MediaMarkt Amsterdam Noord map

MediaMarkt Amsterdam Noord

6.6 · 1303 recensies

Buikslotermeerplein 226, Amsterdam

MediaMarkt Amsterdam Noord
MediaMarkt Amsterdam Noord MediaMarkt Amsterdam Noord
MediaMarkt Amsterdam Noord MediaMarkt Amsterdam Noord
MediaMarkt Amsterdam Noord

Over MediaMarkt

MediaMarkt Amsterdam Noord is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Aan de Buikslotermeerplein 226 in het gebied 'Buikslotermeerplein' in Amsterdam ligt MediaMarkt Amsterdam Noord. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.303 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MediaMarkt Amsterdam Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buikslotermeerplein hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

KayTheBlueGod BlueGod
Google Maps Logo

Trevor en Orevo hebben mij geweldig geholpen vandaag, dankzij hun hulp kon ik gelukkig en veilig met een PS5 naar huis, en kan ik eindelijk de games spelen die ik altijd wou spelen. Ik ben echt dankbaar aan hun en hun verdienen zeker heel veel complimenten voor hun bijzonder goede hulp vandaag, echt 10 sterren als ik het kon geven.

KayTheBlueGod BlueGod 1 week geleden
John
Google Maps Logo

Fijn om een Mediamarkt in dit winkelcentrum te hebben. Qua spullen allemaal prima, maar wel het idee dat er teveel medewerkers in de winkel werken/staan. Dit ontneemt het plezier om de winkel door te lopen, zeker ook omdat een groot deel niet eens openstaat voor vragen! Graag meer trainingen aanbieden zodat de service en klantgerichtheid omhoog gaat.

John 1 week geleden
Michiel De Greef
Google Maps Logo

Veel keuze, helaas weinig tot geen personeel wat je kan helpen. Ik ben van het magazijn, ik doe alleen smarthulp en meer van dat soort teksten. Half uur gewacht en toen door naar BCC, waar ik wel meteen geholpen werd. Nooit meer Mediamarkt voor mij.

Michiel De Greef 3 weken geleden
Bert Holtkuile
Google Maps Logo

vreselijke zaak. ik kwam daar voor een mbt het opladen van een camera. bij de infobalie heel druk 1 persoon aan het werk. uiteindelijk naar achtergelopen naar de Smartinfo of zoiets. Daar staat een smartguy die met iets bezig is maar zo dat er geen contact mogelijk is. kijkt niet op geen contact mogelijk vervolgens schiet ik een jongeman aan die eerst heel bedenkelijk kijkt en vervolgens zegt dat ik even moet wachten want hij is een mevrouw aan het helpen. hij verdwijnt naar acher komt na 10 minuten terug. ik zie overigens geen vrouwelijk klant die hij volgens zeggen aan het helpen is maar loopt naar een andere klant. ik besluit nog maar even te wachten maar als hij klaar is schiet ik hem aan. Hij geeft aan dat bij het antwoord niet weet en raadt mij aan om bij de info te vragen. waar ik weer achter in de rij kan gaan staan. Goed personeel is lastig te vinden.maar deze service is beneden de maat. voor mij nooit meer Mediamarkt

Bert Holtkuile 1 maand geleden
Ferdi Jansen
Google Maps Logo

Klanthulp voor iets simpels, is na 19.00 uur niet echt goed. Misschien omdat er te weinig aan verdiend wordt.

Ferdi Jansen 1 maand geleden
Arthurt Van Twiller
Google Maps Logo

Grote winkel medewerkers kort af weten niet waar je over heb buikslotermeerplein die geen caraudio heeft en dat je er voor moet reizen ik vind het schandalig deel je winkel goed in zo dat je in elke winkel het zelfde heb

Arthurt Van Twiller 1 maand geleden
Henny le Fevre
Google Maps Logo

Weinig in huis. Personeel wat mij te woord stond vertelde maar online te kijken

Henny le Fevre 2 maanden geleden
Jamila Yarzagaray
Google Maps Logo

Niet te bereiken, neemt freelancer aan maar kan niet eens fatsoenlijk ziekmelden. En dan vervolgens mijn account deactiveren, kinderachtig. Snap wel dat je personeel tekort heb!

Jamila Yarzagaray 2 maanden geleden
Marcel van Elven
Google Maps Logo

Hadden een klacht betreffend een wasmachine. We hadden al 4 of 5 keer gebeld en iedere keer werd er gezegd dat er binnen 2 dagen iemand zou komen om probleem op te lossen. Niemand geweest, dus besloten om geld terug te vragen en machine op te laten halen. Dat werd geaccepteerd. Wel vriendelijk personeel.

Marcel van Elven 2 maanden geleden
Chester Junior
Google Maps Logo

Heb een airpod online gekocht om na werk op te halen en moest gelijk betalen geen probleem heb dat gedaan. Dus krijg per direct een mail dat ik mijn product tussen 5 en 10 krijg avond maar dat was niet de bedoeling ik wou product ophalen na mijn werk wat ik al zij dus ik bel media markt . Ze nemen je geld aan en doen wat hun goed vindt want ik kon het bestilling niet annuleren . Bedank voor jullie slechte service. Als jullie niet will dat men hun product ophaal dan haal dat service eraf want stel niks voor. Het is gewoon een spel wat ze met mensen speelt

Chester Junior 2 maanden geleden
Corrie Neef
Google Maps Logo

Heel fijn geholpen en goede en eerlijk uitleg gekregen. Ben heel blij met mediamarkt. En slaag er altijd .

Corrie Neef 3 maanden geleden
Alfonse Cox
Google Maps Logo

Heel slechte floorservice, medewerker had geen tijd om me te hulpen, hij zei dat ik moest maar op het site kijken

Alfonse Cox 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Amsterdam Noord in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d30d17 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a90b13 !important; }
MediaMarkt

Alle MediaMarkt elektronica winkels

MediaMarkt is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Benieuwd naar andere MediaMarkt elektronica winkels in Nederland? MediaMarkt heeft in totaal 45 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buikslotermeerplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van MediaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle MediaMarkt elektronica winkels
MediaMarkt Amersfoort
MediaMarkt Bergen op Zoom
MediaMarkt Hoofddorp
MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne
MediaMarkt Utrecht The Wall
MediaMarkt Den Haag
MediaMarkt Amsterdam Centrum
MediaMarkt Ede
MediaMarkt Enschede
MediaMarkt Groningen Sontplein
MediaMarkt Middelburg
MediaMarkt Rijswijk
MediaMarkt Almere
MediaMarkt Den Bosch
MediaMarkt Ede
MediaMarkt Enschede
MediaMarkt Hoofddorp
MediaMarkt
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.