MediaMarkt Rijswijk Rijswijk

MediaMarkt Rijswijk

Bij MediaMarkt Rijswijk gelegen aan de Prins Willem Alexander Promenade 69-83 in Rijswijk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rijswijk is ├ę├ęn van de 19 locaties in Rijswijk op CardMapr.

MediaMarkt Rijswijk

Prins Willem Alexander Promenade 69-83 in Rijswijk

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rijswijk in Rijswijk

In Rijswijk aan de Prins Willem Alexander Promenade 69-83 bevindt zich MediaMarkt Rijswijk. Bij MediaMarkt Rijswijk kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rijswijk een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Rijswijk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 372 8200
Routebeschrijving
MediaMarkt Rijswijk Rijswijk
MediaMarkt Rijswijk Rijswijk
MediaMarkt Rijswijk Rijswijk

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rijswijk?

MediaMarkt Rijswijk wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1592 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik wil graag iets kwijt. Zeker nu net de medewerkster van Mediamarkt de verbinding heeft verbroken. Afgelopen week is de droger van mijn moeder kapot gegaan. Om niemand tot last te zijn, is zij ondanks de Corona, zelfstandig met haar 85 jaar, naar de mediamarkt Rijswijk gegaan om een nieuwe droger te kopen. Er werd haar verzekerd dat de oude droger zou worden meegenomen en de nieuwe werd geïnstalleerd. De droger zou over ongeveer 3 dagen worden geleverd. De droger werd al na 2 dagen geleverd. Helaas was zij niet thuis, maar mijn vader van 86 wel. Omdat de droger nog op de wasmachine stond en was aangesloten op een trekschakelaar, hebben ze de nieuwe droger in de gang gezet en zijn weg gegaan. Dit was niet de afgesproken service met een dame van 85 jaar die niemand tot last wil zijn. Hoe kun je van mensen van deze leeftijd verwachten dat zij een droger tillen en met elektriciteit werken. Zeker nadat hun is verzekerd dat alles wordt aangesloten en de oude droger zou worden afgevoerd. Nu staat er een oude droger die defect is, nog boven op de wasmachine en een nog ingepakte nieuwe droger in de gang. Ze kan nu dus ook niet meer met de rollator lopen. Ik zou dit graag opgelost zien.

Lees verder

1/5

Je wordt hier leuk geholpen

Lees verder

4/5

De klantenservice is heel slecht geregeld ik heb bij elke komst meer dan 2u moeten wachten en alsnog zonder oplossing op mijn probleem ze beschikken niet over de kennis die ze moeten beschikken als het gaat om tegoed bonnen weten ze helemaal niks. Heel erg jammer! Ik heb een erg slechte ervaring en kom liever niet bij de mediamarkt puur door de klantenservice...

Lees verder

1/5

Bij deze vestiging werken mensen aan de support balie die samen werken met internationale oplichters, want als je daar langs gaat krijg je het telefoon nummer die je dan moet bellen voor ondersteuning. Deze komt uit ergens in het buitenland bij Indiers vermoed ik, en zij vragen naar betalingen en je Bank informatie. Ik heb net gebeld naar mediamarkt en melding hierover gemaakt want bij mij kwamen meerdere klanten die bijna opgelicht waren en ze kregen het nummer bij MediaMarkt Rijswijk. dus heb ik gebeld de dame die opnam was niet geïnteresseerd en verwees me naar (stuur een mail voor al uw vragen) dus hierbij. Mensen wees voorzichtig, denk niet dat mediamarkt veilig werkt. blijkbaar zijn daar medewerkers omgekocht.

Lees verder

1/5

Fijne winkel

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rijswijk

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rijswijk in Rijswijk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rijswijk

Benieuwd naar andere locaties in Rijswijk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rijswijk zijn er nog 19 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rijswijk
Pearle Opticiens Rijswijk Rijswijk Opticien

Pearle Opticiens Rijswijk

Herenstraat 43

ALDI Rijswijk Supermarkt

ALDI

Herenstraat 2

HEMA Rijswijk Warenhuis

HEMA

Herenstraat 20