Media Markt Rotterdam Centrum Rotterdam

Media Markt Rotterdam Centrum

Bij Media Markt Rotterdam Centrum gelegen aan de Binnenwegplein 50-52 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt Rotterdam Centrum is één van de 121 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Media Markt Rotterdam Centrum

Binnenwegplein 50-52 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Media Markt Rotterdam Centrum in Rotterdam

In Rotterdam aan de Binnenwegplein 50-52 bevindt zich Media Markt Rotterdam Centrum. Bij Media Markt Rotterdam Centrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt Rotterdam Centrum een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 433 5000
Routebeschrijving
Media Markt Rotterdam Centrum Rotterdam
Media Markt Rotterdam Centrum Rotterdam
Media Markt Rotterdam Centrum Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt Rotterdam Centrum?

Media Markt Rotterdam Centrum wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 6450 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

beste, ben zojuist in de winkel geweest wilde een koffer draaitafel kopen, geen verkoper in de buurt van die afdeling te zien, dus liep ik op een groepje mannen in rode hemden af, maar toen ik er een aan wilde spreken voor informatie liep die weg, ook een man in een zwart hemd die er bij stond keek me aan van wat moet je, dus zei ik ja ik wilde graag wat vragen, waarop de jongen die weg liep maar nog iets verder op stond zei o je mag wel wat vragen hoor, ik zei maar je liep weg, niemand vroeg of zei verder wat dus ben ik boos weggegaan, voelde me niet echt welkom, ik zie er verder netjes uit maar ben een oudere man misschien is dat het? heb toch regelmatig spullen gekocht bij mediamarkt, o.a. een camera Canon 5d van een aar duizend euro, dus ik bedoel maar, moest dit toch even gezegd hebben, klant kwijt dus! mvg, W de Roo

Lees verder

1/5

Geachte Mediamarkt. Als je namelijk tijdens het bestellen 10 euro korting zou krijgen. En je wordt door een ander medewerker geholpen. Betekent ook gelijk ander prijs. Ik kwam thuis. 1 dag later had ik ontdekt dat ik geen korting had ontvangen. Ik keek naar de website van mediamarkt. Ik zag dat er 20 euro verschil was met een actie. Ik heb gebeld. Ze zijden netjes je mag met de bon terug komen. Heb ik de moeite gedaan. Ik heb alles netjes uitgelegd, of ik recht had op de korting die aan mij was toegewezen. Ze vroegen om bewijs. Ik vind zelf eerder wijs dan bewijs. Voor zulke dingen had ik niet op gerekend om stem te opnemen. Dat doe ik ook nooit. Zoals gezegd eerder wijs dan bewijs. Eerlijk gezegd ik heb geen zin om voor 20 euro ruzie te maken, en zweren voor als bewijs materiaal kerkt diensten te gebruiken. Als ik netjes mijn korting had gekregen. Zou ik het bedrag als noch bij mediamarkt uitgeven. Maar jammer het is mij niet gelukt. Volgende keer hou ik extra rekening met de spullen waar ik koop.

Lees verder

1/5

Kabelstukje kost 7 euro. Is echt troep en kost 0.61 cent op het internet. Als ik dan de 6.39 aan hulp/service had gehad was ik nog tevreden geweest. Nu nieuw kabeltje op internet besteld van ook 7 euro inclusief verzendkosten, geen troep en wel een monteer filmpje.

Lees verder

2/5

Béste mediamarkt. Ik zou jullie willen adviseren, jullie verkoop medewerkers een cursus klantgericht handelen en werken mee te geven. Wanneer ik als klant voor informatie kom, wens ik niet afgekapt te worden in een gesprek en al helemaal geen zuchtende en oogrollende blik te zien. En laat op z,n minst wat meer opties of alternatieven zien. Maar nee we blijven bij het dichtstbijzijnde product staan, vervolgens wordt er verwezen naar een andere winkel/website voor software ( slecht verkoopadvies, en niet goed voor jullie klantenbinding). En wanneer er dan vervolgens ook geeneens naar je geluisterd wordt omdat meneer een ander verhaal beweert qua wat mijn opleiding zelf zou moeten leveren of anders is het geen officiële school ,dan ben ik snel klaar. Voor mij geen mediamarkt dus voor mijn aankoop.

Lees verder

1/5

Wat een ballentent, kom hier niet graag. Werd slecht geholpen bij car audio i.v.m aanschaf Android autoradio. Uiteindelijk online gekocht elders

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt Rotterdam Centrum

Goed nieuws! Bij Media Markt Rotterdam Centrum in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 121 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13