MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch

MediaMarkt Den Bosch

Bij MediaMarkt Den Bosch gelegen aan de Tinnegieterstraat 26 in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Den Bosch is één van de 6 locaties in 's-Hertogenbosch op CardMapr.

MediaMarkt Den Bosch

Tinnegieterstraat 26 in 's-Hertogenbosch

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch aan de Tinnegieterstraat 26 bevindt zich MediaMarkt Den Bosch. Bij MediaMarkt Den Bosch kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Den Bosch een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Stad

's-Hertogenbosch

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

073 640 2000
Routebeschrijving
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch
MediaMarkt Den Bosch 's-Hertogenbosch

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Den Bosch?

MediaMarkt Den Bosch wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 2912 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Lijkt of het aanbod in de winkel steeds minder word 🤷‍♂️

Lees verder

4/5

Je zou toch niet denken van zo'n groot bedrijf om klanten voor te liegen en op te lichten Ik had vrijdag een product gekocht voor mijn bedrijf, maar die hadden ze niet op voorraad, wel een factuur gemaakt en die was netjes betaald. De verkoper keek in de computer en zaterdag binnen zou zijn en dat ik een SMS krijg waarop ik de tijd zou mogen verzenden. In plaats daarvan kreeg ik een SMS dat het zondag was tussen 12:00 en 18:00, ze wisten dat het een bedrijf was, dus ik zou de hele dag open moeten gaan om te wachten op 1 product Ik had er heen gebeld en toen kon het maandag middag, ik kreeg een SMS met bevestiging tussen 11:00 en 14:00 Uur later was het 12:00 en 15:00, maar okee. Uur later was het ineens tussen 17:30 en 19:30, en dan zijn we gesloten, het is onmogelijk op het product dan aan te nemen. Dus heb ik er opnieuw heen gebeld, 20 minuten wacht lijn om de situatie uit te leggen, waarbij de klantenservice op hing. Toen ben ik naar de winkel toe gereden om de situatie daar uit te leggen, maar probeerde me meerdere malen af te schepen, en werd niet veel wijzer. Manager liet een meisje van de klantenservice het op lossen die half geïnformeerd en ging er zelf vandoor. De manager moest later terug komen om te vertellen dat het mijn eigen verantwoording is en dat ze niets voor ons kunnen betekenen. Ik heb hier een product gekocht en betaald, ik heb het factuur. Die zou zaterdag middag binnen zijn, de verkoper wist dit zeker en ook dat het niet uit gesteld kon worden omdat het voor een bedrijf is. De aankomst dag en tijd word keer op keer uitgesteld tot ik niet aanwezig kan zijn om het product af te nemen. Me geld terug was niet mogenlijk omdat het product onderweg is (nogmaals vanaf vrijdag, zou er zaterdag zijn), en ik kon ook niet ter plekke een andere mee krijgen. Toen was me geduld op en werd de security, gebeld omdat ik me stem flink verhefde naar zo opgelicht te worden. Ik ben me geld kwijt en het product krijg ik ook niet. Vaste klanten sinds dit pand er is zeker kwijt, kom hier nooit meer.

Lees verder

1/5

Ik ben nog nooit ZO ongelooflijk slecht geholpen. Ooit. Echt bizar hoe jullie zo intens klantonvriendelijk kunnen zijn. Misschien allemaal even een cursus "hoe werk ik in een winkel 101" doen.

Lees verder

1/5

Mooie winkel waar ik goed geholpen ben. Goed advies gehad en niet om iets heel duurs te verkopen.

Lees verder

5/5

Heeel veel apparatuur te vinden, echter vaak ook veel en harde geluiden door de hele zaak.. daar moet je wel tegen kunnen..

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Den Bosch

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in 's-Hertogenbosch

Benieuwd naar andere locaties in 's-Hertogenbosch waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In 's-Hertogenbosch zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in 's-Hertogenbosch
Starbucks (Den Bosch CS) 's-Hertogenbosch Overig

Starbucks (Den Bosch CS)

Stationsplein 151

HEMA 's-Hertogenbosch Warenhuis

HEMA

Stationsplein 163

Jumbo 's-Hertogenbosch Supermarkt

Jumbo

Visstraat 54

Hotel The Stamp 's-Hertogenbosch Restaurant

Hotel The Stamp

Karrenstraat 77

Poké Perfect 's-Hertogenbosch Restaurant

Poké Perfect

Minderbroedersstraat 20

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Den Bosch in 's-Hertogenbosch kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel