MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium gelegen aan de Watermanweg 325 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium is Ć©Ć©n van de 171 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Watermanweg 325 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam

In Rotterdam aan de Watermanweg 325 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam Alexandrium. Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rotterdam Alexandrium een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 286 3888
Routebeschrijving
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam Alexandrium?

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2152 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

NOOIT MEER MEDIAMARKT!!!! Op 11 april een televisie gekocht en op 14 april 2020 retour gestuurd. Inmiddels 8 mei 2020 en nog steeds geen geld retour gezien. De Mediamarkt is al 3x ons IBAN nummer kwijt geraakt waar inmiddels melding van is gemaakt bij Autoriteit persoonsgegevens. We worden van kastje naar de muur gestuurd en ZONDER FATSOEN behandeld. Nooit gedacht dat zo'n organisatie het zover zou laten komen. Inmiddels licht ons dossier bij de advocaat, ons heeft het al teveel tijd en energie gekost. Lieve mensen, doe jezelf een plezier en shop verder, er zijn genoeg betrouwbare organisaties die wel weten hoe ze hun klanten moeten behandelen.

Lees verder

1/5

Ik vind over het algemeen de kennis en kunde van het personeel erg goed.

Lees verder

5/5

Zeer slecht. Als je iets komt kopen kan je bij de kassa afrekenen, als je iets komt retourneren niet. Het kassapetsoneel stond niets te doen en bij de klantenservice een nummertje nemen en wachten. Ook is de nieuwe winkel een verslechtering. Bij de smartphones alleen nog iPhone, Samsung of Huawei. Deze toestellen lijken allemaal op elkaar. Nokia en Sony hebben ze niet eens, zijn niet goed genoeg volgens de verkoop. Doordat het magazijn in hetzelfde pand is gekomen is er minder ruimte voor de winkel en dat is te merken. De roltrappen gaven de winkel een veel duurdere uitstraling, het oogt nu goedkoop. Ik kom er al sinds de opening maar de laatste jaren steeds minder. Ook het kassapersoneel is zeer onvriendelijk en ongeƃĀÆnteresseerd. Beter online kopen...

Lees verder

1/5

Ga naar Coolblue! We proberen al anderhalve maand een cadeaukaart geactiveerd te krijgen. De klantenservice mag en kan vrijwel niets doen, behalve berichten doorsturen naar andere afdelingen. We hebben twee mailtjes gekregen met een nieuwe activatielink, maar die werken niet. Op verdere telefoontjes en mailtjes krijgen we geen reactie. Je zou bijna denken dat Media Markt het er om doet: cadeaukaarten verkopen die niet blijken te werken en het probleem vervolgens niet oplossen. Dan hopen dat klanten het er bij laten en hun geld kwijt zijn! Dus, ga naar COOLBLUE! Zij hebben bij een andere aankoop ons probleem binnen 24 uur opgelost!

Lees verder

1/5

Ik werd niet zo snel geholpen En bovendien werd er bezorgd door een andere pakketdienst wsar door mijn oude magnetron niet werd mee genomen

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 171 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5