MediaMarkt Rotterdam Rotterdam

MediaMarkt Rotterdam

Bij MediaMarkt Rotterdam gelegen aan de Beijerlandselaan 2 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Rotterdam is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

MediaMarkt Rotterdam

Beijerlandselaan 2 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Rotterdam in Rotterdam

In Rotterdam aan de Beijerlandselaan 2 bevindt zich MediaMarkt Rotterdam. Bij MediaMarkt Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Rotterdam een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 492 5900
Routebeschrijving
MediaMarkt Rotterdam Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Rotterdam
MediaMarkt Rotterdam Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Rotterdam?

MediaMarkt Rotterdam wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 2602 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Verschrikkelijke zaak. Je weet al wat je wilt kopen, wordt in 10 minuten tijd door zeer vervelende medewerkers lastig gevallen... Nee, je moet deze kopen is beter! Wat heb je Eneco? Als je NU overstap krijg je 150 euro korting. Zelfs als je bij de kassa staat, komt er nog een medewerker vragen of hij je echt niet kan overhalen. Ik kom er niet meer.

Lees verder

1/5

Hele slechte mediamarkt in vergelijkingen met anderen vestigingen. Deze hanteert andere prijzen en voorwaarden die de consumenten benadelen. Echt teleurgesteld in hoe ze met klantenservice omgaan. Andere vestigingen in de buurt gaan Naar mijn ervaring veel beter met klanten om. Voorb. Hier namen ze een niet functionerende airco niet terug omdat het elke zomer voorkomt dat mensen airco√ʬĬôs terugbrengen. Alhoewel het daar een week eerder gekocht is met garantie + bon. Na een uur gedwongen moeten rijden naar een andere vestiging waar ze het probleem meteen hebben opgelost. Belachelijk! Allerlei smoezen voorbij horen komen. Waarbij rechten van consumenten geschonden werden. Nogmaals belachelijk!

Lees verder

1/5

Hoe druk het ook is, voel me altijd alleen hier. Er is niemand van het personeel die zich ook maar iets interesseert in de klant. Vragen worden niet serieus genomen en het lijkt er sterk op dat ze "aanbiedingen" uit de schappen halen en vervangen voor een duurder item. In het verleden altijd goed geholpen indien dat nodig was (klantenservice). Een mooie winkel die nu echt een afhaalmagazijn is geworden. Daarentegen de prijs is wel ok. Je komt, geeft geld uit, iedereen blij. Jij nieuwe tv, hun de marge. Geen gezeik gewoon kopen...

Lees verder

3/5

Veel medewerkers maar doen niet hun best om klanten te helpen.Mediamarkt moet hun personeel wat meer leren om klanten te helpen.Ik had oordopjes nodig en vroeg aan de personeel en mocht het ergens op een afdeling zelf gaan zoeken.Ook zie je ze vaker in groepjes praten.Wilde ook een wasdroger kopen en de volgende dag laten bezorgen, toen kon het niet via de winkel ,dat vond ok vreemd. Alleen online kon het wel,dus heb Ik dat gedaan,maar er zijn ook wat oudere mensen die niet alles online kunnen en daar zouden jullie toch ook aandacht moeten besteden.Mensen willen ook in de winkel service en als ze dat krijgen ,dan zouden winkels blijven bestaan.Dus mediamarkt zet hem op,pas een systeem aan dat mensen dezelfde service in de winkel krijgen, als dat ze ook online krijgen. Voor de rest vind ik heel leuk om een kijkje te nemen en handig als ik iets wil kopen,direct meenemen.Ik zelf houd niet van online kopen.

Lees verder

2/5

Een heel vriendelijk man heeft mijn geholpen bij de aankoop van airpods. Complimenten. Ik kon nog snel weer terug met de tram om dubbele instapkosten te ontkomen. Bedankt. Mediamarkt Beyerlandselaan, Rotterdam Zuid.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Rotterdam

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Rotterdam in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Rotterdam in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel