MediaMarkt Amsterdam Centrum map

MediaMarkt Amsterdam Centrum

7.6 · 4624 recensies

Oosterdokskade 67, Amsterdam

MediaMarkt Amsterdam Centrum
MediaMarkt Amsterdam Centrum MediaMarkt Amsterdam Centrum
MediaMarkt Amsterdam Centrum MediaMarkt Amsterdam Centrum
MediaMarkt Amsterdam Centrum

Over MediaMarkt

MediaMarkt Amsterdam Centrum is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Aan de Oosterdokskade 67 in het gebied 'Oosterdokseiland' in Amsterdam ligt MediaMarkt Amsterdam Centrum. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.624 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MediaMarkt Amsterdam Centrum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vincent
Google Maps Logo

Vreselijke winkel. Rommelig, onduidelijke 'afdelingen' ongezellig en in sommige hoeken een zooi van testapparatuur dat niet werkt. Ze hebben er van alles maar vaak net niet wat je zoekt. Bovendien op internet alles sowieso goedkoper te vinden of je moet het wel heel graag meteen hebben!

Vincent 4 weken geleden
M M
Google Maps Logo

Helaas bezorgt deze winkel via Trunkrs. Een bedrijf waarbij het klachten regent wegens de slechte bezorging. Ik denk dat een bedrijf als Mediamarkt z'n naam niet moet verbinden aan zo'n vervoerder. Ze krijgen in ieder geval mijn bezorging retour, want Trunks heeft geweigerd het hier te bezorgen en heeft op eigen houtje besloten het terug te sturen, zonder het hier zelfs maar aan te bieden. Dus ga ik op zoek naar een alternatief.

M M 1 maand geleden
Aart van Rooy
Google Maps Logo

Als je een koukleum bent, moet je hier zijn. Het lijkt binnen wel de Sahara, of nee, de Sahel. Zo warm is het daarbinnen..... En net als de kamelen in de woestijn, hebben ze nog nooit gehoord van ''service'. Wat een ballentent :-(

Aart van Rooy 1 maand geleden
Bas van Beek
Google Maps Logo

Winkel....als je weet wat je nodig hebt is het snel er in, snel er uit. Ruil en garantie worden goed behandeld.

Bas van Beek 2 maanden geleden
Beaudiene de Kruiff
Google Maps Logo

Mijn hemel wat een slechte winkel dit. Meer dan half uur geprobeerd iemand te vinden om me te helpen, was niemand te vinden. Een oudere mevrouw die hetzelfde aan het doen was en graag een dure computer wilde kopen werd afgeblaft door een jongen van begin 20. Toen ik ging afrekenen stonden er twee mensen achter de kassa te kletsen terwijl ze mij de hele transactie negeerde. Het meisje keurde me geen blik waardig en er werd niet gereageerd om mijn hallo en toeziens. Echt niet ok.

Beaudiene de Kruiff 3 maanden geleden
Karen flowers
Google Maps Logo

Wat een slecht georganiseerde winkel zeg, er is werkelijk niemand te vinden die je kan helpen en als er dan iemand komt na een uur wachten dan kan diegene je nog niet helpen want hij hoort niet bij die afdeling of de medewerker werkt onder het mom van ""als het er niet staat is het er niet meer"". Daarna heb ik het toen maar online besteld wat een nog grotere ramp is, er is een blijkbaar particulier aflever bedrijf waarvan je eerst een mail krijgt op dag erna 1 het is ingepakt levertijden tussen 17.00 en 22.00 dus dan denk je het wordt deze avond geleverd maar nee niks, dan ga je bellen naar een klanten service die je ook niets kan vertellen door het belabberde afleversysteem en 5 dagen later heb je het als je geluk hebt en maar wachten elke avond weer ervoor. Ik bestel of koop hier nooit meer wat.

Karen flowers 3 maanden geleden
Stef
Google Maps Logo

Ik heb slechte ervaringen met de after sales van Mediamarkt. Afgelopen november heb ik tijdens de Balck Friday een tv aangekocht in dit filiaal. De tv is binnen 1 jaar kapot gegaan waarop ik aanspraak heb gemaakt op de garantie. Mediamarkt heeft dit uitbesteed aan een extern bedrijf (CE Repair) dat zeer slecht te bereiken is. Inmiddels ben ik 1 maand verder en is er nog niets bekend over een mogelijke reparatie. Ik wil iedereen aanraden om "eieren voor je geld te kiezen" en producten te kopen bij Coolblue. Zij zijn soms iets duurder maar hun klantenservice is een zege voor de consument.

Stef 6 maanden geleden
John Staver
Google Maps Logo

Bij bestellingen ( maar wel op hun website staan ) hoor je nooit meer iets, terwijl je telefoon nr. bekend is. Er is nu veel verbetert

John Staver 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Amsterdam Centrum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d30d17 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d30d17 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a90b13 !important; }
MediaMarkt

Alle MediaMarkt elektronica winkels

MediaMarkt is dé plek waar je terecht kunt voor elektronica zoals televisies, smartphones of witgoed voor de laagste prijs.

Benieuwd naar andere MediaMarkt elektronica winkels in Nederland? MediaMarkt heeft in totaal 45 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oosterdokseiland) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van MediaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle MediaMarkt elektronica winkels
MediaMarkt Almere
MediaMarkt Amsterdam West
MediaMarkt Emmen
MediaMarkt Groningen Sontplein
MediaMarkt Hoofddorp
MediaMarkt
MediaMarkt Amersfoort
MediaMarkt Amsterdam Noord
MediaMarkt Maastricht
MediaMarkt
MediaMarkt Venlo
MediaMarkt Den Haag
MediaMarkt Alkmaar
MediaMarkt Almere
MediaMarkt Amsterdam Noord
MediaMarkt Leeuwarden
MediaMarkt Middelburg
MediaMarkt Venlo
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.