MediaMarkt Deventer Deventer

MediaMarkt Deventer

Bij MediaMarkt Deventer gelegen aan de Boreelplein 38 in Deventer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Deventer is één van de 8 locaties in Deventer op CardMapr.

MediaMarkt Deventer

Boreelplein 38 in Deventer

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Deventer in Deventer

In Deventer aan de Boreelplein 38 bevindt zich MediaMarkt Deventer. Bij MediaMarkt Deventer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Deventer een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden MediaMarkt Deventer

Voor de actuele openingstijden van MediaMarkt Deventer in Deventer raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of MediaMarkt Deventer nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Stad

Deventer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0570 685 700
MediaMarkt Deventer Deventer
MediaMarkt Deventer Deventer
MediaMarkt Deventer Deventer

Reviews

Benieuwd naar de reviews van MediaMarkt Deventer?

MediaMarkt Deventer krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 1276 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer slechte klantenservice Ik heb 3 weken geleden een harde schijf besteld waarna ik een mail kreeg waarin een alternatief werd geboden omdat die niet leverbaar was. Daar ben ik mee akkoord gegaan en kreeg een nieuwe orderbevestiging. Na een week wachten (er werd aangegeven dat bestellingen langer konden duren door corona) ben ik gaan bellen en kreeg een mevrouw aan de telefoon die gebrekkig Nederlands sprak. Na veel gedoe door de gebrekkige woordenschat van die mevrouw heeft zij mij duidelijk kunnen maken dat ze het bij een team zou neerleggen die er achteraan zou gaan. Daar zou ik binnen een paar dagen een bevestiging van krijgen, die heb ik niet gekregen. Daarna ben nog 3 keer gaan bellen met 3 keert hetzelfde resultaat. Vandaag kreeg ik een medewerker van Media Markt Deventer aan de telefoon, hij heeft mij vervolgens uitstekend geholpen. Hij heeft mij niet alleen kunnen vertellen wat de status is van mijn bestelling is (hij kon niet geleverd worden) maar heeft ook meteen gekeken in de winkel wat er op voorraad is en vanmiddag ga ik daarheen om alsnog de harde schijf te halen die ik in eerste instantie wou halen.

Lees verder

2/5

Verkoper gezegd dat er waarschijnlijk photocards uit een aantal cd albums gestolen waren omdat de de folie aan de onderkant was losgesneden... Verkoper reageerde nogal nonchalant en kon er niet zoveel mee......

Lees verder

3/5

Ik vind het er altijd erg druk. Verder heb ik geen hekel aan de media markt. Je wordt er in principe altijd netjes geholpen.

Lees verder

2/5

Goed ontvangen en correct geholpen door Lars, net als voorgaande keren.prima!!

Lees verder

5/5

Mediamarkt Deventer Marthijn Vandaag(6 maart) hebben wij gebeld met mediamarkt Deventer. We hebben toen gesproken met Marthijn. Hij heeft ons fantastische hulp geboden. Hij nam ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hier door zijn we niet alleen erg blij met onze nieuwe telefoon's, maar hebben we dankzij hem ook geld bespaard. Wij willen hem daarvoor nogmaals bedanken! Top service!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Deventer

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Deventer in Deventer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Deventer

Benieuwd wat je naast MediaMarkt Deventer nog meer in of rondom Deventer kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Deventer.

vanHaren Schoenen Deventer Mode

vanHaren Schoenen

Boreelplein 6

Bever Deventer Sportwinkel

Bever

Boreelplein 48

Q-Park P+R Handelskade Deventer Vervoer
Q-Park de Boreel Deventer Vervoer

Q-Park de Boreel

Boreelplein 45

Jumbo Deventer De Boreel Deventer Supermarkt

Jumbo Deventer De Boreel

Boreelplein 4

Restaurant Vrijdag Deventer Restaurant

Restaurant Vrijdag

Boreelplein 34

Kruidvat Deventer Drogisterij

Kruidvat

Boreelplein 9

Bristol Deventer Mode

Bristol

Boreelplein 2

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Benieuwd naar andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland? Mediamarkt heeft in totaal 45 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze MediaMarkt Deventer toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle elektronica winkels van Mediamarkt te vinden.

Bekijk alle Mediamarkt elektronica winkels
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel