MediaMarkt Zoetermeer Zoetermeer

MediaMarkt Zoetermeer

Bij MediaMarkt Zoetermeer gelegen aan de Burgemeester van Leeuwenpassage 30 in Zoetermeer kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Zoetermeer is één van de 8 locaties in Zoetermeer op CardMapr.

MediaMarkt Zoetermeer

Burgemeester van Leeuwenpassage 30 in Zoetermeer

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Zoetermeer in Zoetermeer

In Zoetermeer aan de Burgemeester van Leeuwenpassage 30 bevindt zich MediaMarkt Zoetermeer. Bij MediaMarkt Zoetermeer kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Zoetermeer een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Zoetermeer

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

079 329 4100
MediaMarkt Zoetermeer Zoetermeer
MediaMarkt Zoetermeer Zoetermeer
MediaMarkt Zoetermeer Zoetermeer

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Zoetermeer?

MediaMarkt Zoetermeer wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 2388 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heel jammer dat jullie met een extern bedrijf werken voor bezorgingen!!! Vandaag zou het kado van mijn zoontje zijn verjaardag bezorgd worden. Vreselijk behandeld door de bezorger die mededeelde via de telefoon dat hij mijn huis niet kon vinden en hij weer door reed omdat hij al 5 minuten verspeeld had aan het zoeken van mijn huis. Ik zag niemand voor de deur en volgens hem stond hij wel in de straat. Hij toeterde en ik kon die horen dus hij stond in de buurt. Ik vertelde dat hij waarschijnlijk de trap op moest omdat er geen autos op het pleintje konden komen en hij dus verkeerd stond. Hij was niet van plan verder te zoeken dus hij ging nu de bestelling afmelden en verder. Hij hangt op zonder mij wat te laten zeggen. Ik ren naar buiten en zie hem nog wegscheuren. Ik er achteraan. Heb al bellend. Hij neemt op laat mij niks zeggen vertelt mij dat mijn adres niet klopt en zegt dat hij een wisselgesprek heeft en hangt op. ROND UIT SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!! Ik bestel nooit maar dan ook nooit meer wat bij media markt of bij dit walgelijkewaardoor ik nu mijn zoon teleur moetomdat ik moet wachten tot ik geld terug krijg en daarna pas een nieuwe tv ergens anders kan kopen. Echt allemaal niet nodig geweest als de bezorger zijn werk gewoon gedaan had!!!!!!!!!!

Lees verder

1/5

Wat een vreselijk slecht bedrijf! Tot 2 x toe een flink beschadigde koelvries combinatie geleverd voor mijn doodzieke moeder van bijna 80 jaar! Mensje helemaal in de stress door deze toestand. Communicatie bar bar slecht. Onbeschofte verkoper in de winkel(dan koop je hem toch lekker ergens anders joh🥴 zei de verkoper/supervisor! Zo gaan ze daar met klanten om in Zoetermeer! Prijs in de winkel was 522€ . Op internet 649€ en wij konden hem niet voor 522€ kopen want internet zou bindend zijn. Ik zeg: ik sta toch hier in de winkel en heb nu niks met internet te maken. En gewoon doordrammen die onbeschofte boer. Nu na de 2de levering van beschadigde koelvriescombinatie (lekker voor 522€) wilden ze hem weer omruilen. Ik zei nee dat gaat niet meer gebeuren ik wil een fikse teruggave! Uiteindelijk na een week bellen en mailen, en discussie voeren omdat ze zonder mijn toestemming een ophaal opdracht hadden ingevoerd, krijgt mijn moeder een E-voucher. WT moet ze er in hemelsblauw mee???? Echt nooit meer mediamarkt! Voortaan gewoon weer coolblue daar krijg je top service

Lees verder

1/5

TV gekocht en geruild. Ik moest de nieuwe TV ook betalen en zou mijn geld terug krijgen van de verkeerd gekochte TV. Ik wacht nu al een maand op mijn geld, ze geven toe dat ze intern fouten hebben gemaakt, ik nogmaals restitutie-link ingevuld, wederom geen geld. Klantenservice (die telefonisch niet bereikbaar is) stuurt mails met "we zijn je niet vergeten, we zijn intern nog aan het uitzoeken", maar ondertussen hebben zij mijn geld en ik niet hun TV. "Alles voor een glimlach" is niet de slogan Mediamarkt, dat is duidelijk. Je kunt beter een paar euro meer betalen en dan een goede klantenservice krijgen als dat nodig is, wat een prutsers zijn dit zeg.

Lees verder

1/5

Meerdere keren hier wat gekocht en tevreden maar nu totaal niet klantvriendelijk. Wasmachine met barst in deurtje geleverd. Het enige wat ze aanraden na 2 dagen chatten met klantenservice is wasmachine laten ophalen en dan paar werkdagen later kunnen ze nieuwe bezorgen. Dat is dus 2x waskamer ontdoen van spullen en 2x vrij regelen van werk terwijl ik in de gezondheidszorg werk. Een monteur laten komen met een nieuw deurtje kost weken en de kosten zijn voor mij. Vooraf compensatie bespreken is niet mogelijk, alleen mogelijk achteraf. Niks klantvriendelijk. Uiteindelijk andere collega van klantenservice aan de lijn en uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen.

Lees verder

3/5

Schandalig behandeld aan de deur. Na knieblessure opgelopen te hebben doordat ik een stap naar achteren deed van de dame van het deurbeleid. Mocht ik op een ijzeren stang gaan zitten op 20 cm van de grond. Totaal geen empathie. Totaal geen hulp. Noppes. 👎🏻

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Zoetermeer

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Zoetermeer in Zoetermeer kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Zoetermeer

Benieuwd naar andere locaties in Zoetermeer waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zoetermeer zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zoetermeer
C&A Zoetermeer Mode

C&A

Promenadeplein 108

HEMA Zoetermeer Warenhuis

HEMA

Promenadeplein 101

ICI PARIS XL Zoetermeer Verzorging

ICI PARIS XL

Promenadeplein 133

Rituals Zoetermeer Verzorging

Rituals

Westwaarts 70

Dunkin’ Donuts Zoetermeer Donutwinkel

Dunkin’ Donuts

Westwaarts 22

vanHaren Zoetermeer Mode

vanHaren

Oostwaarts 74

Kruidvat Zoetermeer Drogisterij

Kruidvat

Burgemeester van Leeuwenpassage 28

Chocolate Company Café Zoetermeer Zoetermeer Cafe's

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Zoetermeer in Zoetermeer kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel