MediaMarkt Ede Ede

MediaMarkt Ede

Bij MediaMarkt Ede gelegen aan de Brouwerstraat 21 b in Ede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Ede is één van de 6 locaties in Ede op CardMapr.

MediaMarkt Ede

Brouwerstraat 21 b in Ede

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Ede in Ede

In Ede aan de Brouwerstraat 21 b bevindt zich MediaMarkt Ede. Bij MediaMarkt Ede kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Ede een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Ede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0318 477 400
Route
MediaMarkt Ede Ede
MediaMarkt Ede Ede
MediaMarkt Ede Ede

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Ede?

MediaMarkt Ede wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 2678 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Revieuw werd niet geplaatst op de site, hierbij nogmaals.. Ik heb het product Braun Silk Epil 9 flex gekocht voor €172,99. Actie was €60,00 cashback krijgen. Wat ik alleen maar €30,00 heb teruggekregen. Mailtje gestuurd naar Braun en ze zeiden dat €30,00 wel klopt. Waarom staat op de site van Mediamarkt dat er een cashback van €60,00 is? Wel jammer dat er leugens staan op de site. Zonder informatie en uitleg. Heel onprofecioneel van Braun en Mediamarkt. Product is wel goed maar... bepaalde plekken op je lichaam kan je niet epileren. Je moet echt minimaal 5 keer heen en weer.

Lees verder

1/5

Gisteren nieuwe game gekocht op de ps4. Helaas liep het spel steeds bij het begin van het spel vast en kan ik het dus niet spelen. Terug gegaan naar de klantenservice van de Mediamarkt. Bij hen draaide de game wel en ik moest thuis mijn ps4 maar resetten dan zal de game het wel weer doen. Niet dus. Nu kan ik alleen nog een uitgebreide initialisatie proberen en ander ben ik gewoon mijn 60Euro kwijt, want de Mediamarkt neemt geen geopende software terug zelfs niet als de software aantoonbaar niet functioneert. Lekker dan!

Lees verder

2/5

We kwamen voor een inbouwvaatwasser, maar er waren er maar drie, de rest was niet geleverd dus hebben we maar met medewerker eentje online besteld. Wel jammer. Levering gratis tot aan de deur, inbouwen kostte 99 euro wat ik vrij veel vindt. Vervolgens kreeg ik op de dag van inbouw een mailtje dat de vaatwasser niet geleverd kon worden. Dus order gecancelled want het was na een telefoontje duidelijk dat de vaatwasser voorlopig ook niet binnen zou komen. Nu nog wachten op ons geld want wel al 900 euro betaald.

Lees verder

2/5

Zoals altijd vriendelijk geholpen, ook nu het voor iedereen even anders is. Het afhalen in deze tijd is ook perfect geregeld. Het fijne is dat het grootste gedeelte altijd snel leverbaar is.

Lees verder

5/5

Personeel is vaak niet deskundig genoeg Jonge mensen die er werken hebben niet altijd de klik van elektronica en de klant Te jong en te onervaren ...jammer we zouden anders 3500 euro uitgegeven hebben ...nu niet ..

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Ede

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Ede in Ede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Ede

Benieuwd naar andere locaties in Ede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Ede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Ede
Hans Anders Opticien Ede Ede Opticien

Hans Anders Opticien Ede

Maandereind 16

Only for Men Ede Ede Mode

Only for Men Ede

Nieuwe Stationsstraat 36

Pearle Opticiens Ede Ede Opticien

Pearle Opticiens Ede

Grotestraat 41

Kruidvat Ede Drogisterij

Kruidvat

Grotestraat 63

ICI PARIS XL Ede Verzorging

ICI PARIS XL

Grotestraat 52

Bakker Bart Ede Bakker

Bakker Bart

Grotestraat 73

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Ede in Ede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel