MediaMarkt Deventer Deventer

MediaMarkt Deventer

Bij MediaMarkt Deventer gelegen aan de Boreelplein 38 in Deventer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Deventer is één van de 6 locaties in Deventer op CardMapr.

MediaMarkt Deventer

Boreelplein 38 in Deventer

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Deventer in Deventer

In Deventer aan de Boreelplein 38 bevindt zich MediaMarkt Deventer. Bij MediaMarkt Deventer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Deventer een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Deventer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0570 685 700
Route
MediaMarkt Deventer Deventer
MediaMarkt Deventer Deventer
MediaMarkt Deventer Deventer

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Deventer?

MediaMarkt Deventer wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1243 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer slechte klantenservice Ik heb 3 weken geleden een harde schijf besteld waarna ik een mail kreeg waarin een alternatief werd geboden omdat die niet leverbaar was. Daar ben ik mee akkoord gegaan en kreeg een nieuwe orderbevestiging. Na een week wachten (er werd aangegeven dat bestellingen langer konden duren door corona) ben ik gaan bellen en kreeg een mevrouw aan de telefoon die gebrekkig Nederlands sprak. Na veel gedoe door de gebrekkige woordenschat van die mevrouw heeft zij mij duidelijk kunnen maken dat ze het bij een team zou neerleggen die er achteraan zou gaan. Daar zou ik binnen een paar dagen een bevestiging van krijgen, die heb ik niet gekregen. Daarna ben nog 3 keer gaan bellen met 3 keert hetzelfde resultaat. Vandaag kreeg ik een medewerker van Media Markt Deventer aan de telefoon, hij heeft mij vervolgens uitstekend geholpen. Hij heeft mij niet alleen kunnen vertellen wat de status is van mijn bestelling is (hij kon niet geleverd worden) maar heeft ook meteen gekeken in de winkel wat er op voorraad is en vanmiddag ga ik daarheen om alsnog de harde schijf te halen die ik in eerste instantie wou halen.

Lees verder

2/5

Voor de mensen die zich afvragen of de "voor 2 uur besteld vandaag nog in huis" werkt. Het antwoord is nee. Ik had om 12 uur iets besteld en het was niet dezelfde dag aangekomen. Ik snap natuurlijk dat de corona dit moeilijker maakt. Maar de website zegt dat je gebeld zou worden als het langer duurt. Dit is ook niet gebeurd. En je krijgt geen track and trace als je het op deze manier besteld. Ik raad eerder aan om het bij bol of cool blue te halen omdat hun leveringstijden wel kloppen. En je dan wel een track and trace krijgt. Erg jammer

Lees verder

2/5

Hallo beste lezers, Wij zouden laatst een droger kopen; Helaas beviel de werknemer niet. Hij raten ons de verkeerde droger aan, terwijl wij Voor BEKO kwamen had hij gezegd dat is Turkse merk en wij raden geen Turkse merken aan omdat het slechte kwaliteit is zegt hij... Ik heb zelf een BEKO gekocht het bevalt mij veel beter dan andere merken, ik raad BEKO voor al uw huis houdelijke producten aan. Met vriendelijke groet; Ozkor. #BESTEMERKBEKO

Lees verder

1/5

Professionele begeleiding bij aankoop, totdat je bij de kassa komt: ongeïnteresseerde jeugd achter de kassa die nog te beroerd is mijn aankoop van ruim € 220,-- in een plastic tasje te stoppen..... ben ik niet voor aangenomen was zijn antwoord!!!

Lees verder

2/5

Ik heb een klacht over de mevrouw achter de kassa/service balie. Ik had ooit een klacht over mijn apple tv dat ik strepen in het beeld krijg en ik heb slechte ervaringen met mediamarkt dus ik ben naar Apple gegaan en Apple heeft mij aangegeven dat ik naar de mediamarkt moest gaan en de Apple TV koppelen aan een tv daar ( zo dat apple zag dat het niet aan mijn tv lag) foto’s maken en dat opsturen naar Apple prima vrouw achter de balie schijnt mij helemaal niet te willen helpen en is zeer arrogant. Prima daarna wil ik een Harman kardon kopen. Ik neem de doos mee anar de kassa maar ik had een korting bon (via de mail) dat werkte niet dus moest het online bestellen en op afhalen klikken. Prima zo gezegd zo gedaan. Dus ik loop terug naar de balie om mijn har man kardon te halen die ik online heb betaald en ik krijg een andere doos terug die geopend is en wordt gezegd ja ik heb hem alleen opengemaakt om te kijken of het geen show model is dus ik kijk naar de speaker en wat ik zie is een gebruikte speaker met een kras erop naar het aangegeven te hebben kijk toch maar de andere doos mee ik heb het gevoel gekregen dat ik met opgelicht voor me eigen ogen door de mediamarkt ik vind het oprecht niet kunnen en slechte service door de vrouw achter de balie walg ik echt op Media markt en ben ik zeker NOOIT meer van plan om iets bij jullie te halen in Deventer. Inplaats van een gesprek aan gaan word ik belachelijk gemaakt. Gewenste Oplossing: Dat mevrouw word aangesproken op haar gedrag en dat en dit alleen maar averechts werkt ik snap dat er veel vervelende mensen langskomen bij de service balie maar het op zijn minst fatsoen om mensen normaal uit te laten praten en normaal dialect aan te gaan. En ik wil op zijn minst een excuus van mediamarkt vanwege oplichten door mij een speaker te verkopen die gebruikt is en wordt gezegd dat hij nieuw is want daar ben ik zeker niet van gediend. Aangezien ik de volle prijs betaal!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Deventer

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Deventer in Deventer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Deventer

Benieuwd naar andere locaties in Deventer waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Deventer zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Deventer
Bakker Bart Deventer Bakker

Bakker Bart

Brink 5-9

Kruidvat Deventer Drogisterij

Kruidvat

Brink 97-99

Costes Women Deventer Mode

Costes Women

Brink 100

Bever Deventer Sportwinkel

Bever

Boreelplein 48

Kruidvat Deventer Drogisterij

Kruidvat

Boreelplein 9

MediaMarkt Deventer Deventer Elektronicawinkel

MediaMarkt Deventer

Boreelplein 38

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Deventer in Deventer kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel