MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard

MediaMarkt Heerhugowaard

Bij MediaMarkt Heerhugowaard gelegen aan de Th. van Doesburgweg 1 in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Heerhugowaard is Ć©Ć©n van de 14 locaties in Heerhugowaard op CardMapr.

MediaMarkt Heerhugowaard

Th. van Doesburgweg 1 in Heerhugowaard

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Heerhugowaard in Heerhugowaard

In Heerhugowaard aan de Th. van Doesburgweg 1 bevindt zich MediaMarkt Heerhugowaard. Bij MediaMarkt Heerhugowaard kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Heerhugowaard een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Heerhugowaard

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 575 7000
Routebeschrijving
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Heerhugowaard?

MediaMarkt Heerhugowaard wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1459 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik wou tv kijken op mijn boot, omdat digitenne van kpn alleen maar storing geeft, heb ik gekeken naar een alternatief. Op naar de Mediamarkt,....Er werd mij aangeraden een tablet en chromecast te kopen zodat ik icm. Ziggo go films en tv kanalen naar mij tv (12v) aan boord kon streamen. Heb dus meer dan 350,- uit gegeven aan tablet/en hoes + chromecast. Ik moet dus met mij mobiele telefoon een hotspot aanmaken, vervolgens met mij tablet inloggen op de hotspot, en dan via chromecast naar mij tv aan boord streamen. Leuk,......maar cromecast staat casten vanuit een mobiele hotspot niet toe !!!!!.....En weg mijn 350,- !! Garantie? Niet,....terug brengen, zijn we uiteraard te laat mee. Mogen van mij de Corona krijgen.

Lees verder

1/5

Prima winkel, ruim assortiment en goeie prijzen. Ben van online bestellen toch weer helemaal terug naar de winkel!

Lees verder

5/5

Ik had laatst problemen met mijn laptop: hij wilde niet meer opstarten. Ik bracht hem 's avonds naar de Mediamarkt en de volgende ochtend kon ik hem alweer ophalen! Naast dat ze mijn laptop gerepareerd hebben, hebben ze ook het systeem geƃĀ¼pdatet waardoor 'ie nu helemaal up to date is!

Lees verder

5/5

Op 6 oktober een PS4 gekocht. 8 december terug gebracht om de harde schijf een raar tikkend geluid maakt. Probleem vastgesteld en er moet een nieuwe schijf in. Hiervoor moet hij worden opgestuurd. Vandaag maar eens gebeld en ze hebben geen idee hoelang het nog gaat duren. MediaMarkt heeft echt een waardeloze klantenservice een apparaat van 2 maanden oud is nu al bijna een maand weg voor reparatie. Klantenservice kan verder niet helpen omdat ik in de winkel heb gekocht en niet online...... Het is toch zeker het zelfde bedrijf!!! NOOIT MEER MEDIAMARKT OP DEZE MANIER

Lees verder

1/5

Ze hebben een goede selectie aan tv's. Voor monitors had ik graag gezien dat ze wat meer hadden. En voor de rest is je standaard spul er ook. Maar koop er nooit kabels. Ze hebben alleen maar veels te dure kabels met functies waarvan ik nog gehoord heb. Het belangrijkste is altijd de specificatie van de kabel. Er zit verschil tussen hdmi 2.0a, 2.0b en 2.1 enz enz. Niet of die kabels nu mooie goude kop hebben of niet.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Heerhugowaard

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Heerhugowaard in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Heerhugowaard

Benieuwd naar andere locaties in Heerhugowaard waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heerhugowaard zijn er nog 14 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heerhugowaard
Hans Anders Opticien Heerhugowaard Heerhugowaard Opticien
Jumbo Heerhugowaard Supermarkt

Jumbo

Middenweg 245

ALDI Heerhugowaard Supermarkt

ALDI

Berckheidelaan 4