MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein

MediaMarkt Nieuwegein

Bij MediaMarkt Nieuwegein gelegen aan de Raadstede 41 in Nieuwegein kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Nieuwegein is één van de 25 locaties in Nieuwegein op CardMapr.

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41 in Nieuwegein

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Nieuwegein in Nieuwegein

In Nieuwegein aan de Raadstede 41 bevindt zich MediaMarkt Nieuwegein. Bij MediaMarkt Nieuwegein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Nieuwegein een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Nieuwegein

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 600 4500
Routebeschrijving
MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein
MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein
MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Nieuwegein?

MediaMarkt Nieuwegein wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1355 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Net een nieuwe airfryer gehaald bij de Mediamarkt in Nieuwegein city plaza helemaal blij ermee niks mis mee. Maar waar krijgt mij moeder geen antwoord op de vraag welke is beter trefal of philips in plaats daar van krijgt zij een hebzuchtige Indonesisch lijkende vrouw die op dat moment op de afdeling friteuse stond. Op die manier ga je niet met klanten om. Helaas maar 1 ster voor zo een nare ontmoeting hoop echt dat mediamarkt met name city plaza hier iets aan doet want in de hoog Catharijne waar ik meestal kom word ik ten aller tijden vriendelijk bejegend. jammer dit echt jammer!!!!

Lees verder

1/5

AirPods voor reparatie opgestuurd omdat rechteroortje kapot is. Krijg ik later een mail dat ze zeggen dat er niks aan de hand met mijn product terwijl er wel degelijk wat mis mee is. En ik kan mijn geld niet terug krijgen doordat het een hygiëne product is.

Lees verder

1/5

Wat een drama deze zaak elektrisch fornuis gekocht moest wel stekker bij kopen ,snoer zat eraan volgens medewerker ,zou tussen 800 en 7.30 bezorgd worden (niet meer van deze tijd ) word half uur van tevoren gebeld nou dat gebeurt ook half 5 met 25 minuten zijn we bij u. Nou daar waren ze met fornuis waar geen snoer aanzat en ingedeukt dat lade niet goed sloot ,ze namen ze niet mee terug dus weer naar mediamarkt aardige jongen heeft wat tefoontjes gepleegd duizend x sorry word nu nieuwe gebracht weer tussen 8 en 17.30 heb voor de zekerheid maar snoer en stekker meegenomen ,we wachten af is geen aan rader veel bedrijven spreken ook dag deel af etc . Word vervolgd na 13 mrt

Lees verder

1/5

Grote zaak met een enorm assortimenten en aantrekkelijke prijzen. Prima service. Heb er onlangs een hoofdtelefoon gekocht. Thuis gekomen, accu opgeladen, maar toen bleek het apparaat niet goed te werken. Daarna teruggebracht en uitgelegd wat het probleem was. Deden ze niet moeilijk over. Geld terug en ik kon zo een andere uitzoeken. Heb er wel één van een ander merk uitgezocht want een ezel stoot zich in 't gemeen geen tweemaal aan dezelfde steen! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Lees verder

4/5

Eind vorig jaar tv 65", muurbeugel + installatie gekocht. Tv heeft gebreken, en hangt voorover vanwege kapotte beugel. 2 x langs geweest in winkel. Vele malen gebeld. Wel iedere keer een begripvolle medewerker aan de lijn, echter zonder resultaat. Inmiddels een monteur langs geweest en heeft geconstateerd dat beugel inderdaad kapot is. Wederom gebeld, aardige dame en geeft aan dat er een link ingevuld moet worden. De link geeft aan: helaas kan niet gerepareerd worden. Weer gebeld en wederom een aardig begripvol persoon met een nieuw plan; Zelf Sony bellen. Wat moet ik nu? In de winkel stampij gaan maken? Wellicht dat dat indruk maakt. Een zeer ontevreden klant uit Hagestein

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Nieuwegein

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Nieuwegein in Nieuwegein kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Nieuwegein

Benieuwd naar andere locaties in Nieuwegein waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Nieuwegein zijn er nog 25 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Nieuwegein
KARWEI bouwmarkt Nieuwegein-Centrum Nieuwegein Bouwmarkt
Ezprezzo Cafe Nieuwegein Cafe's

Ezprezzo Cafe

Raadstede 68

MediaMarkt Nieuwegein Nieuwegein Elektronicawinkel

MediaMarkt Nieuwegein

Raadstede 41