MediaMarkt Hengelo Hengelo

MediaMarkt Hengelo

Bij MediaMarkt Hengelo gelegen aan de Het Plein 130 in Hengelo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Hengelo is één van de 6 locaties in Hengelo op CardMapr.

MediaMarkt Hengelo

Het Plein 130 in Hengelo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Hengelo in Hengelo

In Hengelo aan de Het Plein 130 bevindt zich MediaMarkt Hengelo. Bij MediaMarkt Hengelo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Hengelo een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Stad

Hengelo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

074 265 7500
Routebeschrijving
MediaMarkt Hengelo Hengelo
MediaMarkt Hengelo Hengelo
MediaMarkt Hengelo Hengelo

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Hengelo?

MediaMarkt Hengelo wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2434 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Over het algemeen zeer behulpzaam personeel. Maar vandaag een ervaring gehad die er voor zorgt dat ik de komende tijd niet meer snel terug kom. COVID-19 is nog niet verdwenen en 1,5 meter afstand is de regel. Als je de rijen voor de kassa dan zo maakt dat iedereen achter elkaar moet staan en je de winkel alleen kan verlaten door in de rij plaats te nemen is dat wanneer het druk is in de winkel geen reële optie. Ik had daar vandaag niet zo’n behoefte aan, aangezien het minimaal tien klanten per rij waren. Met mijn dochter op de arm naar een lege kassa gelopen en langs het poortje door de beveiligingspoortjes naar buiten. Word ik op een bazige toon aangesproken door een caissière met de mededeling dat dit niet mag. Ik geef aan dat ik graag naar buiten wilde maar volgens haar had ik langs alle klanten moeten lopen met de vraag of ik er even langs mocht (1,5 meter afstand niet te doen) of ik had in de rij moeten blijven wachten. Het is in Nederland geen misdrijf om een winkel te verlaten zonder iets te kopen, zorg er dan ook voor dat, dat zonder belemmeringen mogelijk is! Ps. excuses voor de opmerking “krijg de griep”.

Lees verder

2/5

Service is gedaald tot een 0-punt! We hebben op 26-2 een dure laptop van met vocht schade aangeboden nog net in de garantieperiode. Het product moet opgestuurd worden voor controle. De vochtschade zat niet in de garantie maar men kon de laptop wel repareren voor praktisch het aankoop bedrag. Direct aangegeven dat we dit niet gaan doen. Mediamarkt Hengelo heeft niet door dat een laptop een apparaat is waar men niet zonder kan, in verband met school, maar daar heeft men geen boodschap aan. Ze gooien gewoon de hoorn op de haak als je ze belt met de vraag waarom het zolang duurt om de laptop terug te sturen en hun aangeeft wat ze moeten doen. Op 17-3 konden we de ongerepareerde laptop pas weer ophalen in Hengelo. We zijn de laptop bijna een maand kwijt geweest en zijn geen stap verder gekomen! Ons advies: Laat mediamarkt Hengelo links liggen. Zij zijn er niet voor de klant als er een probleem is, zijn niet oplossings gericht en denken zeer zeker NIET met de klant mee! Ze zijn aan ons weer klanten kwijtgeraakt.

Lees verder

1/5

Eerlijk advies, wat uiteindelijk inhield dat ik zonder aankoop wegging. Verkoper had liever dat ik wegging met een glimlach dan ontevreden ben met een product dat niet functioneert zoals ik verwacht had.

Lees verder

5/5

Tv in nordhorn op voorraad, en? 500 goedkoper,plus ophanging. Gaat hier iets fout?

Lees verder

3/5

Aftersales zijn een ramp. Online krijg je de indruk dat je met de winkel telefonisch in contact komt. Maar het 074- nummer is doorverwezen naar landelijk call centrum. Daardoor moest ik weer persoonlijk naar ze winkel voor iets wat ik telefonisch had kunnen oplossen met een medewerker. Dit kostte me mijn vrije dagdeel.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Hengelo

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Hengelo in Hengelo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hengelo

Benieuwd naar andere locaties in Hengelo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hengelo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hengelo
Kruidvat Hengelo Drogisterij

Kruidvat

Raadhuisstraat 51 B/C

Expert Hengelo (Gelderland) Hengelo Elektronicawinkel
ALDI Hengelo Supermarkt

ALDI

Zuivelweg 7

Italiaans Restaurant Markanti Hengelo Restaurant
Pearle Opticiens Hengelo Hengelo Opticien
De Appel Hengelo Restaurant

De Appel

Nieuwstraat 1

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Hengelo in Hengelo kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel