MediaMarkt Venlo Venlo

MediaMarkt Venlo

Bij MediaMarkt Venlo gelegen aan de Maasstraat 12 in Venlo kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Venlo is één van de 8 locaties in Venlo op CardMapr.

MediaMarkt Venlo

Maasstraat 12 in Venlo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Venlo in Venlo

In Venlo aan de Maasstraat 12 bevindt zich MediaMarkt Venlo. Bij MediaMarkt Venlo kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Venlo een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Venlo

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

077 355 1500
MediaMarkt Venlo Venlo
MediaMarkt Venlo Venlo
MediaMarkt Venlo Venlo

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Venlo?

MediaMarkt Venlo wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2722 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zeer slechte service gehad, we hebben best veel gekocht daar. Maar bij de droger, ging het echt mis. Was ook geen vrachtwagen van Media markt zelf. Ze kwamen de droger brengen, nog geen hallo of zo, waren weer buitenlanders, die de Nederlandse taal niet machtig waren, legden ook niks uit, je moest alles zelf doen, en dat voor een duur apparaat van Bosch, over de € 700.- ook aansluiten hebben we zelf moeten doen. Ook had deze nog geen manieren, met weggaan, daarom geen Media markt, was gewoon waardeloos. Dan ga ik nog liever naar Tummers in Roermond. Betere service daar. Bij Tummers word je van te voren eerst gebeld wanneer ze komen.

Lees verder

1/5

Nu hoef ik niet meer de parkeergarage in om spullen te ruilen. Vriendelijk geholpen. Helaas weinig keuze muziek. Heb al lang een tegoedbon van hun zonder dat ik deze heb kunnen gebruiken. De laatste keer toen ik weer eens bij onze mediamarkt in mijn stad ging kijken had ik het idee dat hier nu alles ruimer van opzet is. Schijnbaar willen ze de klant des oriënteren. Omdat minimaal elke 3 maanden alles weer ergens anders neer gezet. Schijnbaar heeft het personeel bij de mediamarkt Venlo zeeën van tijd. Kennis van wat er wordt verkocht is er niet! Als je iets wil weten over bv, computer, televisie of fotocamera dan krijg je een antwoord waar jij niks aan hebt. Sommige zijn behulpzaam terwijl andere hun tijd zonder moe te worden proberen vol te krijgen. Dus het verplaatsen van de inboedel bij de mediamarkt Venlo is pure bezigheid therapie voor veel werknemers. Vandaag zaterdag 15 augustus weer eens binnen gelopen. De film en muziek afdeling is wonder boven wonder nog op de zelfde plaats. Zo als verwacht is het weer kleiner geworden. Het rek in het midden is weg. Hier vind je nu de LP,'s. Daar waar deze eerst stonden staat nu iets anders. Ook de kinder films die zich rechts bevonden langs een deur zijn nu verplaatst naar de linker zijde van die deur. Dat wat je nog kan kopen is enkel het populair materiaal, en voor sommigen kinder films op blu-ray durven ze hier € 27 Euro te vragen! Gelukkig zijn wij niet afhankelijk van deze media loze markt. Omdat Sounds ook in Venlo licht! Ben 20 november nog eens door de winkel gelopen. Ze hebben als hobby het is verplaatsen van spullen. Maar vergeten de bordjes. Bij het " Software" hangen tassen om maar dat één voorbeeld te geven!

Lees verder

1/5

Verschrikkelijke service Koelkast 2 weken moeten wachten geen communicatie zelf 3 keer in de winkel geweest Laatste keer geld terug gevraagd bij BCC besteld dag erna geleverd

Lees verder

1/5

Super goede service. Nu ze in coronatijd gesloten zijn kun je toch bestellen. En voor 14:00 uur zelfde dag thuis. Ik had écht iets nodig om morgen te gebruiken bij het thuiswerken. Ik geef online les aan mijn basisschoolklas. Helaas miste ik ze net. Ze waren bij mij aan de deur geweest toen ik er niet was. Gebeld met het filiaal en ze kwamen vanuit Venlo gewoon nog een keer op en neer rijden (30 min), omdat ik het graag morgen meteen wil gebruiken. Wat een service! Super fijn, ondanks dat het eigenlijk mijn eigen fout was dat ik niet thuis was. Top service en vriendelijke medewerkers! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Lees verder

5/5

Ze hebben weinig ovens en helemaal geen enkele van AEG. Schande!! Waardeloos

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Venlo

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Venlo in Venlo kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Venlo

Benieuwd naar andere locaties in Venlo waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Venlo zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Venlo
Jumbo Venlo Supermarkt

Jumbo

Tegelpoort 1

MediaMarkt Venlo Venlo Elektronicawinkel

MediaMarkt Venlo

Maasstraat 12

Aktiesport Venlo Sportwinkel

Aktiesport

Maasstraat 48

Bristol Venlo Venlo Mode

Bristol Venlo

Maasstraat 4

Hans Anders Opticien Venlo Venlo Opticien
vanHaren schoenen Venlo Mode

vanHaren schoenen

Maasstraat 30

Bakker Bart Venlo Bakker

Bakker Bart

Maasstraat 13

Blokker Venlo Woonwinkel

Blokker

Maasstraat 36

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Venlo in Venlo kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel