Ik stond op een rustige plek. Komt er een groep aan waardoor ik geen kant op kan. En dan word ik door de bewaking gevraagd de winkel uit te gaan omdat ze gericht zijn op mensen die van plan zijn iets te kopen. Beetje bot. Op de trappen is het onmogelijk om 1.5m afstand te houden. Als je service nodig hebt wordt je van hot naar her gestuurd. Geen relaxte winkel ervaring on deze tijden.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt

Goed nieuws! Bij Media Markt in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258