MediaMarkt Amersfoort Amersfoort

MediaMarkt Amersfoort

Bij MediaMarkt Amersfoort gelegen aan de Eemplein 3 in Amersfoort kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Amersfoort is één van de 6 locaties in Amersfoort op CardMapr.

MediaMarkt Amersfoort

Eemplein 3 in Amersfoort

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Amersfoort in Amersfoort

In Amersfoort aan de Eemplein 3 bevindt zich MediaMarkt Amersfoort. Bij MediaMarkt Amersfoort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Amersfoort een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Amersfoort

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

033 445 2500
MediaMarkt Amersfoort Amersfoort
MediaMarkt Amersfoort Amersfoort
MediaMarkt Amersfoort Amersfoort

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Amersfoort?

MediaMarkt Amersfoort wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 2008 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Geweest voor een kruimeldief, vreselijk arrogant personeel dat totaal niet bereid is om je ook maar een minuutje te helpen. Na zelf op zoek te zijn gegaan naar een medewerker die hopelijk wel mij kon informeren en vragen kon beantwoorden had ik dan eindelijk iemand gevonden! Deze medewerker kijkt mij aan en ik vraag hem of hij mij kan helpen waarna hij doodleuk zijn hand naar zijn oortje doet en direct wegloopt alsof hij geroepen werd. Geen antwoord , geen hulp helemaal niks. Vervolgens zelf maar de kruimeldief direct neergelegd en deze winkel heel snel uitgelopen. Nooit van mijn leven ooit nog een Mediamarkt

Lees verder

1/5

Een van de slechtere filialen in Nederland, het was rustig maar niemand die vroeg of hij je kon helpen. Eenmaal een medewerker gevonden te hebben en eindelijk wat informatie te kunnen innen over een tv. Werd er gevraagd naar het budget. Voornamelijk werden de tv's in de hogere prijsklasse alleen aangeprezen en werd ik ervan overtuigd dat ik hem moest laten kalibreren. Een antwoord op mijn vraag kwam er dan ook niet. Eenmaal bij het maken van de bon waren de medewerkers vooral met zichzelf bezig en aan het geinen. Als je voor service gaat, moet je hier niet zijn. Als je weet wat je zoekt, snel naar binnen en weer wegwezen.

Lees verder

1/5

Mediamarkt! Top winkel met spullen alleen ze zijn dicht.. dus maar bestellen online. Wat een verschrikking dat zo grote winkel ze handel niet op orde heeft! Pakket nog steeds niet binnen. Omdat post nl het druk heeft... Andere bedrijven de schuld geven is makkelijk maar helaas is de bestelling nog niet eens afgegeven! Dus die baloon gaat niet op mediamarkt. Zet eerlijke bezorgtijden op je website of helemaal niet. Dan had ik in iedergeval de keus gehad om niet bij jullie te bestellen! Laatste keer geweest bedankt voor niks!

Lees verder

1/5

Wat een Klo*e service. Vanavond rond 1830 uur naar mediamarkt Eemplein gegaan om 1900 euro uit te geven aan een Samsung Galaxy z Fold2. Fold zat in een doorzichtige showcase. Gevraagd of ik het showmodel even mocht vasthouden voordat ik er 1900 euro aan uitgeef. Kijkt de verkoper mij aan alsof hij water ziet branden en geeft nog eens een brutaal antwoord. De telefoon zou te duur zijn om zomaar te laten zien. Nogmaals aangegeven dat ik kom om de telefoon te kopen. Maar meneer wilt mij niet helpen. Vervolgens naar een andere werknemer gegaan met de mededeling dat ik graag een telefoon van 1900 euro wil kopen. Meneer was even te druk met grappen maken met zijn collega.

Lees verder

1/5

Een "nieuwe" ipad gekocht, na 6 dagen gebruikt te hebben merkte ik al op dat hij niet goed laadde. Dus binnen een week terug gebracht. Service balie mevrouw was totaal niet klantvriendelijk en wees me binnen een minuut zowat al af. Want ik mocht het niet inruilen of laten na kijken omdat ik hem al had gebruikt. (Hoe had ik uberhaupt kunnen weten dat de batterij niet goed was als ik het niet had gebruikt??) Na veel gedoe toch het kunnen omruilen voor een andere. Ik merkte gelijk op dat deze ipad een bescherm folie op de voorkant en achterkant had, de oplader ook en de draad was ingewikkeld met karton. Dit leek dus wel nieuw. Hoog vermoeden dat de 1e "nieuwe" ipad helemaal niet nieuw was aangezien er geen beschermlaag niks op zat. Verder door specifiek 3 werknemers Michael, Robin en Fatma(?) wel goed geholpen en gelukkig serieus genomen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Amersfoort

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Amersfoort in Amersfoort kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amersfoort

Benieuwd naar andere locaties in Amersfoort waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amersfoort zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amersfoort
Pearle Opticiens Amersfoort Amersfoort Opticien
Hilfiger Denim Store Amersfoort Amersfoort Mode
Claudia Sträter Amersfoort Mode

Claudia Sträter

Langestraat 31

Anna van Toor - Amersfoort Amersfoort Mode
Hans Anders Opticien Amersfoort Amersfoort Opticien
ZARA Amersfoort Mode

ZARA

Langestraat 50

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Amersfoort in Amersfoort kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel