MediaMarkt Zwolle Zwolle

MediaMarkt Zwolle

Bij MediaMarkt Zwolle gelegen aan de Maagjesbolwerk 44 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Zwolle is één van de 6 locaties in Zwolle op CardMapr.

MediaMarkt Zwolle

Maagjesbolwerk 44 in Zwolle

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Zwolle in Zwolle

In Zwolle aan de Maagjesbolwerk 44 bevindt zich MediaMarkt Zwolle. Bij MediaMarkt Zwolle kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Zwolle een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

038 426 3000
Routebeschrijving
MediaMarkt Zwolle Zwolle
MediaMarkt Zwolle Zwolle
MediaMarkt Zwolle Zwolle

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Zwolle?

MediaMarkt Zwolle wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 4446 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik weet dat het nu een lastige tijd is door corona maar het repareren van mijn laptop duurt overdreven lang. Ik zit al een halve maand te wachten maar als ik op de site kijk zit ie helemaal vast op de derde stap! En de leencomputer werkt nauwelijks! Het kan niet opgeladen worden, er zat al een virus in voordat ik hem had, mijn accounts konden gehackt worden! (Edit van een week later) Eindelijk. Mijn laptop komt terug maar het repareren duurt echt letterlijk 2,5 weken. Ik hoop dat het repareren de volgende keer sneller is.

Lees verder

3/5

Deze MediaMarkt heeft 2 verdiepingen en is daarmee een van de grootste. Er zijn veel mooie product presentaties, ruime keuze uit elektronika en accessoires. Parkeergarage onder de winkel en is goed bereikbaar.

Lees verder

5/5

Leuke LP's

Lees verder

4/5

Kwam er om mijn telefoon te laten repareren. Daar hebben ze een hele handige smart bar voor. Erg handig krijg je ook een mooie offerte mee. Helaas kan je nergens een afspraak maken waardoor ik aankwam en ze het onderdeel niet op voorraad hadden. Ik kom niet heel erg uit de buurt dus ben voor niks die kant op gereden. Ik word gebeld zodra ze het onderdeel hebben alleen kan daar wel een week overheen gaan

Lees verder

3/5

Een bekend verhaal natuurlijk Maar LET OP! Telefoonscherm werkt niet goed. Na een eerdere reparatie, de telefoon ingeleverd met uitleg en claim op de 6 maanden garantie. Meisje controleert de telefoon en constateert geen schade en GEEN gebreken aan de buitenzijde. 3 dagen later belt een jongeman: er zit schade aan het scherm. Dus dat valt niet onder garantie. Als u wilt repareren wij wederom voor 335 Euro. Had ik nu maar een foto gemaakt van het toestel Zonder Schade, de jonge dame en haar EXPLICIET op de bon laten schrijven dat er geen schade aan scherm en toestel zat. Nu stond er op de bon DOA (dead on arrival), betekent zoiets als scherm was niet goed toen wij van Mediamarkt het erin deden. Maar de servicemensen wijken niet. Betalen of de reparatie wordt niet uitgevoerd. Wees gewaarschuwd voor medewerkers die toestellen laten vallen en dan zeggen dat jij hem met schade hebt ingeleverd.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Zwolle

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Zwolle in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Zwolle in Zwolle kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel