MediaMarkt Duiven Duiven

MediaMarkt Duiven

Bij MediaMarkt Duiven gelegen aan de Cartograaf 3 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Duiven is één van de 8 locaties in Duiven op CardMapr.

MediaMarkt Duiven

Cartograaf 3 in Duiven

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Duiven in Duiven

In Duiven aan de Cartograaf 3 bevindt zich MediaMarkt Duiven. Bij MediaMarkt Duiven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Duiven een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 317 0100
MediaMarkt Duiven Duiven
MediaMarkt Duiven Duiven
MediaMarkt Duiven Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Duiven?

MediaMarkt Duiven wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 3220 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Half uur moeten wachten tot er iemand was die mij zou helpen, uiteindelijk zelf toch nog maar in een laatste poging een voorbij lopend personeelslid aangesproken. Vervolgens blijkt dat alle producten die als demo daar staan niet op voorraad zijn, en dat een deel zelfs niet meer leverbaar is. Haal dan die demo unit weg! Zelfs die demo unit mocht niet verkocht worden, terwijl het product dus niet meer leverbaar is. Waardeloze winkel, ik kom nooit meer bij deze vestiging ondanks de ruime opzet en goede parkeer gelegenheid: als je zo weinig oog hebt voor de klant wil ik het risico niet lopen dat ik ooit service nodig heb. Ik rij liever iets verder vanuit huis en ga voortaan naar MediaMarkt Ekkersrijt.

Lees verder

1/5

Vandaag 2 mobiele toestellen ontvangen via mediamarkt outlet en echt onvoorstelbaar verpakt, bestelnummer 156981, gebeld zeer beroerd gesprek met mompelende man, nog een keer gebeld met een beleefde man, dhr Landman, die mij uiteindelijk "succes" wenste in het filiaal Duiven en dat hij continu gesprekken voerde met klanten de fors teleurgesteld zijn over de zendingen van de outlet, (op de recorder) goed naar Duiven gegaan, eerst een charmante dame daarna een zeer onbeschofte man, daar kwam vrij snel een andere collega bij met de beveiliging en ik moest maar begrijpen dat Mediamarkt outlet , betekent dat spullen 2e hands zijn en dat je daar niet moet kopen... Wacht even ik wordt hier naartoe gestuurd, confronteer de mensen met wat je ontvangt, niet te vinden dat de outlet 2e hands spul is dat wordt me nu pad uitgelegd, buiten dat staat ook niet op de site, een outlet betekent overigens wat anders en zeker niet 2e hands spul, buiten dat scheelt het ook maar 10% met de nieuwprijs.. dus wat een toestand om niets weer, vies gedoe alles ingeleverd.. video en audio beschikbaar mijn vrouw was erbij en heeft de opnamens van de helpdesk tot de reacties van de medewerkers, die had er nog sneller genoeg van, met de andere beoordelingen , gaat het in Duiven toch heel beroerd, je zou ze bijna.opvoeden, geïnsinueerd wordt dat het niet zo aan je verstuurd is , dat alles uit de outlet 2e hands is, dat je dat niet moet kopen? En verpakkingen verknoeien wat zou ik er dan mee opschieten? De beveiliging erbij omdat ik boos werdt, kom op niemand wil toch zo behandeld worden.

Lees verder

1/5

Lang moeten wachten om vervolgens door "een specialist van de afdeling" geholpen te worden. Of naja geholpen... weinig verstand en kennis van zaken. Helaas ook niet de eerste keer dat zoiets gebeurd. En super druk was het niet in de winkel

Lees verder

1/5

Al meerdere keren gewoon niet fijn geholpen! Ik vraag om informatie maar ze weten er niks van te vertellen. Advies geven doen ze al helemaal niet aan.

Lees verder

2/5

Ik was hier zaterdag rond een of twee. Ik verwachtte dat het druk zou zijn, maar dat viel wel mee. Uitgebreid aanbod, en je kan alle producten bekijken en in de hand houden.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Duiven

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Duiven in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Duiven Woonwinkel

Blokker Duiven

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Biograaf 2

Loods 5 Duiven Duiven Woonwinkel

Loods 5 Duiven

Cartograaf 14

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Duiven in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel