MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Bij MediaMarkt Amsterdam Centrum gelegen aan de Oosterdokskade 67 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Amsterdam Centrum is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Amsterdam Centrum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Oosterdokskade 67 bevindt zich MediaMarkt Amsterdam Centrum. Bij MediaMarkt Amsterdam Centrum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Amsterdam Centrum een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 521 3600
Routebeschrijving
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Amsterdam Centrum?

MediaMarkt Amsterdam Centrum wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 3946 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Was een goede winkel maar wordt steeds slechter. Laatste keer dat ik er was wilde ik een screenprotector voor mijn nieuwe telefoon kopen. Het eerste wat de medewerker vraagt is waar ik hem heb gekocht. Daarna zegt hij doodleuk “je had hem bij ons goedkoper kunnen krijgen, zonde” probeert me schuldig te laten voelen voor mijn aankoop. Vervolgens probeert hij mij een ander telefoon abonnement aan te smeren. Ik wil ALLEEN een simpele screenprotector... ben gewoon weggelopen dan ga ik jullie ook geen geld geven. Ook die gappies van budget energie die je elke keer iets proberen te verkopen zijn bloedirritant

Lees verder

3/5

Behulpzaam personeel. Jammer dat je geen 'plastic' VVV bonnen kunt inleveren.

Lees verder

4/5

Slechte service online ! Je bestelt een wasmachine en er word geen tijd afgesproken. Dan krijg je een berichtje via de mail dat er een tijdsblok gekozen. Of je nou thuis bent of niet. Slaat nergens op! Je betaalt en je hoopt op een goed levering, maar je kan ze ook niet snel bereiken. Mensen bestel niet online! Komen afspraak niet na ! Lang leve coolblue

Lees verder

1/5

Beginnende bij de Smart Bar, met verkeerde informatie naar de service balie gestuurd. Mijn laptop kon ik alleen meegeven voor reparatie wanneer ik het exacte tijdstip kom geven van afschrift. Ik vroeg aan de service balie medewerker wat het rekeningnummer van Mediamarkt is, zodat ik het afschrift kon opzoeken. Deze wist hij niet. In totaal 35 minuten + 40 minuten gewacht. De medewerkers in deze winkel komen niet verder dan een ¯ \_(ツ)_/¯ en een “tjaaa sorry maar ik kan u niet helpen meneer!” Echt de slechtste winkel qua service die er is.

Lees verder

1/5

Pakje "opgehaald". Eerst 5 minuuten in de rij voor het ophaalpunt gestaan, bleek het toch stiekem geen ophaalpunt te zijn. Ik moest bij service zijn (1 meter ernaast). Maar moest wel weer helemaal achteraan bij die rij. 5 minuuten later had ik mijn pakketje, maar betalen moest dan weer een meter verderop. Weer opnieuw achteraan in de rij die nu 10 minuuten was. Niet heel handig systeem.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Amsterdam Centrum

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Amsterdam Centrum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17