MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium gelegen aan de Watermanweg 325 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Watermanweg 325 in Rotterdam

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam

In Rotterdam aan de Watermanweg 325 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam Alexandrium. Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rotterdam Alexandrium een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 286 3888
Routebeschrijving
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Alexandrium Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam Alexandrium?

MediaMarkt Rotterdam Alexandrium wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2442 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Schandalige filiaal, ik moet een afspraak maken om mijn product op te halen. 19:30 tot 20:00. Ik kom 19:50 aan. Deur al gesloten. Ik klop aan want er staat nog een bewaker voor de deur, ik laat hem zelfs mijn mail zien dat ik vandaag mijn product mocht ophalen. Hij vraagt aan de medewerkers om iemand mij wilt helpen, en geen een van de 6 medewerkers, ik herhaal 6 medewerkers die daar staat is te beroerd om even te helpen. Ik moet volgens Mediamarkt een afspraak maken maar ze houden zich zelf er niet eens aan? Bestelling ook per direct geannuleerd, schandalig filiaal.

Lees verder

1/5

Mijn Samsung horloge is 3 keer gerepareerd binnen 2 jaar garantie. Het ging over het zelfde probleem. Als die nog een keer kapot zou het van de zelfde oorzaak zou ik een nieuwe moeten krijgen. Het is dus niet gebeurd. Hun eigen bewijzen accepteren ze niet, nu loopt de geschil via mijn rechtsbijstandverzekering. Als je de kans hebt om producten ergens anders te kopen, pak je kans!

Lees verder

1/5

Het is niet te hopen dat je bestelling via deze Mediamarkt wordt verstuurd. Je krijgt dan namelijk de helft geleverd. Ben al bijna 3 dagen bezig waar de mijn andere speaker blijft. Zeggen ze doodleuk er staat er toch 1 op de pakbon. Ik maak de pakbon toch niet, en kijk even op mijn bestelling, zie dat ik er 2 betaald heb en maar 1 gekregen heb. Hoe moeilijk is het?

Lees verder

1/5

Personeel had geen verstand van de producten. Alles wat ik vroeg ging hij voorlezen van het kaartje. Bij thuiskomst bleek electrische step elders 120 euro goedkoper. Terug gegaan om het verschil terug te krijgen. Hierin wilde ze niet meegaan , maar wilde wel 60 euro korting geven. Jammer ik heb artikel weer terug gebracht.

Lees verder

2/5

De service en producten zijn heel jammer. Vaak terug moeten komen voor €100 + producten waarna je bij de servicebalie geirriteerd naar huis gaat. Ps4 incl 3 games gehaald. Spiderman doet het niet, 4 keren terugmoeten komen. 2x met een nieuwe disc naar huis gestuurd, 2x voor niks moet de ps meenemen en bij de tweede keer kijken beide medewerkers me niet eens aan bij binnenkomst omdat het al gesloten is om 19.45u bewaker moet maar naar me toe komen om dit te vertellen. Airpods zelfde verhaal. Hele slechte service gehad. Rijd liever door naar den haag dan hier terug te komen terwijl mn huis om de hoek is.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Rotterdam Alexandrium in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel