MediaMarkt Utrecht the Wall Utrecht

MediaMarkt Utrecht the Wall

Bij MediaMarkt Utrecht the Wall gelegen aan de Hertogswetering 187 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Utrecht the Wall is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

MediaMarkt Utrecht the Wall

Hertogswetering 187 in Utrecht

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Utrecht the Wall in Utrecht

In Utrecht aan de Hertogswetering 187 bevindt zich MediaMarkt Utrecht the Wall. Bij MediaMarkt Utrecht the Wall kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Utrecht the Wall een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 242 5400
MediaMarkt Utrecht the Wall Utrecht
MediaMarkt Utrecht the Wall Utrecht
MediaMarkt Utrecht the Wall Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Utrecht the Wall?

MediaMarkt Utrecht the Wall wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1759 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

MediaMarkt leverd een al eerder geopend, beschadigd product. Na telefonisch erg onbeschoft behandeld te zijn, lees er werd gewoon opgehangen, uiteindelijk het probleem via de chat geprobeerd op te lossen! Er was geen enkele mogelijk om het product wat nodig is om thuis te kunnen werken op een normale manier om te wisselen. Dit zou een aantal dagen in beslag nemen. Dagen die ik gewoon zou moeten werken en wat dus geen optie was. Nadat mij gevraagd werd foto's te maken en deze voor beoordeling naar mediamarkt te sturen voor eventuele tegemoetkoming, voor het noodgedwongen houden van een beschadigd product, nooit meer iets van ze vernomen. Vandaag een mail met de vraag of ik het product wil beoordelen. Prima, maar uiteraard ook vermeld dat het al eerder geopend en beschadigd bij mij geleverd werd! En wat blijkt.....ze gaan de beoordeling niet op hun site plaatsen want deze voldoet niet aan de eisen. Zo kan je natuurlijk ook alleen positieve beoordelingen op je site weergeven.

Lees verder

1/5

Jammer om te zeggen maar het valt me op dat de rondlopende adviseurs zich voornamelijk op koppelverkoop toeleggen. Vooral als je als vrouw alleen rondloopt, net als ondergetekende, op de gsm afdeling. Vragen die ik vervolgens stelde weten ze absoluut niet te beantwoorden. Het enige wat ze lijkt te interesseren is of je je abonnement wilt oversluiten. Raar eigenlijk omdat ik toch echt niet hierom vraag. Als ze er eenmaal achter zijn dat je dit niet doet zijn ze snel weg, druk met andere klanten. Ik zou zeggen, ik kom geen broodje kaas kopen en ook ik heb recht om mijn vragen te mogen stellen en op echte antwoorden. Niet op een ongeïnteresseerd kijkend iemand die terwijl je praat de omgeving scant op iemand waar hij wel een telefoonabonnement kan slijten. Service holt zo behoorlijk hard achteruit. En ik vraag me af of MediaMarkt dit wilt uitstralen🤔

Lees verder

2/5

Super winkel, hue lampen om half 1 besteld, zelfde dag nog in huis om 4 uur. Werd netjes 20 minuten van te voren gebeld dat ze onderweg waren en heb alles mooi en goed binnen 3,5 uur binnen gekregen op vrijdag middag voor niets extra's.

Lees verder

5/5

Echt mega slechte service, sta uren te wachten steeds voor hulp. Apple jongen rent de benen uit zijn lijf hij is een toppertje, maar zet hem dan niet alleen in de blackfriday week. Aller ergste vond ik dat mijn vriend en ik beide voor een screenprotector in de rij stonden, mijn vriend werd geholpen nadat er 2 mensen tussen gepiept waren met geen tegenspraak van de werknemers. Toen ik mijn telefoon wilde geven zei deze werknemer, de volgende vrouw gaat eerst, want dit is een ' tweede opdracht' van jullie. Zulke slechte service heb ik nog nooit meegemaakt.

Lees verder

1/5

Er is geen mogelijkheid om een klacht in te dienen, ja via een online formulier dat niet werkt..

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Utrecht the Wall

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Utrecht the Wall in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Utrecht the Wall in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel