MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium gelegen aan de Watermanweg 325 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium is één van de 8 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Watermanweg 325 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam

In Rotterdam aan de Watermanweg 325 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam Alexandrium. Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Rotterdam Alexandrium een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 286 3888
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam Alexandrium?

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2476 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag een product gekocht bij MediaMarkt. Ik had er een vraag over. De man die ik aansprak bleek een beveiliger. Scheen vaker te gebeuren want geïrriteerd gaf hij aan geen verkoper te zijn (te min?). Dat kan anders: roep even een medewerker of geef de route naar de klantenservice, wees een beetje het visitekaartje voor de winkel die je beveiligd. Of wees sowieso een beetje beleefd. Misschien een tip voor de opleiding van beveiligingspersoneel. Maar vandaag: nee, helaas, zat er niet in. Geen prettige winkel ervaring. De inzet van dit soort mensen zal MediaMarkt voordeel opleveren, immers ze waren er anders niet. Maar het grote nadeel is een negatieve winkel ervaring, die mij een terugkeer verhinderen en dus ook omzet voor MediaMarkt. Had de beveiliging zijn dag niet? Dan kost dat MediaMarkt dubbel. Denk er maar eens over na

Lees verder

1/5

De service balie medewerkers zijn schandalig slecht in service verlenen met het ophalen van jouw product. Ik had recht om mijn product gisteren op te halen en dit kon het filiaal niet waarmaken. Zelfs als bel je met de Mediamarkt klantenservice die een opdracht geeft aan het filiaal van Alexander, weigeren ze het te doen. De klantenservice gaf het directe nummer van de hoofdafdeling van het filiaal en dan nog steeds durft Hilde (blonde oude dame) te doen alsof haar "mening" beslissend is. Je bent een werknemer van de Mediamarkt, niet de werkgever. Daarnaast hebben ze ook nog een grote mond naar jou als klant en consument. Wat totaal niet door de beugel kan. Ik kan helaas geen 0 sterren geven, wel 1.

Lees verder

1/5

Beetje jammer hoor. Kom ik vandaag met mn vrouw(dubbele afspraak) naar alexandrium om een grote bosch koelkast te kopen en bosch fornuis. Geld in mn zak en goedgemutst een koelkast uitgezocht, en dan een fornuis.... Staan we daarbij te kijken..kaartje lezen. Worden wij door een dame van de media markt zowat omver gelopen. Gaat gewoon tussen ons en t fornuis in staan !!! Nog geen 40 cm afstand en masker onder!! Haar neus ..(en dan op t hesje; afstand bewaren en bij de deur; masker verplicht 🤔).en gaat daar een andere klant op haar gemak helpen.. Ik zeg ; hier ben ik niet van gediend, ik sta hier toch bij dit fornuis. Ze reageert niet eens . Ben ik nog even in de weg blijven staan....nee hoor collega 2 komt erbij en begint met t fornuis achterwaarts mij opzij te duwen. Zo slecht !!! Ik heb mn geld bij de concurrent gebracht, waar ik super geholpen ben..

Lees verder

1/5

Ik vind het een fijne zaak. Eigenlijk altijd goede service maar vandaag niet. Ik wilde iets bestellen op internet maar online uitverkocht.(was een actie met 20% korting) Moest naar de winkel komen, daar zou ik dan ook met 20%korting het kunnen bestellen. Dus een afspraak gemaakt om te winkelen. Kom ik daar is de actie voorbij dus geen 20% korting. Daar baal ik dan wel van. Meestal kunnen ze dan nog wel wat doen maar nu echt niet. Dat viel erg tegen omdat er tegen mij was gezegd kom langs dan krijgt u gewoon die 20%korting.

Lees verder

5/5

Gisteren een laptop gekocht 628 euro uitgegeven. Mijn oude laptop achtergelaten om alles over te laten zetten. Ik kreeg te horen morgen is hij klaar meneer. Niet dus. Ik ben ook niet gebeld door de mediamarkt, dus zelf bellen maar weer. Ik heb niet betaald om goed geoefende domme antwoorden te krijgen. Kom morgen maar langs wordt er dan gezegd. Jammer dit mediamarkt.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam Opticien

Pearle Opticiens Rotterdam

Beurstraverse 124

Meijer & Blessing Rotterdam Speelgoedwinkel

Meijer & Blessing

Westewagenstraat 27

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel