Melrose Hotel map

Melrose Hotel

7 · 303 recensies

Elandsgracht, Amsterdam

Melrose Hotel
Melrose Hotel Melrose Hotel
Melrose Hotel Melrose Hotel
Melrose Hotel

Over deze locatie

Aan de Elandsgracht in het gebied 'Elandsgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Melrose Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 303 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Melrose Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elandsgrachtbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Melrose Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Melrose Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Florianne Oskam
Google Maps Logo

Vanwege de goede prijs en locatie geboekt bij het Melrose hotel. Echter heeft mijn reisgenoot corona opgelopen 1 dag voordat we aan zouden komen, waardoor we niet konden komen. Mocht jou dit ook overkomen, dan hoef je van dit hotel geen service te verwachten. De volledige kosten moesten alsnog betaald worden, ondanks dat er 30 uur voor het inchecken netjes werd geannuleerd en de reden werd benoemd en of dit omgeboekt kon worden. Vervolgens geven ze aan dat de 24 uur geldt op het tijdstip van boeken bij booking.com (?) en niet de inchecktijd. Bijzonder. Dat een hotel een vorm van annuleringskosten rekent, vind ik begrijpelijk en hier had ik ook niet moeilijk over gaan. Maar het hele bedrag in een geval van corona vind ik persoonlijk opmerkelijk. Ook bij het verzoek van het verplaatsen van de reservering werden de volledige kosten in rekening gebracht bovenop de prijs van de andere hotelkamer. Mijn advies: betaal ergens anders een paar tientjes extra om hoogstwaarschijnlijk een beetje tegemoetgekomen te worden in situaties waarbij je onverhoopt niet kan inchecken.

Florianne Oskam 1 maand geleden
Roos Tji
Google Maps Logo

Er was geen warm water dus helaas geen warme douche, erg jammer voor de prijs die je per overnachting moet betalen. Ik heb daarom om korting gevraagd op de reeds betaalde prijs, maar dat werd geweigerd. Vervolgens liegt het hotel als ik een slechte review schrijf: volgens hen heb ik een korting via e-mail aangeboden gekregen. Lieve Liam, wil je er ook bij vermelden dat die korting niet is voor het reeds betaalde bedrag maar voor een ‘volgende’ overnachting? Alsof ik nog een keer terug ga? Bah wat heb ik een hekel aan oneerlijke mensen.

Roos Tji 1 maand geleden
Ilonka Coenraad
Google Maps Logo

Prima hotel, goede locatie, schone nette moderne kamer. Helaas kan in geen enkele kamer het raam open en was de airconditioning nogal lawaaierig (geratel).

Ilonka Coenraad 6 maanden geleden
Janne Janne
Google Maps Logo

De locatie is perfect. Kamers waren vies. Er lag eten op de grond wat er denken wij al een hele tijd lag. De douche was vies en er zaten overal vieze vlekken op de wand. Er hing ook een vieze geur in de wc. Jammer want personeel en locatie zijn top.

Janne Janne 9 maanden geleden
Tony Huisman
Google Maps Logo

Geweldig, perfecte locatie , vriendelijk personeel!!!!

Tony Huisman 9 maanden geleden
Jam B
Google Maps Logo

Duur hotel om in de kelder te slapen en kussens die zo hoog zijn als de Mount Everest. Airco is ijskoud in de nacht ook op het laagste niveau. lopende neus en keelpijn aan over gehouden en heel de nacht wakker van de koude en geen kussen of extra dekbed. Parking moet je bij aankomst betalen en autosleutels afgeven. De auto wordt ergens ondergebracht.

Jam B 10 maanden geleden
Roger Vaessen
Google Maps Logo

Comfortable hotel. Netjes. Vriendelijk ontvangst. Fijne ligging centrum. Aanbieding ontbijt voor €7.50. Klein minpuntje. Vensters kunnen niet open, waardoor er aan de buitenkant iets los hing dat de hele tijd hard klapperde. Verder heerlijk geslapen.

Roger Vaessen 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Melrose Hotel

Goed nieuws! Bij Melrose Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.