MediaMarkt Rotterdam Zuid Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam Zuid

Bij MediaMarkt Rotterdam Zuid gelegen aan de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam Zuid is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam Zuid

Beijerlandselaan 2 in Rotterdam

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Zuid in Rotterdam

In Rotterdam aan de Beijerlandselaan 2 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam Zuid. Bij MediaMarkt Rotterdam Zuid kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rotterdam Zuid een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 492 5900
MediaMarkt Rotterdam Zuid Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Zuid Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Zuid Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam Zuid?

MediaMarkt Rotterdam Zuid wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 2770 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bestelling geplaats die nooit aangekomen is!! Als ik 0 ster kon geven had ik dat gedaan!! Wat een zeer slechte service. Verspil je tijd niet om hier een bestelling te plaatsen want die krijg je niet. Als je belt weten ze niks van elkaar en ieder zegt weer wat anders tegen je...

Lees verder

1/5

ZEER slechte service!! Op 15-12-2020 een online bestelling gedaan, de track and trace geeft aan dat de spullen op 19-12-2020 geleverd gaan worden / geleverd zijn door Mediamarkt Rotterdam zuid. Op 23-12-2020 via de chat contact opgenomen met Mediamarkt, na 3 ½ uur kwam er een reactie en bleek dat er geen voorraad was van de bestelde spullen. Het voorstel van de medewerker was dat hij de bestelling zou annuleren en ik daar een bevestiging mail van zou ontvangen. In de mail staat dat de medewerker mijn vraag doorzet en zijn collega`s mijn vraag moeten beantwoorden. 8 dagen, een chat van 4 uur en €75 verder heb ik nog geen spullen en of antwoorden. Upate 22-01-2021. Inmiddels 36 dagen verder en nog niets opgeschoten. Geen geld en geen spullen.

Lees verder

1/5

De laatste tijd veel minder klantgericht. Heb een kwartier gestaan bij de klantenservice zonder geholpen te worden terwijl er medewerkers heen en weer lopen. Ga voor een goede behandeling naar coolblue bij oostplein.

Lees verder

1/5

Er werken daar alleen kanker luie koelies die niet kunnen sticker plaken met het juiste adres op het juiste pakketje

Lees verder

1/5

Nachtmerrie winkel. Meisje had verkeerde wasmachine op de bestelbon gezet en MediaMarkt wilde het niet aanpassen. Zowel de bon niet als het artikel niet. Vandaag besteld, morgen in huis lukte ook al niet. Toen kwam de bezorger van Dynalogic en wilde hij mijn LG Twin alleen afleveren en niet koppelen. Vervolgens kreeg ik een mail van MediaMarkt dat ik aan de deur geweigerd heb! Zo sta ik nu in hun systeem. Ook omdat de cassiere die mij uiteindelijk moest helpen van de manager in mijn beleving een draak is en zoals te verwachten op basis van haar voorkomen is haar woord niets waard. Ze kan in ieder geval niet tellen of is handig met wisseltrucjes. Willens en wetens dat ze het niet konden aansluiten en dat het sowieso al de verkeerde was hebben ze gewoon mij gebruikt en voor niets laten wachten. Eerder was mij in deze winkel ook al gezegd dat de clubactie alleen online is en wilde die jongen niet mijn retour afhandelen. Blijkbaar is 20 euro voor hun 20 euro. Toen die manager uit Twente er was, was het naar mijn idee wel een oké winkel. Andere mentaliteit.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam Zuid

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam Zuid in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Rotterdam Zuid in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel