MediaMarkt Rotterdam Centrum Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam Centrum

Bij MediaMarkt Rotterdam Centrum gelegen aan de Binnenwegplein 50-52 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam Centrum is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam Centrum

Binnenwegplein 50-52 in Rotterdam

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Centrum in Rotterdam

In Rotterdam aan de Binnenwegplein 50-52 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam Centrum. Bij MediaMarkt Rotterdam Centrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rotterdam Centrum een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 433 5000
MediaMarkt Rotterdam Centrum Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Centrum Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Centrum Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam Centrum?

MediaMarkt Rotterdam Centrum wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 7020 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ruim assortiment ze geven je de ruimte om lekker te neuzen

Lees verder

5/5

Heeft alles in huis. Kan best druk zijn.

Lees verder

4/5

Je kunt er voor de meest uiteenlopende spullen terecht; dit is zo'n zaak waar je voor alles terecht kunt. Bij de afdeling fotografie en printers ben ik destijds uitstekend geholpen. Wel worden er echter té veel fouten gemaakt. Voorbeeld: mijn moeder kocht er ooit een printer, de Canon PIXMA MP 620. Komt ze thuis, blijkt er een Canon PIXMA MP 540 in de 620-doos te zitten. Foutje bedankt, konden we fijn weer terug. Ook wil het nogal eens gebeuren dat er niemand tijd voor je heeft. Personeelstekort?! Verder valt mij op dat vooral verloopkabeltjes zoals van een 3mm-stereoplug (mannelijk) naar twee 3mm-pluggen (vrouwelijk) van ronduit abominabele (Chinese?) kwaliteit zijn; telkens als ik die dingen in mijn geluidskaart prop is er te veel speling waardoor het geen goed contact maakt. Aan mijn geluidskaart ligt het niet want sinds ik zo'n zelfde splitterkabel bij een ouderwets elektronicawinkeltje heb gekocht zit het wèl als gegoten Wat mij nog het allermeeste aan de MediaMarkt stoort is het feit dat de telefonische bereikbaarheid van de verkoopafdeling dikwijls abominabel is. Bellers kosten zeker te veel tijd en Geld? In dat opzicht kan de MediaMarkt nog héél wat leren van Cool Blue. 3/10

Lees verder

2/5

Hele grote oplichtingsbedrijf!!!! Op 23 december voor 700 euro een dyson gekocht online vanwege de corona maatregelen. IS NOOIT GELEVERD !!!!!! Na 1000 keer bellen naar de klantenservice en emails sturen niks mee opgeschoten en ik kreeg dit als antwoord: Het onderzoek onder dossiernummer SV-210001765 bij de vervoerder is afgerond. Hieruit is gebleken dat volgens de GPS de chauffeur op het door jou opgegeven adres het pakket is afgeleverd. Ook is er bij de aflevering een handtekening geplaatst. We vinden het jammer dat wij geen ander bericht voor je hebben. Met vriendelijke groet, Sjaan MediaMarkt Transport Support DE HANDTEKENING IS NIET VAN MIJ EVENALS DE NAAM DIE ERBIJ STAAT!!!!!! IK HEB NOOIT IETS GEKREGEN EN GEEN BEZORGER AAN DE DEUR GEHAD!!!!!

Lees verder

1/5

De allerslechtste zaak ever! Kocht koffiezetapparaat van 900 euro online tijdens lockdown, zou zelfde dag geleverd worden. Een dag te laat wordt er een racegame stoel geleverd ipv koffiezetapparaat. Elk contact onmogelijk: telefoon wordt van 3 x 45 min niet beantwoord, op twitter wordt niet gereageerd, via messenger geen enkele reactie: automatisch antwoord zinloos. Ook een dag later geen enkele reactie. Nu eindelijk iemand aan telefoon: buitenlandse dame die mij niet verder kan helpen! Dramatische service. En nog steeds geen koffiezetapparaat en geen geld terug. NOOIT IETS ONLINE KOPEN! Op Internet vele gelijke reacties!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Centrum

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam Centrum in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Rotterdam Centrum in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel