MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard

MediaMarkt Heerhugowaard

Bij MediaMarkt Heerhugowaard gelegen aan de Th. van Doesburgweg 1 in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Heerhugowaard is één van de 6 locaties in Heerhugowaard op CardMapr.

MediaMarkt Heerhugowaard

Th. van Doesburgweg 1 in Heerhugowaard

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Heerhugowaard in Heerhugowaard

In Heerhugowaard aan de Th. van Doesburgweg 1 bevindt zich MediaMarkt Heerhugowaard. Bij MediaMarkt Heerhugowaard kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Heerhugowaard een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Heerhugowaard

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 575 7000
Route
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard
MediaMarkt Heerhugowaard Heerhugowaard

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Heerhugowaard?

MediaMarkt Heerhugowaard wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1698 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De belofte: Voor 14.00 besteld - vandaag nog in huis. De werkelijkheid: geen levering en een irritant kastje naar de muur verhaal. Je geld staat ondertussen op de bankrekening van mediamarkt dat uiteraard wel. Ik was bereid om €25,- meer te betalen dan bij de concurrentie, waarom?: voor deze snelle levering maar ik wacht nog altijd op m'n product - niet de moeite waard dus. Als je dan contact opneemt heeft mediamarkt een hele slechte chatbot die werkelijk geen meerwaarde heeft of de telefoon. Dan bel je naar een irritant keuzemenu en hoor je dat de wachttijd 20 minuten is. Dan krijg je iemand aan de telefoon die niet te verstaan is en met een hoop moeite te horen krijgt dat je product 'online' besteld is en niet 'lokaal' - wat ik daar ook voor boodschap aan moet hebben als consument? Maar dan nog... is de 'voor 14:00 - vandaag in huis' service afhankelijk van de voorraad van de 'lokale' mediamarkt, maakt Mediamarkt duidelijk tijdens de bestelling. Vervolgens zegt het online team: je kan ook de lokale mediamarkt bellen om te vragen of je het op mag halen. Bel je de lokale mediamarkt, 5 min in de wacht: ja, dat kunnen we niet zien, dat kan enkel 'online' zien. U kunt wel gewoon de bestelling online annuleren en dan terugbellen en uw bestelling lokaal plaatsen/ophalen. Bel je weer terug naar online: nee, is niet te annuleren want ze gaan er zo iets mee doen in het magazijn. Nu moet ik dus eerst wachten tot m'n te dure product te laat komt om vervolgens ZELF uiteraard weer de moeite te moeten doen het terug te sturen - want ik durf te wedden dat 'lokaal' niets aan gaat nemen van'online' - Waarbij ik nu m'n hart al vasthoudt mbt het terug krijgen van m'n geld en hoe lang dat in godsnaam gaat duren. Want nu het product toch te laat is voor het doel.... Kan ik het net zo goed voor 25,- minder bij de concurrentie bestellen. Kortom: één grote pijnlijke miscommunicatieve bende waarbij de klant zelf van het kastje naar de muur moet bellen als hij iets wil terwijl de mediamarkt z'n voorwaarden niet nakomt.... Drama.

Lees verder

1/5

De producten en het assortiment zijn prima, ik vind het personeel daarentegen een stuk minder. Ik sta netjes te wachten op hulp, maar de medewerkster besloot me te negeren en richtte haar aandacht meteen op een dame achter mij. Toen ik vervolgens iemand anders om hulp vroeg (waar staan de Airpod Pro’s) kreeg ik een ongeïnteresseerde wuif naar de juiste richting toe. Ik kreeg een beetje het idee dat ik werd afgedaan als één of andere puber die die dingen toch niet kan betalen. Tikkeltje jammer. Ik heb ze overigens wel gekocht, maar ergens vraag ik me af of ik dit niet beter bij de concurrent had kunnen doen. Mijn advies: Ga niet af op iemands uiterlijk, ik ben een stuk ouder dan ik lijk 😑

Lees verder

2/5

Waardeloze service!!!!!!!!! Onze HP laptop ging kapot binnen de garantietermijn. Afgebroken scharnier. De mediamarkt vond het verkeerd gebruik en wilde ruim 400 euro voor de reparatie hebben. Dat kan natuurlijk niet. Hp gebeld en daar werden we wel prima geholpen! HP vertelde dat het een bekend probleem was en dat mediamarkt daarvan afweet! Wij hebben de laptop naar HP gestuurd en binnen een week gerepareerd terug gehad. Hulde aan HP, die doen het prima. Mediamarkt wil alleen verkopen maar geen service verlenen. Wij komen er in ieder geval nooit meer!! Vertel het verder!

Lees verder

1/5

Paar maanden geleden nieuwe tv gekocht met garantie Samsung tijdens het kijken is er van binnen een streep/veeg in het beeld gekomen mijn zus had contact gemaakt via Media markt Met Samsung voor reparatie die zeggen gewoon doodleuk aan de hand van een foto dat wij die schade zelf hebben aangebracht en of we even 40 euro willen betalen voor het bekijken van de foto nogmaals geen schade aan de buitekant te zien alleen als de tv aan staat ben afgelopem Zaterdag bij de Media markt geweest die beloofde mij dat na 2 dagen monteur zou komen en anders zouden zij Samsung bellen en een oplossing bedenken op Maandag zelf maar gebeld kreeg een email ze wouden weer een foto zien middag maar naar Media markt gegaan en toen zegt de zelfde medewerkster een een collega dat ze ons niet kunnen helpen en dat ze duidelijk zien dat wij de schade hebben gemaakt... Deze gasten verdienen miljarden maar als je met problemen zit slaan ze de deur keihard dicht je moet gewoon een nieuwe kopen bij ze en je mond houden dat willen ze mensen vertrouw ze niet Media Markt een grote oplichting als je wat wilt kopen komen ze je met ze 3je helpen als het moet maar bij problemen ho maar Pas goed op u geld en breng het niet naar Media Markt

Lees verder

1/5

Levertijden kloppen nooit en de klantenservice is slecht bereikbaar. Ook raken er pakketjes "kwijt" en moet hiervoor zelf gaan bellen met hun bezorgdiensten....

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Heerhugowaard

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Heerhugowaard in Heerhugowaard kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Heerhugowaard

Benieuwd naar andere locaties in Heerhugowaard waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Heerhugowaard zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Heerhugowaard
Hans Anders Opticien Heerhugowaard Heerhugowaard Opticien
Kruidvat Heerhugowaard Drogisterij

Kruidvat

Raadhuisplein 40a

Jumbo Heerhugowaard Supermarkt

Jumbo

Middenweg 245

ALDI Heerhugowaard Supermarkt

ALDI

Berckheidelaan 4

DekaMarkt Heerhugowaard Supermarkt

DekaMarkt

Berckheidelaan 18

Leen Bakker Heerhugowaard Woonwinkel

Leen Bakker

J.J.P. Oudweg 27

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Heerhugowaard in Heerhugowaard kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel