MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch

MediaMarkt Den Bosch

Bij MediaMarkt Den Bosch gelegen aan de Tinnegieterstraat 26 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Den Bosch is één van de 6 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

MediaMarkt Den Bosch

Tinnegieterstraat 26 in 's-Hertogenbosch

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Tinnegieterstraat 26 bevindt zich MediaMarkt Den Bosch. Bij MediaMarkt Den Bosch kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Den Bosch een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 640 2000
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Den Bosch?

MediaMarkt Den Bosch wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 3100 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Te weinig kassa's open. Echt te erg. Kwaliteit en kundigheid van medewerkers varieert enorm. Vandaag op de games afdeling echter een prima kerel, duidelijk zelf een gamer die ook de markt prima in de gaten houdt. Prima ervaring, price match zonder zeuren (da's in het belabberde filiaal Nieuwegein wel anders).

Lees verder

5/5

Zojuist langs geweest bij Media Markt in den Bosch voor een reparatie, dat dit bij Media Markt een traag proces is weet ik ondertussen, dus daar zullen we het maar niet over hebben. Maar dat het dringende advies om mondkapjes te dragen totaal wordt genegeerd en zelfs het personeel nog zonder rond loopt vind ik onbegrijpelijk.

Lees verder

1/5

Service is heel slecht asosciale klantenservice die niet samen werken spreken heel slecht Nederlands mijn ervaring plaats een bestelling word hij gewoon door mediamarkt ongewild geanuleerd en word niet naar oplossingen gezocht slechte service verdient nog eens geen 1 ster ze zijn een klant kwijt die al 10 jaar bij mediamarkt kwam

Lees verder

1/5

belabberde service Op 21-11 een nieuwe keukenmachine opgehaald nadat de eerdere niet op tijd gerepareerd kon worden. Volgens jullie klantenservice mag je, als het apparaat niet functioneert zoals zou moeten, het terugbrengen binnen 2 weken. Het apparaat getest en maakte herrie. Geluid opgenomen en naar de fabrikant gestuurd. Deze gaf aan dat dit zeker niet normaal was en ik terug moest gaan met het apparaat. Zo gezegd zo gedaan. Bij mediamarkt wordt het apparaat uitgepakt en aangezet. Ik laat het geluid op de opname horen en ineens wordt er gezegd dat ze het moeten kunnen horen zoals het in de winkel getest kan worden (staat niet op de website). er komt nog iemand meekijken. En die belt vervolgens iemand. Degene die gebeld is komt vermelden dat een keukenmachine geluid hoort te maken. Uiteraard logisch maar niet de hoge gil die het maakte en daarbij zei de fabrikant zelf dat het niet hoorde. Meneer kwam dit nogmaals zeggen en nogmaals zei ik dat dat klopt maar niet met een simpele mix etc. Vervolgens worden alle onderdelen grondig nagekeken en komt meneer terug met de mengkom en zegt: hier zitten deukjes in.. Logisch als er een handvat op geklonken zit.. niet mijn schuld. Op dit moment stonden we hier al ruim 15 minuten te wachten zonder iets te horen wat nou precies de bedoeling was en raakte ons geduld op en vroegen we hoe lang het nog zou duren en we nu het gevoel kregen dat men op zoek was naar iets om ons weer naar huis te kunnen sturen. Meneer ging nog in discussie omdat hij zei dat dingen op de website zouden staan maar kon het niet aanwijzen terwijl wij de site voor ons hadden.. Uiteindelijk kwam een chagrijnige dame ons vertellen dat we een andere konden uitzoeken en ze het zouden verrekenen. Na deze service had ik daar geen behoefte meer aan, tot duidelijke onvrede van de dame (Eileen of Aileen). Vervolgens vraag ik netjes hoe ik een klacht kan indienen en krijg wederom een heel chagrijnig en bot antwoord van dezelfde dame dat dit op de website kan. Klantvriendelijkheid was bij deze dame en meneer ( naambordje niet zichtbaar, oudere man) ver te zoeken.

Lees verder

1/5

Recent laptop besteld via mediamarkt van 1688 euro. Staat al 3 dagen op het magazijn en niemand die er naar omkijkt. 10x de klantenservice gebeld 10x op facebook een bericht achter gelaten, niets. Ik begrijp dat het druk is i.v.m. met kerst en corona. Maar dan moet je toch je klanten normaal te woord kunnen staan. Wat een baggerbedrijf. TIP VOOR MENSEN DIE HIER IETS WILLEN BESTELLEN : BESTEL BIJ COOLBLUE OF BCC.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Den Bosch

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in 's-Hertogenbosch

Benieuwd naar andere locaties in 's-Hertogenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In 's-Hertogenbosch zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in 's-Hertogenbosch
Starbucks 's-Hertogenbosch Overig

Starbucks

Stationsplein 151

HEMA 's-Hertogenbosch Warenhuis

HEMA

Stationsplein 163

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

Visstraat 54

Hotel The Stamp 's-Hertogenbosch Restaurant

Hotel The Stamp

Karrenstraat 77

Poké Perfect 's-Hertogenbosch Restaurant

Poké Perfect

Minderbroedersstraat 20

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel