MediaMarkt Duiven Duiven

MediaMarkt Duiven

Bij MediaMarkt Duiven gelegen aan de Cartograaf 3 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Duiven is één van de 6 locaties in Duiven op CardMapr.

MediaMarkt Duiven

Cartograaf 3 in Duiven

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Duiven in Duiven

In Duiven aan de Cartograaf 3 bevindt zich MediaMarkt Duiven. Bij MediaMarkt Duiven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Duiven een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 317 0100
Routebeschrijving
MediaMarkt Duiven Duiven
MediaMarkt Duiven Duiven
MediaMarkt Duiven Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Duiven?

MediaMarkt Duiven wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 3157 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Echt sinds ze weer met corona gedeelte open zijn is de service met 90% gedaald .smiddags gebeld en krijg te horen bezorger is onderweg kom voor 22:00 aan !!! Nou het is nu ruim na 22:00 maar nog steeds mijn bestelling niet en daar blijf je dan voor thuis

Lees verder

1/5

Nog nooit zo’n slechte klanten service meegemaakt. Een koffie machine waar ik al een maand op zit te wachten ( maximaal 15 werkdagen ) en nog steeds niks . Als je bij de klanten service komt en wat geïrriteerd aangeeft er nu echt klaar mee te zijn is het enige antwoord van de mevrouw ; ik kan helaas niks garanderen wanneer ie terug komt !! Hier moet u het mee doen. Als ik ze wijs dat ze zelf regels hierover hebben gemaakt en ze erop aanspreek dan weten ze van niks . Ze gaf zelfs aan dat er nog 1 werkdag over zou zijn voor hun!! Toon je verantwoordelijkheid, geef je excuus , zeg dat het beter had gemoeten en er idd vertraging is , geef de klant eventueel een kleinigheidje maar blijft klant vriendelijk en vind het niet gek dat wanneer je zo met klanten omgaat ze idd boos worden aan de balie . Ik werd dit ook en toen liep de medewerkster gewoon weg!! Tja duidelijk ook niet capabel genoeg of misschien wel voor dit bedrijf

Lees verder

1/5

Producten prima, vandaag met Black friday & corona, hoe kan je je eigen personeel zo opdringerig en asociaal over komen, daarnaast dat het personeel nog eens met zijn alle bij elkaar staan. Staan we met 7 producten om te betalen, mag ik mijn vrouw niet eens helpen tillen om te betalen maar moest zij via de andere uitgang naar buiten! Schande en dat juist nu we wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken. Dit verhaal is gebaseerd op vandaag (28-11-2020) en kreeg nu de vraag om een review te schrijven. In het verleden geen probleem gehad, omdat mediamarkt is mediamarkt!

Lees verder

3/5

MediaMarkt Duiven. Grote nette zaak met echt alles op het gebied van elektronica. Gevestigd aan de rand van een groot bedrijventerrein. Vanaf de snelweg redelijk makkelijk te bereiken. Verkeer daar is vreselijk en het is behoorlijk goed opletten. Parkeerplek is zeer klein en altijd vol. Wij moesten bij de buren gaan staan en dan maar lopend naar de voordeur. Haast niet te doen omdat daar ook geen zebra's waren. Wat ook hier opviel was dat verschillende smartphones niet op voorraad waren maar wel gewoon waren uitgestald. Dat vond ik zo raar voor zo'n grote winkel! Ging niet om 1 model maar om verschillende. Uiteindelijk maar besteld en kon deze de volgende dag bij hun ophalen. Daarvoor wel een tijd beneden moeten staan wachten bij de servicebalie in een armoedige wachtrij om het op te halen. Ook dat vond ik een hele vreemde zaak omdat de smartphones op de 1e verdieping worden verkocht. Ik kom een nieuw product afhalen en dan moet ik in een lange rij gaan staan met klanten die kapotte dingen komen ruilen. MediaMarkt is verder prima hoor maar ik ga dan toch liever naar een andere locatie.

Lees verder

2/5

Kunnen de garantie same-day-delivery niet waar maken. Slordig, omdat je er wel voor hebt betaald.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Duiven

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Duiven in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Woonwinkel

Blokker

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Duiven in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel